Yengemin doğum konusu güncelleme.

Kanarya kimseye kizma cunku abini boyle gosteren sensin. Abinin yazdigin gibi olduguna ben hic inanmiyorum o ayri.
Yinede kullanılan kelimeleri dikkat edilmesi gerekiyor gunces. Kimseye kullanılmamalı hoş değil. Abimi bende çok eleştirdim. Yanlış yapıyorsun siz çözeceksiniz konunuzu beni ilgilendirmiyor da dedim bunu bize taşıma da dedim. Olayları büyütüyorsun yengeme sinirleniyoruz biz unutmuyoruz sende bizden götürme dedim. 7 yaş var aramızda onada saygısızlık yapamam cümellerimde biyere kadar.

Kiz beni delirtme nerde alttan aldiniz
Özel mesajın kapalı anlatamıyorum. Aylardır ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. İstiareye yattım günces. Rüyamda feraha çıktığımı bundada bi hayır olduğunu gördüm. Çok şükür çıktıda rüyam. Yaşlandım 3 ayda

Kanarya sen burada yengen icin neler yazdin dikkat ettin mi? Ne olursa olsun abimin hala esidir, yegenimin annesidir dedin mi? senin birini elestirebilmen icim bunu senin de yapmaman lazim. Diger konunda ve bu konunda yazdiklarini bir oku abini oyle bir pozisyona dusurdun ki yazmaya benim dilim varmiyor. Yengeni hic saymiyorum bile. Bunlari yapmaman lazim.

Sence konu gercekten cözüldü mü? Ve baska bir üye yazmis: Bir kadin ona lohusaligi cehenneme ceviren insanlari asla affetmez. Katlanir belki bir süre esi icin ama affetmez. Sen bile burda "gülebilirmiyim" yaziyorsunuz.
Cehenneme çeviricek birşey yapmadık. Daha öncede yengem aynı böyle yapıp özür dilemişti.

Evet buraya yazmadım ama buraya yazmamam düşünmedğim ya da demediğim anlamına gelmiyor. Böyle düşündüğüm için alttan aldım.

Bu olay kapanmaz Sun, annenin rahat duracağını hiç sanmıyorum. Bana dedilerdi dersin.

Sizde ortaligi karistiriyosunuz.

Abinizle birbirinizi gaza getirip sonra eşinin yanında ol, Allah buyuktur deyip kenara cekiliyorsunuz. Illa o evde kalmak zorunda degilsiniz. Amac yegen gormek ise gunduz cocugu gorup aksam pansiyonda kalirsiniz. Illa orada kalma cabanizi anlamıyorum.

Kanarya hepimiz insaniz ve herkes hata yapar sen de bu yenge konusunda hatalisin annen de hatali kabul et.
Elbette hatalıyız. Anneme de söyledik seninde hatan olmuştur diye. Kendim içinde söylüyorum herkesin vardır hatası bunu yengemede söyledim. Yinede bana yapılan beddualaro ithamları ve kırıcı sözleri doğru bulmuyorum.

Orda kalmayacağım

Cehenneme çeviricek birşey yapmadık. Daha öncede yengem aynı böyle yapıp özür dilemişti.

Yani disardan bakilinca bir cok abine dedigin mikserlik icin yeterli. Hakli haksiz bir kenara. Dedigim gibi bence sizde annenizin manipulasyonlarina kanip bu kadar dahil olmussunuz

bu şey mi
hani abisi ile yengesinin tatilinde kuyruk gibi takılmaya çalışan görümce kaynana
eğer onlarsa hala kendisini bir şekilde haklı çıkarmaya mı çalışıyor

bu şey mi
hani abisi ile yengesinin tatilinde kuyruk gibi takılmaya çalışan görümce kaynana
eğer onlarsa hala kendisini bir şekilde haklı çıkarmaya mı çalışıyor

Öyle bir olay var mı bilmiyorum. Ama yengeye hayatı zehir edenlerden.

Evli çiftler zaten hamilelik ve çocukla beraber yeni bir düzene alışırken çok zorlanıyorlar. İster istemez karı koca hayatları etkileniyor. Anne zaten hamilelik, lohusa, sürekli memesinde bir bebekle daha da zorlanıyor.

Bu süreçte bir kadına destek olmak varken ona hayatı böyle zehir etmek çok büyük kötülük. Ortada ciddi kavga nedeni yok. Bırakın karı koca naparlarsa yapsınlar. Biraz kendilerine gelsinler. Bebekli eve gitmek istemek, bebekle 6 saat yol gelsin diye beklemek acımasızca. Abiye karısıyla ilgili akıl vermek nedir. Ne kadar ayıp.

S Sunshine1 Sizin çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yengeye gerçekten bencilce ve acımasızca davranıyorsunuz. Hadi anneniz eski kafalı, yaşlı, anlayışsız biri. Siz anneyseniz anne olduğunuzda size böyle yapılsa hoş mu olurdu? Ya da eğer ileride anne olacaksanız bebeğinizin hem en tatlı anlarını izlerken hem de her açıdan zorlanırken böyle hayatınızı zorlaştırsalar hoş mu olurdu?

Yenge sizinle mesafeli olmak istiyor. Sizde onu engelleyin geçin. Abinizle muhattap olun. Abi şu tarihte müsaitseniz iki üç saat bebeği anneanneme getir orda görelim der geçersiniz.

İnanılmaz yorucu bir insanlarsınız ailecek. İçinizdeki hıncı yengenin yuvasından çıkarıyorsunuz.

Siz bu yengeyle hayat boyu yüz yüze geleceksiniz. Bunun düğünü var, cenazesi var. Deprem oldu insanlar ailelerini kaybettiler. Siz hala insana değer vermiyorsunuz.

Anneniz yaşlı, huysuz anlayışsız sizi ve oğlunu geline karşı doldurmaya çalışan biri. Siz neden 40 50 yaşındaki yaşlılar gibi davranıyorsunuz? Olgun davranın.

Şu ana kadar olan olaylar hakkında sizin de yengenizin de haklı olduğu taraflar vardır diyr düşünüyordum hep. Özellikle sizin eşinizin ailesiyle sorunlarınızdan dolayı biliyor ve içten üzülüyordum. Ama şu an gerçekten sorun olacağını bile bile gideceksiniz. Sizin bayramda ısrarla oraya gitmeniz henüz sönmemiş bir alevin yeniden yellemek olacak. Kendinizi sosyal ve çevresiyle iyi ilişkide olan biri olarak tanımladığınıza göre bunu öngöremiyor olamazsınız. Bile isteye inatla gidiyorsunuz. Eşinizin ailesine gövde gösterisi yapmak istiyorsunuz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…