Yengemin kıskançlıkları!

karşılıklı hazzetmedik birbirimizden bence ayrılalım...çünkü bu durum evli hanımlarla bekar öğrencilerin arasındaki kuşak farkının kuşağınıda koparabilir..selametle

hay ağzına sağlık çek
bu ne yaa bildiğin koca kadınların ağzı
git kızım kendine ya sevgili ya ya başka meşgale bul!!!

Bana burdan bile daral geldi
Bu kadar tantanayı iyi kaldırıyo yine gelin
Görüşmeden herkes kendinde söz hakkı buluyo, bi de görüşse neler edecekler demek

Demek ki her yeğen bir değilmiş, bir yeğen var yeğenden içerüüü diyoruz biz bu vak'aya

burda arkadaşlar demiş yaa keşke gelinleri de bi üyelik açsa da yazsa
gerçi sayın herşeyi bilen onla anlaşamazsınız diye kesin tanıyı koymuş ama

burda arkadaşlar demiş yaa keşke gelinleri de bi üyelik açsa da yazsa
gerçi sayın herşeyi bilen onla anlaşamazsınız diye kesin tanıyı koymuş ama

Bilmiyorum Allah yengeye sabır versin

Dayısı teyzeleri bu yeğeni çok şımartmış zamanında
O da en minnak benim pambık prensesim ilgi benim üstümde olmalı hep diye dolanıyo
Yenge pohpohlamamış diye sinir olmuş yengeye
Ben bunu anladım konudan

Son düzenleme:

ne yalan söyleyeyim bende öyle düşündüm
Allah yardım etsin ne diyelim

Bence dayınızla çok sarılıp öpüşmeniz başlı başına saçmalık...

Son düzenleme:
Ayy ne sinir bozucu ' Ailenin merkezindeyim tabikidee' Bu nedir yaa : )) Sen öyle zannet .. Dayının merkezinde artık karısı var..Hele bir de çocukları olsun dayın senın yuzune bıle bakmaz..Artık sen de çatlar mısın patlar mısın : ) Hem sen kışkırsan ne olur .. Fasulyeden nimet saymışsın kendini bacım ..

sen desteğini çek de dayın boşuyor mu karısını bir gör o zaman. sonra ona göre gel yine konuşalım. dün gece okudum bir şey demeyim dedim de kimse senin bu kocakarı hallerini çekmez dua et hala dayın seni seviyor da yanında. yarın bigün o da histerik davranışlarını sezip de seni yüz üstü bırakınca görürsün kim hayatının merkezi adamın kim değil.

su yazdığın yoruma bak sen varya düpe düz yengenı kıskanıyorsun hemde deli gıbı

aynen arkadasım cok dogru demıssın bırde buyuk oynarmıs napacaksaaaa artıkkk merak konusu pes diyorum

İlk sayfayı okuduktan sonra yorum yapmak istedim son sayfaya geçtim. Söylenmesi gerekenler söylenmiş. Daha büyük oynamak?! Vay vay vay! Onların evlilikleri de sizin elinizdeydi zaten.

ben de sizin biraz abarttığınızı düşünüyorum. ortada kıskançlıktan ziyade "evliliğin tadını çıkaramama" rahatsızlığı var bence..

ayrıca yukarda yazdığınız şeye cevaben söylemek isterim ki:

siz dayınız sizi çağırdığında, yengem rahatsız olmasın,, yengem de istiyor mu diye sorduğunuzda, o anda bahsi geçen yenge kaş gözle eşine hayır istemiyorum mesajını veriyor bile olsa, o anda dayınız size "evet yengen rahatsız oluyor/istemiyor" diye bi cevap verebilir mi?

allah aşkına birisi size x kişisi rahatsız olur mu ben gelirsem diye sorduğunda siz "evet,olur" diyebilir misiniz?

tabi ki de o soruya cevaben "hayır olmuyor, o da çağırıyor" diyecek nezaket icabı...

acaba yenge de ''eşimin yegeni ! '' diye bir baslık açmıs mıdırcanım bi yerlerde birileri yengesi kıskanıyor diye öz abisiyle görüşemiyorken, seninki daha normal geldi bana. bunlar hastalıklı beyinler işte, anası da bacısı da ninesi de olsan, karsı cinssin anlatamazsın.

mesafe koyma, o senin dayın. sen bi seyler yapacağına o kendini bu fikre alıstırsa iyi olur bi zahmet. kendisi dayısına karsı ilgi duymuyorsa

ek: dedim dedim ama sadece konuyu okumustum.
konu sahibi, Sinir etmek istesem elimde koz çok sarılıp opmekle sinir etmem daha büyük oynarım merak etme bu ne demek allasen? ne yapacaksın kucağında mı zıplayacaksın dayının ? basta öyle masum anlatmıssın ki, durup dururken kıskanıyor sandım, sen de az değilmişsin ama!

Bence yengen kıskanmaktan cok samimi olmanızı çekemiyor. Dayınız sadece ona ait olsun istiyor. Bosuna sizi huzursuz ediyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yalniz bi terslik var, teyzenin oglu senin dayin olmaz canim, kuzenin olur ha dersenki hayir o benim oz be oz dayim o zaman dayinin annesi senin anneannen olur, diyecegim hani teyzemi zor tutuyorum, yoksa yengeme kizacak demissin ya, ben senin akrabalik iliskilerini pek anlamadim, teyze ne is ?

Konuya yorumuma gelirsek, cok yanlis yapiyorsun, dayin-kuzenin artik evli, karisi gereksiz samimiyetten hoslanmiyor, mesafe koymak istiyor, niye surekli gidiyorsun, adami minciklayip duruyorsun? Cok sacma, kadinin yerinde olsam seninle asla gorusmez, esimide gorusturmezdim. Herkes yerinide haddinide bilmeli, bu adamin artik bekar olmadigini, her canin istediginde solugu orada alamayacagini anla.. birinden ayrilmissin, canin sikkinmisda iyide millet senin stres topun degil, herkes senin nazini, kaprisini cekmek zorunda degil, madem ailende soz sahibi birisin, git ailendeki diger fertlerin omzunda agla, kadini rahat birak.

Ayy evet yaaa kimse omu fark etmemis
Teyzesi kizim kv si oluyorsa
25 yaşındaki yengenin kocasi da kuzeni oluyor tabi..

Ayy evet yaaa kimse omu fark etmemis
Teyzesi kizim kv si oluyorsa
25 yaşındaki yengenin kocasi da kuzeni oluyor tabi..

Yalan rüzgârına döndü is ya:)) mesele de çözüldü bu kiz dayi drdigi kuzenine abayi yakmis ))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yalan rüzgârına döndü is ya:)) mesele de çözüldü bu kiz dayi drdigi kuzenine abayi yakmis ))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

AŞK acisini çivi civiyi soker hesabi dayiyla bastirmaya calisiyor iste
Dayisini yengesinin elinden alabilirse mutlu olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…