Benimde kişiye gore tavrim değişiyor hep melek rolünü oynayacak değilim birazda o fedakarlık yapsin en azindan ailemize sicak baksin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yoksa dayın istemiyosan boşanırım yeğenim dedi de sen mi acıdın yengene de boşanma dayıcımcım dedin
dayın ve yengen artık sizin aileden değiller, onların artık 2 kişilik aileleri var. bence sen bunu pek kabullenemedin..
okuyorum zaten.burada kıza dayının kucağına mı oturacaksın, neredeyse karısını boşasın beni alsın diyecek gibi şeyler yazan insanlar varken onunkiler hiç de gözüme batmıyor açıkçası.evet konu sahibinin yazdığı şeylerden de bazıları yanlış mesela yeğeninden bile kıskanıyorsa eski sevgililerini öğrense n'apar gibi...ama böyle yapacağını söylememiş yengemle uğraşmak istesem böyle yapardım manasında bir şeyler söylemiş, ama uğraşmıyor işte.hem demin de dediğim gibi bazıları öyle densiz densiz şeyler yazıyor öyle yakıştırmalar yapıyorki ben olsam sinirlenir daha beter cevaplar verirdim belki de.Son yorumlarini okuyun oyle konusalim?
iyi de bu hareketler size doğru gelmiyor diye öbür insanlara da doğru gelmeyecek diye bir şey yok.konu sahibinin dayısı bu hareketlerden rahatsız olmadığına göre onlarda normal karşılanıyor demekki.mesela bizde de çok normal karşılanır.bacım ben oğlan kardeşimin bile sevgilisinin yanında yanağını sıkmamışımdır yaşı 23 anlatabildim mi..bazen fazla iyimser oluyorsunuz..
Bak canim olay şöyle dayimin uzun ilişkisi vardi bitti sonra bu kizla tanistilar 2 yil kadar görüştüler kiz başka şehirdeydi biz telefondan internetten gorusuyorduk gayet iyiydi aramiz arkadaş gibiydik yani. Bende zaten buna anlam veremiyorum bi anda ne oldu da değişti düğün günü kuaforde laf atmisti bisey demedim sonra boyle değişik hareketlerini sezdim dayimdan uzaklastirmaya calismasi gibi. Teyzemde baslarda çok seviyordu ama boyle surat yaptigini görünce oda uzak tuttu kendini insanlarin güler yüzüne karsi en azindan bi tebessüm yeterliyken sürekli somurtmalar ailesiyle de sorunlu gelmişti bizimkiler sorun özel değilse anlat çözüm bulalim gibisinden yaklastikca daha da bi somurtkanlaşti yahu özel anlatmak istemiyorum de anlariz yarim yarim anlatıyor aslinda dert anlatmak istiyor ama bilmiyoruz sorunlari var diye dusunyorum düğüne 1 2 ay kala da dayimla arslari kötüydü neden bilmiyorum.
okuyorum zaten.burada kıza dayının kucağına mı oturacaksın, naredeyse karısını boşasın beni alsın diyecek gibi şeyler yazan insanlar varken onunkiler hiç de gözüme batmıyor açıkçası.evet konu sahibinin yazdığı şeylerden de bazıları yanlış mesela yeğeninden bile kıskanıyorsa eski sevgililerini öğrense n'apar gibi...ama böyle yapacağını söylememiş yengesiyle uğraşmak istesem böyle yapardım manasında bir şeyler söylemiş, ama uğraşmıyor işte.hem demin de dediğim gibi bazıları öyle densiz densiz şeyler yazıyor öyle yakıştırmalar yapıyorki ben olsam sinirlenir daha beter cevaplar verirdim belki de.
iyi de bu hareketler size doğru gelmiyor diye öbür insanlara da doğru gelmeyecek diye bir şey yok.konu sahibinin dayısı bu hareketlerden rahatsız olmadığına göre onlarda normal karşılanıyor demekki.mesela bizde de çok normal karşılanır.
Yahu cagrilmadan biyere gitmem anlamiyor musunuz dayim teklif ediyor yengem rahatsiz olur belki tek kalmak istiyor dediğimde bozuluyor uzuluyor daha nasil anlatabilirim.
