Yengemin kıskançlıkları!

Sana bi sevgili lazım
Ki dayınla yengen cicim aylarını rahat geçirsin

Benimde kişiye gore tavrim değişiyor hep melek rolünü oynayacak değilim birazda o fedakarlık yapsin en azindan ailemize sicak baksin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dayın ve yengen artık sizin aileden değiller, onların artık 2 kişilik aileleri var. bence sen bunu pek kabullenemedin..

dayın ve yengen artık sizin aileden değiller, onların artık 2 kişilik aileleri var. bence sen bunu pek kabullenemedin..

Yahu cagrilmadan biyere gitmem anlamiyor musunuz dayim teklif ediyor yengem rahatsiz olur belki tek kalmak istiyor dediğimde bozuluyor uzuluyor daha nasil anlatabilirim.

Son yorumlarini okuyun oyle konusalim?
okuyorum zaten.burada kıza dayının kucağına mı oturacaksın, neredeyse karısını boşasın beni alsın diyecek gibi şeyler yazan insanlar varken onunkiler hiç de gözüme batmıyor açıkçası.evet konu sahibinin yazdığı şeylerden de bazıları yanlış mesela yeğeninden bile kıskanıyorsa eski sevgililerini öğrense n'apar gibi...ama böyle yapacağını söylememiş yengemle uğraşmak istesem böyle yapardım manasında bir şeyler söylemiş, ama uğraşmıyor işte.hem demin de dediğim gibi bazıları öyle densiz densiz şeyler yazıyor öyle yakıştırmalar yapıyorki ben olsam sinirlenir daha beter cevaplar verirdim belki de.

bacım ben oğlan kardeşimin bile sevgilisinin yanında yanağını sıkmamışımdır yaşı 23 anlatabildim mi..bazen fazla iyimser oluyorsunuz..
iyi de bu hareketler size doğru gelmiyor diye öbür insanlara da doğru gelmeyecek diye bir şey yok.konu sahibinin dayısı bu hareketlerden rahatsız olmadığına göre onlarda normal karşılanıyor demekki.mesela bizde de çok normal karşılanır.

Son düzenleme:

yine elle tutulur bir şey yazmadın ki ailesi ile sorunlu olailir dayın uzun süre biriyle görüşmüş olabilir nitekim yengeyle de 2 sene görüşmüşler az değil..dayının yengni sevmediğini falan mı ima ediyosun bu kısımda anlamadım...sizinle yakınlaşmak zorunda değil burda herkes sana ve dolaylı da olsa teyzene bunu söylüyor..dayını evlenince senden kıskanması doğal küçük değilsin maaşallah sarılmalar makaslar yanaklardan öpmeler benim gibi bizim gibi yengenede ters bak burda insanlar yani ablaların ne dedi ben olsam kovalarım dedi dimi biraz ders almayı denesen..yeni gelinlerin bedenleri de beyinleride hormonlarıda oynar o evliliğe adapte olmaya çalışıyor sen elimde koz var ailenin merkezi benim büyük oynarım bana ve aileme tebessüm etsin sıcak olsun yok yerini bilsin onu ben koruyorum aileden kimse onu sevmiyor modundasın..bak bi empati kur ben diyorum ki

simssss ailesi ile sorunluı elimde çok büyük kozlar var dayım dedğil mi öperim yerim benim dayım o benim ağzıma bakar teyzemin ağzına bakar simsssss kim oluyor ki benden rahatsızlık duyuyor zaten ailesi ile de sorunluydu simsss kimse simmmmsi sevmiyor ben dünyanın merkezindeyim oh harika ben mükemmelim kaybolll simmmssss

şimdi sorarım sana empati kurdun mu simsssss

eee yengeye de doğru gelmiyor işte neden zorluyorsun

İşim var de yorgunum De yengem rahatsz olur dersen inatla çağırır tabi sütten çıkmış akkaşık gibi davranma hiç yani atalarına girip boşandırnayı düşünüyosun resmen yazdıkşarının hepsini okudum sana bi koca lazım

Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Dayın onunla evlenip, karım dediyse kusura bakma ama artık onun her şeyi karısı. Ne senin bir sözünle boşanırlar ne de teyzenin. Biraz evli çiftleri kendi haline bıraksanız sorun çözülcekte ailecek bunu yapamıyosunuz. Yok tek çocukmuşta falanmış filanmış. Sen dayına dayı gelmiyim yengem rahatsız olmasın dersen dayın tabiki sana gel dicek. Aa doğru rahatsız olur gelme dicek hali yok. Sen bahane uydurcaksın, her yere gitmiceksin. Her aile toplantınızada dayınla yengeni çağırmayın. Bence yengen seni kıskanmıyor sana sinir oluyor.

ya çok pardon ama burada seni ilgilendiren durum ne anlamadım :26: arası kötü olur barışır ailesiyle bozuşur barışır. senle görüşmek istemez görüşmez sende görüşmezsin olur biter.. onlar artık aile kurmuş 2 kişilik sorunları mutlulukları sadece kendilerini ilgilendirir...

