bakın siz benim bir mesajımı alıntılayıp cevap verdiniz sonra ben de size cevap verdim falan bunda bir sıkıntı yok.ama asıl sizin kurduğunuz cümle komik ve sinir bozucuydu çünkü nasıl ki siz kime cevap vereceğinizi bana sormayacaksanız ben de bu konuya yorum yapmaya devam ederken size sormayacağım yani sizin tabirinizle zorlarken size sormayacağım.sizin yengeyi tutanları haklı bulup da yeğeni haklı bulanlara yani bana sırf yeğeni tutuyorum diye öyle yazmanız hoşuma gitmedi.sadece yengeyi haklı bulanlar yazacak diye bir şey yok.hem ben onu izin alıp da soracaksınız anlamında demedim orayı yanlış anladıysanız açıklayayım...bana neden zorluyorsun yazmanız bana cevap vermenin sizin işinize gelmediğini gösterir, ben de madem yorum yazmamdan şikayetçisiniz cevap vermezsiniz anlamında dedim onu.
hay ağzına sağlık çek
bu ne yaa bildiğin koca kadınların ağzı
git kızım kendine ya sevgili ya ya başka meşgale bul!!!
Bana burdan bile daral geldi
Bu kadar tantanayı iyi kaldırıyo yine gelin
Görüşmeden herkes kendinde söz hakkı buluyo, bi de görüşse neler edecekler demek
Demek ki her yeğen bir değilmiş, bir yeğen var yeğenden içerüüü diyoruz biz bu vak'aya
burda arkadaşlar demiş yaa keşke gelinleri de bi üyelik açsa da yazsa
gerçi sayın herşeyi bilen onla anlaşamazsınız diye kesin tanıyı koymuş ama
Bilmiyorum Allah yengeye sabır versin
Dayısı yengesi bu yeğeni çok şımartmış zamanında
O da en minnak benim pambık prensesim ilgi benim üstümde olmalı hep diye dolanıyo
Yenge pohpohlamamış diye sinir olmuş yengeye
Ben bunu anladım konudan
Ayy ne sinir bozucu ' Ailenin merkezindeyim tabikidee' Bu nedir yaa : )) Sen öyle zannet .. Dayının merkezinde artık karısı var..Hele bir de çocukları olsun dayın senın yuzune bıle bakmaz..Artık sen de çatlar mısın patlar mısın : ) Hem sen kışkırsan ne olur .. Fasulyeden nimet saymışsın kendini bacım ..Sinir etmek istesem elimde koz çok sarılıp opmekle sinir etmem daha büyük oynarım merak etme. Ailenin merkezndeyim tabiiikide. dayım ailesini çok dinler ve zaten gelini benden ve dayimdan başka koruyan yok bende birakirsam dayim tek basina savasacagini sanmiyorum. Ben en azindan ona destek oluyorum boyle devam ederse köstek olacagim bazi yorumlar beni yengeme karşı kışkırttı açıkçası.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sinir etmek istesem elimde koz çok sarılıp opmekle sinir etmem daha büyük oynarım merak etme. Ailenin merkezndeyim tabiiikide. dayım ailesini çok dinler ve zaten gelini benden ve dayimdan başka koruyan yok bende birakirsam dayim tek basina savasacagini sanmiyorum. Ben en azindan ona destek oluyorum boyle devam ederse köstek olacagim bazi yorumlar beni yengeme karşı kışkırttı açıkçası.
Ayy ne sinir bozucu ' Ailenin merkezindeyim tabikidee' Bu nedir yaa : )) Sen öyle zannet .. Dayının merkezinde artık karısı var..Hele bir de çocukları olsun dayın senın yuzune bıle bakmaz..Artık sen de çatlar mısın patlar mısın : ) Hem sen kışkırsan ne olur .. Fasulyeden nimet saymışsın kendini bacım ..
Anlatamiyorum galiba? Ben bugün onlarda cay içmeye karar verdim diyip kendi kafama gore gitmiyorum dayim cagiriyor gitmeyince de alınıyor ben kaç kere eşinin rahatsiz olup olmadigini sordum. Ki dün de çağrıldığım halde gitmedim. hepsini okuyup sonra yorum yaparsaniz sevinirim.
Yengeme de gayet samimi davranmaya calisiyorum ki yanlis anlamasin diye. Ama o sürekli beni kendisinden uzaklastiriyor benim dayimla aramda ne olabilir ki art niyetli bi sevgi değil bizimki dayi yegeniz başka ne olabilir.
Ayy evet yaaa kimse omu fark etmemisYalniz bi terslik var, teyzenin oglu senin dayin olmaz canim, kuzenin olur ha dersenki hayir o benim oz be oz dayim o zaman dayinin annesi senin anneannen olur, diyecegim hani teyzemi zor tutuyorum, yoksa yengeme kizacak demissin ya, ben senin akrabalik iliskilerini pek anlamadim, teyze ne is ?
Konuya yorumuma gelirsek, cok yanlis yapiyorsun, dayin-kuzenin artik evli, karisi gereksiz samimiyetten hoslanmiyor, mesafe koymak istiyor, niye surekli gidiyorsun, adami minciklayip duruyorsun? Cok sacma, kadinin yerinde olsam seninle asla gorusmez, esimide gorusturmezdim. Herkes yerinide haddinide bilmeli, bu adamin artik bekar olmadigini, her canin istediginde solugu orada alamayacagini anla.. birinden ayrilmissin, canin sikkinmisda iyide millet senin stres topun degil, herkes senin nazini, kaprisini cekmek zorunda degil, madem ailende soz sahibi birisin, git ailendeki diger fertlerin omzunda agla, kadini rahat birak.
Ayy evet yaaa kimse omu fark etmemis
Teyzesi kizim kv si oluyorsa
25 yaşındaki yengenin kocasi da kuzeni oluyor tabi..
Yalan rüzgârına döndü is ya:)) mesele de çözüldü bu kiz dayi drdigi kuzenine abayi yakmis))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?