Bak canim olay şöyle dayimin uzun ilişkisi vardi bitti sonra bu kizla tanistilar 2 yil kadar görüştüler kiz başka şehirdeydi biz telefondan internetten gorusuyorduk gayet iyiydi aramiz arkadaş gibiydik yani. Bende zaten buna anlam veremiyorum bi anda ne oldu da değişti düğün günü kuaforde laf atmisti bisey demedim sonra boyle değişik hareketlerini sezdim dayimdan uzaklastirmaya calismasi gibi. Teyzemde baslarda çok seviyordu ama boyle surat yaptigini görünce oda uzak tuttu kendini insanlarin güler yüzüne karsi en azindan bi tebessüm yeterliyken sürekli somurtmalar ailesiyle de sorunlu gelmişti bizimkiler sorun özel değilse anlat çözüm bulalim gibisinden yaklastikca daha da bi somurtkanlaşti yahu özel anlatmak istemiyorum de anlariz yarim yarim anlatıyor aslinda dert anlatmak istiyor ama bilmiyoruz sorunlari var diye dusunyorum düğüne 1 2 ay kala da dayimla arslari kötüydü neden bilmiyorum.
Sinir etmek istesem elimde koz çok sarılıp opmekle sinir etmem daha büyük oynarım merak etme. Ailenin merkezndeyim tabiiikide. dayım ailesini çok dinler ve zaten gelini benden ve dayimdan başka koruyan yok bende birakirsam dayim tek basina savasacagini sanmiyorum. Ben en azindan ona destek oluyorum boyle devam ederse köstek olacagim bazi yorumlar beni yengeme karşı kışkırttı açıkçası.
Yahu cagrilmadan biyere gitmem anlamiyor musunuz dayim teklif ediyor yengem rahatsiz olur belki tek kalmak istiyor dediğimde bozuluyor uzuluyor daha nasil anlatabilirim.
neden zorluyorsam zorluyorum Allah Allah öbür yorum yazan insanlara(yengeyi haklı bulanlara) neden bu soruyu sormuyorsunuz onlar da yengeyi savunmakta diretiyorlar.neden zorluyormuşum cevap vermeyin o zaman zorla mı verdiriyorum?eee yengeye de doğru gelmiyor işte neden zorluyorsun
neden zorluyorsam zorluyorum Allah Allah öbür yorum yazan insanlara(yengeyi haklı bulanlara) neden bu soruyu sormuyorsunuz onlar da yengeyi savunmakta diretiyorlar.neden zorluyormuşum cevap vermeyin o zaman zorla mı verdiriyorum?
sen cevabı bana veriyorsan ben bu soruyu tabi ki sana sorarım neden bu kadar kasıldın ki,yengeyi savunanlara tabi ki sormayacağım çünkü aynı görüşteyim...ve bana kime ne soracağımı sen söyleyemezsin kale almak istemiyorsan cevap vermezsin vereceksen de insan gibi bu bu bu sebeplerden ötürü zorluyorum dersin ki bende buna binaen senle tartışırım...ama işine gelmeyen cevapta cevap vermeyin zorlamı verdiriyorum gibi komik ve sinir bozucu bir cümlenin arkasına sığınıyorsan zaten bu saatten sonra ben seni birey hesabına alıp muhattap olmam .
Yani konuyu okuyunca bende yeğen kıskanılır mı demiştim ama
Yeğen var yeğen var
Genç kız olmadan koca kadın olmak isteyen
Geçen iftara çağırdıydık gelmedi gelin hanım bık bık bık diye söylenen yeğende iyi niyet aramam ben
Görümce misin kaynana mısın ne bu ağız..
Yok teyzesi arayıp kızacakmış ta bu korumuş yeni evliler yapmayın diye
Ama dayısı da gelmemiş yenge gelmeyince ( e hani siz dünyanın merkeziydiniz, demek ki merkez karısı artık)
Gölgelerin gücü adına aile de tek bu yeğen ve dayı gelini koruyomuş
Yeğen de korumasa dayısı savaşmazmış
Düşman mı sizin sülale hayırdır ne savaşı ?
Böyle ise gelin tbai katılmaz iftarınıza davetinize
Daha yeni evliliğe adapte olmadan sizin sülalenin tribine katlanmak zorunda değil
Cin olmadan adam çarpma derdindesin de evlenince kendin gibi bi yeğene toslamazsın umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?