Allah'im nasil cocukca laflar bunlar...
Siz bu dusuncelerle zaten kostek oluyorsunuz. O sizin yengeniz diye sizi simartacak, sizin etrafinizda fir donecek diye bir zorunluluk yok. Hem niye ailenin merkezindeymissiniz ki? Diger aile fertlerinin sizden az mi degeri var? Kendini merkezde gormek oyle cok da marifet degil.
Dayiniz insallah boyle gereksiz seylere kanacak kadar aptal degildir.
Kendinizi dunyaninnda merkezinde sanarsiniz da hayatiniz boyunca cook afallarsiniz.

Bircok insan size birsey anlatmaya calisti, yeni evliler rahat birakin biraz diye. sadece sizin dogrunuz dogru olacak diye tutturmak niye. Bazen insan baska dogrulari da icine sindirebilmeli, olgunlukla baglantili tabi bu da.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Yengen seni sevmiyo demek ki
Ben olsam istenmediğimi bile bile sık sık gitmem
Zaten daha 4 aylık evlilermiş istensem bile gitmem
Dayını bahane etme, bir işim var dersin istesen..
Sen içlerinde olmak istiyorsun hatta aralarında problem var ama ney bilmiyorum demişsin, bilmen gerekmez ki aile içi şeyler 3.kişileri ilgilendirmez

dayın teklif ettiğinde ya dayı yengem rahatsız olur ben gelmiyeyim dersen kendini resmen acındırmış olursun.. emin ol dayın çok üzülüyordur.. ben senin yerinde olsam abla tavsiyesi sana, yengemin rahatsız olduğunu bilsem kesinlikle gitmezdim.. ama sen bence bilerek yapıyorsun bu durumu

eee yengeye de doğru gelmiyor işte neden zorluyorsun
neden zorluyorsam zorluyorum Allah Allah öbür yorum yazan insanlara(yengeyi haklı bulanlara) neden bu soruyu sormuyorsunuz onlar da yengeyi savunmakta diretiyorlar.neden zorluyormuşum cevap vermeyin o zaman zorla mı verdiriyorum?

neden zorluyorsam zorluyorum Allah Allah öbür yorum yazan insanlara(yengeyi haklı bulanlara) neden bu soruyu sormuyorsunuz onlar da yengeyi savunmakta diretiyorlar.neden zorluyormuşum cevap vermeyin o zaman zorla mı verdiriyorum?

sen cevabı bana veriyorsan ben bu soruyu tabi ki sana sorarım neden bu kadar kasıldın ki,yengeyi savunanlara tabi ki sormayacağım çünkü aynı görüşteyim...ve bana kime ne soracağımı sen söyleyemezsin kale almak istemiyorsan cevap vermezsin vereceksen de insan gibi bu bu bu sebeplerden ötürü zorluyorum dersin ki bende buna binaen senle tartışırım...ama işine gelmeyen cevapta cevap vermeyin zorlamı verdiriyorum gibi komik ve sinir bozucu bir cümlenin arkasına sığınıyorsan zaten bu saatten sonra ben seni birey hesabına alıp muhattap olmam .

Yani konuyu okuyunca bende yeğen kıskanılır mı demiştim ama
Yeğen var yeğen var
Genç kız olmadan koca kadın olmak isteyen
Geçen iftara çağırdıydık gelmedi gelin hanım bık bık bık diye söylenen yeğende iyi niyet aramam ben
Görümce misin kaynana mısın ne bu ağız..
Yok teyzesi arayıp kızacakmış ta bu korumuş yeni evliler yapmayın diye
Ama dayısı da gelmemiş yenge gelmeyince ( e hani siz dünyanın merkeziydiniz, demek ki merkez karısı artık )

Gölgelerin gücü adına aile de tek bu yeğen ve dayı gelini koruyomuş
Yeğen de korumasa dayısı savaşmazmış
Düşman mı sizin sülale hayırdır ne savaşı ?
Böyle ise gelin tbai katılmaz iftarınıza davetinize

Daha yeni evliliğe adapte olmadan sizin sülalenin tribine katlanmak zorunda değil
Cin olmadan adam çarpma derdindesin de evlenince kendin gibi bi yeğene toslamazsın umarım

bakın siz benim bir mesajımı alıntılayıp cevap verdiniz sonra ben de size cevap verdim falan bunda bir sıkıntı yok.ama asıl sizin kurduğunuz cümle komik ve sinir bozucuydu çünkü nasıl ki siz kime cevap vereceğinizi bana sormayacaksanız ben de bu konuya yorum yapmaya devam ederken size sormayacağım yani sizin tabirinizle zorlarken size sormayacağım.sizin yengeyi tutanları haklı bulup da yeğeni haklı bulanlara yani bana sırf yeğeni tutuyorum diye öyle yazmanız hoşuma gitmedi.sadece yengeyi haklı bulanlar yazacak diye bir şey yok.hem ben onu izin alıp da soracaksınız anlamında demedim orayı yanlış anladıysanız açıklayayım...bana neden zorluyorsun yazmanız bana cevap vermenin sizin işinize gelmediğini gösterir, ben de madem yorum yazmamdan şikayetçisiniz cevap vermezsiniz anlamında dedim onu.

benimkinin kız yeğeni de 10 yaşında şimdiden kulağını bükeyim

hay ağzına sağlık çek
bu ne yaa bildiğin koca kadınların ağzı
git kızım kendine ya sevgili ya ya başka meşgale bul!!!

Baya karisti burasi bende bi konu acmak istiyorum esimjn kuzeni surekli pesimizde diye bi rahat birakin be bi huzur verin huzur!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…