Gorumce dogru demis. Birak kardesin de senin mutlulugunu dusunsun de cırlasin biraz.
Zaten ne olursa had bilmemezlikten oluyo sekil a da oldugu gibi. Yengeyi bagrima basasim geldi kimlerin eline dusmus yazik.
hayır hepsini geç gelinin tüm dünya ile sorunu olduğunu nerden öğrenmiş ailesi ile de sorunlu sizlede saç başa girer ne çaçaronluğunu gördün kız sesi çıkmamış hatta hiç çıkmamış görüşmemiş..bazılarına hak valla bu durum
Sinir etmek istesem elimde koz çok sarılıp opmekle sinir etmem daha büyük oynarım merak etme. Ailenin merkezndeyim tabiiikide. dayım ailesini çok dinler ve zaten gelini benden ve dayimdan başka koruyan yok bende birakirsam dayim tek basina savasacagini sanmiyorum. Ben en azindan ona destek oluyorum boyle devam ederse köstek olacagim bazi yorumlar beni yengeme karşı kışkırttı açıkçası.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Görümcemin dediği gibi: kızııım aman üzülmesin dersen seni üzerler bak, acımayacaksın
işte insan gerçekten sevdiklerinin mutluluğunu isteyince katlanıyor demek ki
Bir de 10 kişinin 9'u haksız bulmasına, rahat bırak çiftleri demesine rağmen hala haklılığını iddia ediyor ya bittim.
Cok iyimsersiniz ama siz duzgun okumamissiniz. Konu sahibi 20 dayi 25 yasinda bir aylik evli kizin yaninda yanak sıkmayiversin evine zirt pirt gitmesin ölmez. Yasiti yok demedi benden baska tutani yok ben de tutmazsam dayim tek savunmak zorunda kalir dedi.
Konunun basinda sizi hakli bulmustum ama simdi utandim acikcasi.
Hele bu yoruma inanamadim.
Yengeniz sizi istememekte cok hakli,bu kirli ruhunuzu hissettiyse.
Cok ayip elimde kozlar var ne demek,demek ki aklinizdan gecen seyler bunlar,ilerde bisi olursa koz kullanirim deyip hesaplar yapiyorsunuz demek?
Dayinizin eski sevgililerini anlatip aralarini bozunca elinize ne gececek?
Sizin o kuzeniyle samimi pozlarini gorup uzuldugunuz sevdiginizin de eski sevgilileri vardir mutlaka,hatta olmadi diyorsunuz su an bir sevgilisi vardir ve cok mutludur,iyi ki sizin gibi kotu kalpli biriyle olmadi,brlki anlamistir ne kotu oldugunuzu da ters kacmistir adam.
Ayrica nasil bir aileniz var ki 20 yasindaki biz kizi merkeze koyup,lafina bakip yuva yikacak?
Dayiniz sizin lafiniza bakip karisini bosamaz emin olun.
Icinizdeki hasete,kiskancliga,kotuluge hayret ettim,kanimi dondurdunuz,allah kalbinize gore veriyor demek ki ask hayatiniz kotuye gittigine gore.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hayır hanımefendi gayet düzgün okudum.ne varmış dayısı 25 kendisi 20 ise?ne varmış yanağını sıkıyorsa?evet evine zırt pıt gitmesin ama öbür yaptıkları çok da abartılı hareketler değil.ayrıca ben çok iyimser değilim ben de biliyorum dünyanın ne biçim bir yer olduğunu ve ne biçim acayip acayip insanlar olduğunu ama öyle olan insanlar normal değildir zaten.sırf onlar yüzünden herkesin yanak sıkmak gibi hareketlerinden değişik anlamlar çıkarmam.ya da tabi ki insanlar eşlerini sahiplenirler ama ortada çok büyütülecek bir şey olmadan öyle triplere girmelerini de anlamam.beni ilgilendirmez de zaten böyle insanlar benim çevremde olmadığı sürece, inşallah da olmazlar.yapacağım en ufak bir hareketin bile sonuçlarını düşünüp kendimi huzursuz hissetmek istemem çünkü.
Konunun basinda sizi hakli bulmustum ama simdi utandim acikcasi.
Hele bu yoruma inanamadim.
Yengeniz sizi istememekte cok hakli,bu kirli ruhunuzu hissettiyse.
Cok ayip elimde kozlar var ne demek,demek ki aklinizdan gecen seyler bunlar,ilerde bisi olursa koz kullanirim deyip hesaplar yapiyorsunuz demek?
