Yengemin doğum konusu güncelleme.

Hani abinizin olan bitenden siz söyleyene kadar haberi yoktu? Anneniz çok üzüldü diye siz konuşmuştunuz abinizle. Sonra yenge yine olayı farklı anlattı diye yazmıştınız.
Evet yoktu. Eksik anlatmışlar. Anneme bağırdıklarını olayın öncesini anlatmamışlar. Ben konuştum sonra abimle nedir ne değildir annemin üzgün olduğunu hissediyorum diye.

Annene dikkat et, bu kadın kimseyle kötü olmamak için seni kullanıyor, ağlayıp zırlayarak işini görüyor,kara Murat gibi atlama her şeye. Bak sonra onlar iyi olur, senden âlâ kötü olmaz. Sal.
Atlamadım ki katip. Yengeme tek kelime etmedim olaydan sonra. Ses kaydından sonra da yazmadım karışmadım. Kendine gelsn dedim mesafeli davrandım. Sonra beni silmiş işte

Aaaa evet evet o cümleyi görmemişim.

Gidecekmişsiniz…

Abinize söylediğiniz soz ne kadar sacma. Her durumda esinin arkasinda dur falan.
Kim olursa olsun her daim hakli olanin tarafinda olmak lazim, esi haksizsa haksiz, pofpoflamaya gerek yok. Ne olursa olur. Bu kadinla da cok surmez zaten.

Atlamadım ki katip. Yengeme tek kelime etmedim olaydan sonra. Ses kaydından sonra da yazmadım karışmadım. Kendine gelsn dedim mesafeli davrandım. Sonra beni silmiş işte
Sizin işten bi b.k anlamadım ben ama ortalık karıştıran, laf taşıyan, işine geldiği gibi çarpıtan biri var bu hikayede. Çok dışında geldin bana işlerin.

Pat mesaj abimden. Silmeler olmuş nolcak böyle bilmem ne.
Abiniz maşallah 3 kadını birbirine düşürüyor. Siz görmezden geliyorsunuz abiniz mesaj gönderip fiştekliyor. Siz görümce- gelin- kaynana birbirine girince bir köşede çekirdek mi çitliyor? Tavşana kaç tazıya tut yapıyor, belki gelin de kendi işine gücüne bakıyor abiniz gidip de onu fiştekliyor.
Bu nedir ya, o gelsin bu gitsin onun mazereti var bu istemiyor öyle uygun düşmüyor... Arada bir hafta sonu açın telefonla kamera, herkes bir birini görsün konuşsun selamını versin. Herkes evinde huzurlu huzurlu yaşasın. Ama sizde böyle bir abi olduğu sürece sular durulmaz.

Allah şu kadının yardımcısı olsun gerçekten, elinizden kurtulur umarım. Annenizin nasıl zor biri olduğu belli, neler neler yapılmış size bile, okudum kaç kere. Abi desen cibiliyetsiz, laf taşıyıp duruyor. Sizin zaten bütün hayatınız kaynana görümce elti olmuş, hayatınızda başka hiçbir şey yok.
El birliği ile lohusa kadını delirtmissiniz tebrik ederim.
Bir de bu kadar insan size yazıyor hatanızı, dünyanın lafını ediyor hala gelip aynı konuyu açıyorsunuz hiç utanmadan.
Psikoloji merkezinde calisiyordunuz, umarım bir tedavi alırsınız.

Sizin işten bi b.k anlamadım ben ama ortalık karıştıran, laf taşıyan, işine geldiği gibi çarpıtan biri var bu hikayede. Çok dışında geldin bana işlerin.

Yenge takintili, yengenin psikolojisi bozuk, abi mutsuz, anne masum, kanarya cok dusunceli ama olaylar hic durulmuyor :)

Evet problem abimde canım. Gelme bize kendiniz halledin diyorum zaten. Kaç km uzaktayız bizimde huzurumuz kalmadı. Hakkımı helal etmiyorum yengeme dedim.

Sizin yorumunuz birşey diyemem ama benim şuan kayınailemle sorunum yok. Kelimelerinize dikkat ederseniz sevinirim cibiliyetsiz hoş olmuyor

Vallaha sunshine kusura bakma ama sende annenin mikserligini yapip ortaligi karsitirmaya yardim ediyorsun. Yarin abin ve esi ayrilsa bunun vebali senin de olur. Fazla karisiyorsunuz.
Konuyu kapatıp çözdük. Sorun yok. Uzamaması için bayramda gidip bebek göreceğiz diyorum yine taşlanıyorum.

Yenge takintili, yengenin psikolojisi bozuk, abi mutsuz, anne masum, kanarya cok dusunceli ama olaylar hic durulmuyor :)
Biz alttan alınca duruldu gunces. Yani inşallah. Yakında yengemi arammaışsın bi kaç gündür diye abim mesaj atar.

Bende anlamadım. Kimse anlamıyor. Abim sadece pişman oldu duygusallıkla sinirle yaptı hatasının farkında uzatmayın dedi kapattık konuyu bi kaç güzel sözle. Sanmıyorum yengem şimdide takıyordur. Evet kapandı ama yine kardeşin beni aramıyor diyordur.

Konuyu kapatıp çözdük. Sorun yok. Uzamaması için bayramda gidip bebek göreceğiz diyorum yine taşlanıyorum.

Sence konu gercekten cözüldü mü? Ve baska bir üye yazmis: Bir kadin ona lohusaligi cehenneme ceviren insanlari asla affetmez. Katlanir belki bir süre esi icin ama affetmez. Sen bile burda "gülebilirmiyim" yaziyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…