Yinede kullanılan kelimeleri dikkat edilmesi gerekiyor gunces. Kimseye kullanılmamalı hoş değil. Abimi bende çok eleştirdim. Yanlış yapıyorsun siz çözeceksiniz konunuzu beni ilgilendirmiyor da dedim bunu bize taşıma da dedim. Olayları büyütüyorsun yengeme sinirleniyoruz biz unutmuyoruz sende bizden götürme dedim. 7 yaş var aramızda onada saygısızlık yapamam cümellerimde biyere kadar.Kanarya kimseye kizma cunku abini boyle gosteren sensin. Abinin yazdigin gibi olduguna ben hic inanmiyorum o ayri.
Özel mesajın kapalı anlatamıyorum. Aylardır ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. İstiareye yattım günces. Rüyamda feraha çıktığımı bundada bi hayır olduğunu gördüm. Çok şükür çıktıda rüyam. Yaşlandım 3 aydaKiz beni delirtme nerde alttan aldiniz
Yinede kullanılan kelimeleri dikkat edilmesi gerekiyor gunces. Kimseye kullanılmamalı hoş değil. Abimi bende çok eleştirdim. Yanlış yapıyorsun siz çözeceksiniz konunuzu beni ilgilendirmiyor da dedim bunu bize taşıma da dedim. Olayları büyütüyorsun yengeme sinirleniyoruz biz unutmuyoruz sende bizden götürme dedim. 7 yaş var aramızda onada saygısızlık yapamam cümellerimde biyere kadar.
Cehenneme çeviricek birşey yapmadık. Daha öncede yengem aynı böyle yapıp özür dilemişti.Sence konu gercekten cözüldü mü? Ve baska bir üye yazmis: Bir kadin ona lohusaligi cehenneme ceviren insanlari asla affetmez. Katlanir belki bir süre esi icin ama affetmez. Sen bile burda "gülebilirmiyim" yaziyorsunuz.
Evet buraya yazmadım ama buraya yazmamam düşünmedğim ya da demediğim anlamına gelmiyor. Böyle düşündüğüm için alttan aldım.Kanarya sen burada yengen icin neler yazdin dikkat ettin mi? Ne olursa olsun abimin hala esidir, yegenimin annesidir dedin mi? senin birini elestirebilmen icim bunu senin de yapmaman lazim. Diger konunda ve bu konunda yazdiklarini bir oku abini oyle bir pozisyona dusurdun ki yazmaya benim dilim varmiyor. Yengeni hic saymiyorum bile. Bunlari yapmaman lazim.
Bu olay kapanmaz Sun, annenin rahat duracağını hiç sanmıyorum. Bana dedilerdi dersin.Bende anlamadım. Kimse anlamıyor. Abim sadece pişman oldu duygusallıkla sinirle yaptı hatasının farkında uzatmayın dedi kapattık konuyu bi kaç güzel sözle. Sanmıyorum yengem şimdide takıyordur. Evet kapandı ama yine kardeşin beni aramıyor diyordur.
Evet buraya yazmadım ama buraya yazmamam düşünmedğim ya da demediğim anlamına gelmiyor. Böyle düşündüğüm için alttan aldım.
Onada ders olsun. Hicbirşeye yorum yapmasın demesin konuşmasın. Ne kadar az iletişim kurarsa o kadar iyi olur.Bu olay kapanmaz Sun, annenin rahat duracağını hiç sanmıyorum. Bana dedilerdi dersin.
Elbette hatalıyız. Anneme de söyledik seninde hatan olmuştur diye. Kendim içinde söylüyorum herkesin vardır hatası bunu yengemede söyledim. Yinede bana yapılan beddualaro ithamları ve kırıcı sözleri doğru bulmuyorum.Kanarya hepimiz insaniz ve herkes hata yapar sen de bu yenge konusunda hatalisin annen de hatali kabul et.
Orda kalmayacağımSizde ortaligi karistiriyosunuz.
Abinizle birbirinizi gaza getirip sonra eşinin yanında ol, Allah buyuktur deyip kenara cekiliyorsunuz. Illa o evde kalmak zorunda degilsiniz. Amac yegen gormek ise gunduz cocugu gorup aksam pansiyonda kalirsiniz. Illa orada kalma cabanizi anlamıyorum.
Cehenneme çeviricek birşey yapmadık. Daha öncede yengem aynı böyle yapıp özür dilemişti.
bu şey miKonuyu açan kişi, eski konusunda da yengeyi tek taraflı suçlayarak anlatıp duruyor. Daha eski konularında yengesi bir melek ama.
Doğum sonrası kaynana, gelinin evine gidiyor. Güya orada çoook büyük tartışmalar yaşanıyor, gelinin 15 yaşında kardeşi, kaynanaya neler neler etmiş. Ama kaynana ordayken aşırı çok üzülüyor. Nasıl oluyorsa aynı evdeki oğlu bu üzüntüyü fark etmiyor. Hatta giderken gelin kaynana sarılarak ayrılıyorlar.
Kaynana eve gelince aylarca ağlıyor ağlıyor kahroluyor. Bu kavgadan oğluna hiiiç ama hiiç bahsetmiyor. Yenge ne kaynanayla ne bu konuyu açan görümce ile hiç muhattap olmuyor. Abinin haberi bile yok olan bitenden daha sonra görümce anlatıyor olanı biteni. Nasıl anlatıyorsa tabi bilemiyoruz.
Görümce de bayramda abisine gitmek için tutturup duruyor. Kendi kocasının ailesiyle sorun yaşamamak için yengeyle uğraşıyor. Konuyu açan kişinin annesi de az değil, kendi öz kızı bir önceki bayram istediği şekilde bayram ziyareti yapmadı diye kıyamet kopartıp, ayılıp, bayılıyor. Öz kızına ne ses kayıtları atıyor.
Herkes görümceye, yeni doğum yapmış kadının evine gidip kalmayın, emrivaki yapmayın dedi ama ısrarla kendisini kabul ettirmiş.
bu şey mi
hani abisi ile yengesinin tatilinde kuyruk gibi takılmaya çalışan görümce kaynana
eğer onlarsa hala kendisini bir şekilde haklı çıkarmaya mı çalışıyor
Ay var çok manyaktı onlar asdfafa.Öyle bir olay var mı bilmiyorum.Ama yengeye hayatı zehir edenlerden.
İşte sebebi yazmışsınız. Yenge takıntılıYenge takintili, yengenin psikolojisi bozuk, abi mutsuz, anne masum, kanarya cok dusunceli ama olaylar hic durulmuyor :)
Sen bilirsin.Evet Lalem. Konu kapanıp tatlıya bağlandığı için gideceğim. Gerçi kalmayacağım ama göreceğim yeğenimi.
Ben dahil olmadım ki ?Yani disardan bakilinca bir cok abine dedigin mikserlik icin yeterli. Hakli haksiz bir kenara. Dedigim gibi bence sizde annenizin manipulasyonlarina kanip bu kadar dahil olmussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?