Dayinizin eski sevgililerini anlatip aralarini bozunca elinize ne gececek?
Sizin o kuzeniyle samimi pozlarini gorup uzuldugunuz sevdiginizin de eski sevgilileri vardir mutlaka,hatta olmadi diyorsunuz su an bir sevgilisi vardir ve cok mutludur,iyi ki sizin gibi kotu kalpli biriyle olmadi,brlki anlamistir ne kotu oldugunuzu da ters kacmistir adam.
Ayrica nasil bir aileniz var ki 20 yasindaki biz kizi merkeze koyup,lafina bakip yuva yikacak?
Dayiniz sizin lafiniza bakip karisini bosamaz emin olun.
Icinizdeki hasete,kiskancliga,kotuluge hayret ettim,kanimi dondurdunuz,allah kalbinize gore veriyor demek ki ask hayatiniz kotuye gittigine gore.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
rol yaptığını kabul ediyosun yani...Benimde kişiye gore tavrim değişiyor hep melek rolünü oynayacak değilim birazda o fedakarlık yapsin en azindan ailemize sicak baksin.
bizim bir komşumuz vardı 4 de kızı...2 numaralı 19 yaşında olan daha özgür olabilmek adına annesiyle babasını boşattı..bu da öyle bir kız işte..eski sevgili bir koz değildir..bu arada kendi evlendi anne ortada kaldı...demekki hayatı bir entrikaya endeksli konu sahibinin..tanıdığı herkeze karşı bir koz oluşturabiliyor ya da aile merkezinde körü körüne lafına bakılıyor..anlayamadım 20 yıl sonra umutlar tükenmişken mi doğurdu annesi de bu kadar değerli ben bulamıyorum..
Şu anlattiklariniz kesinlikle benimle ayni ornek verilecek bi insan tipi değil beni yanlis taniyabilirsiniz insan yazida herşeyi tam olarak anlatamiyor
Gorumce dogru demis. Birak kardesin de senin mutlulugunu dusunsun de cırlasin biraz.
Zaten ne olursa had bilmemezlikten oluyo sekil a da oldugu gibi. Yengeyi bagrima basasim geldi kimlerin eline dusmus yazik.
hayır hepsini geç gelinin tüm dünya ile sorunu olduğunu nerden öğrenmiş ailesi ile de sorunlu sizlede saç başa girer ne çaçaronluğunu gördün kız sesi çıkmamış hatta hiç çıkmamış görüşmemiş..bazılarına hak valla bu durum
Yegen iyice sinir oldu kostur kostur yengeye gidip eski sevgilileri anlatmasa bari. Gerci anlatsin ya yengeye de malzeme cikar gorusturmez kocasiyla
hayır hanımefendi gayet düzgün okudum.ne varmış dayısı 25 kendisi 20 ise?ne varmış yanağını sıkıyorsa?evet evine zırt pıt gitmesin ama öbür yaptıkları çok da abartılı hareketler değil.ayrıca ben çok iyimser değilim ben de biliyorum dünyanın ne biçim bir yer olduğunu ve ne biçim acayip acayip insanlar olduğunu ama öyle olan insanlar normal değildir zaten.sırf onlar yüzünden herkesin yanak sıkmak gibi hareketlerinden değişik anlamlar çıkarmam.ya da tabi ki insanlar eşlerini sahiplenirler ama ortada çok büyütülecek bir şey olmadan öyle triplere girmelerini de anlamam.hem dayım tek savunmak zorunda kalır demek ayırırım demek değil.beni ilgilendirmez de zaten böyle insanlar benim çevremde olmadığı sürece, inşallah da olmazlar.yapacağım en ufak bir hareketin bile sonuçlarını düşünüp kendimi huzursuz hissetmek istemem çünkü.
Benimde kişiye gore tavrim değişiyor hep melek rolünü oynayacak değilim birazda o fedakarlık yapsin en azindan ailemize sicak baksin.
Ben boşanır diye birşey dedim mi ? Büyük bi sorun çıkar ve böyle kıskancliklar genelde boşanmaya kadar gidiyo. Aile durumunu bilmediginizden boyle konusuyorsunuz ben bizzat o ailenin içinde olan biri olarak neler yasanacigini sizden iyi biliyorum.
bak ifade edemediysen kendini baştan sonra noktasına virgülüne anlat bize ona göre yorum yapalım ama şu yazdıklarınla burdan gram destek göremezsin..ben bekliyorum düzenle yaz yolla bu yenge nasılmış..ama şu cümlelerle oruçlu ağzımla söylüyorum sana gram inanmam ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?