sadece bana bak, beni sev, benle ilgilen, beni gör, beni beni bihterini sendromu bu..
Yok artık ya!!!
Ben bu kıskançlık konularına acayip uyuz oluyorum.
Nedir kardeşden,yeğenden, kuzenden kıskanmak.
Evlenince adamları tapusuyla birlikte aldığını zannediyor bazı kadınlar.
Nedir bu özgüven eksikliği, sevgi açlığı hiç anlamıyorum .
Onlar karı-kocalar. Kadın kocasına bunun yapılmasını istemiyorsa yapmamalısınız. Henüz bekar olduğunuz için bazı şeylerin farkında değilsiniz. Yengeniz sizin için muhtemelen "inşallah evlendiğin adamın yiğenleri de senin yaptığını yapar da görürsün" diye söyleniyordur. Kıskançlık iyidir bence. Seven kıskanır. Dayı-yeğen arasında tabii ki bişi olamaz ama ne o öyle kadının inadına yaparmış gibi. Sıkmayıverin canım yanağını, öpmeyiverin ne var yani. Yazık yengenize üzüldüm. Kadın kimbilir ne kadar kafaya takıyordur. Beni yanlış anlamayın sizi art niyetli mi buluyorum sanki tabii ki hayır ama madem kadın hoşlanmıyor yapmamalısınız. Biraz empati. Ben şahsen yengemin böyle birşeyden rahatsız olduğunu farketsem bunu hiç KK ya bile yazmaya gerek duymadan davranışlarıma çeki düzen verirdim. Sonuçta o onun karısı o ne derse o olur diye düşünürdüm. Hiç te rahatsız olmazdım. Üçüncü kişiler (kim olursa olsun) yüzünden karı kocanın huzurunun kaçmasına çok karşıyım.
Nasıl bir sevgi açlığıdır ki bu?
Eşimin yeğenini , ablasını veya kuzenini kıskandığımı hayal bile edemiyorum ben...
Geçenlerde yemeğe gidelim dedi görümcemle kuzeni , " alın kardeşinizi götürün benîm işim var " dedim
Göndermesemiydim acep:26:
cicim ayı balayı sonuçta.insan ilk zamanlar daha fazla ilgi odağı olmak ister eşinin gözünde.kıskançlık manyaklık olarak görmüyorum.evli olanlar ilk zamanlarını hatırlasın. sizde sarılmayıverin yengenizin yanında bi müddet.sevgiyi belli etmek illa mıç mıç olmak değil sanırım.yaşı yakında olsa hatta aynıda olsa o sonuçta aile büyüğünüz ve onun eşi.bi süre sonra zaten umursamayacaktır
Neyse arkadasim biz büyük konusmayalim. Dayidan amcadan kiskanilmaz ama ne olur ne olmaz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
En azindan bize gldiklerinde dayicim hoşgeldin diyip sarilmasam dayim anlar ve sorar gelir kendisi sarilir ne oluyor anlat derse ozaman ben yengem için uzak durdugumu soylersem yengeme tavir koyar aralari acilir ben bundan eminim.
Hayır sakın dayınıza yengemden dolayı böyleyim gibi birşey söylemeyin. Ama yengenizi de fazla yargılamayın bu konuda. Başınıza gelmeden anlayamıyorsunuz inanın. İtiraf edeyim benim eşiminden de kendisinden 3 yaş küçük yani benle yaşıt bi yiğeni var o kızın hareketlerine canım sıkılır. Severim de kendisini ama işte elimde değil. Başka yiğenleri de var ama o kız daha bi samimi olmaya çalışıyor hatta ne yapıyor biliyor musunuz tv de bi kadın var diyelim mesela survivoru izliyorduk kız birden "amca müge çok güzel di mi" diye bi soru sordu.Gel de sinir olma. Sonra bi arkadaşımız var adı Ahmet yakın zamanda evlendi. Konu ordan açılınca "amca Ahmet abinin eşi çok güzel di mi" diye sordu. bAŞKASI OLSA BELKİ DE KIYAMETİ KOPARIR mesela kızkardeşim Ama ben hep susuyorum. Ama o kızın bu tavırlarına o kadar gıcık oluyorum ki anlatamam. İnşallah aynı şey onun da başına gelir. Bu arada benim bu derdim de başlı başına bi konu olurmuş onu farkettim.
Bu durumda haklisin kizin hareketleri sinir bozucu fakat ben öyle davranışlardan uzak kaciyorum.. hareketlerime de ozen gosteriyorum yanlis anlasilma olmasn aman kırılmasin diye.
sen bilirsin canım ama yengen gerçekten çok saçmalamış.kim ki o kıskanıyor yeğenle. yabancı olsan hadi kuzen bile olsan tamam ama dayın yani.
Bu yoruma kadar hak verebilirdim ama yanlissiniz.
Ne demek kim ki o?????
Karisi hanimefendi karisi!!
Adamin karisi kocasini kiskanamaz mi yani??
Belki hatali bulabilirsiniz,kinayabilirsiniz,hos gormeyebilirsiniz ama o kim ki diyemezsiniz.
Bir adamin onceligi karisidir,anasi babasi yada yegeni degil!
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
O zaman yengede de sorun var galiba biraz. Ya da sizi sevmiyor da olabilir.:44:
Ben kapıyı açtığında sarılıp amca hoşgeldin deyip öpmesine bozulmam. Ama o kız kasti sorular soruyor gıcık oluyorum.
benimde eşimin kız yeğenleri var,benimle yaşıt yada bikaç yaş küçükler dayılarıyla beraber büyümşler araları çok iyi birbirlerini görünce nasıl şakalaşırlar eğlenirler anlatamam,eşlimde çok mutlu olur bende onları seyrederim çok hoşuma gider çok doğal bişey dayı yiğen öyle oynarlar,sizin durumuzu bilemedim ama en mantıklısı yengenle bi şekilde konşman canım umarım düzelir .......
Bu yoruma kadar hak verebilirdim ama yanlissiniz.
Ne demek kim ki o?????
Karisi hanimefendi karisi!!
Adamin karisi kocasini kiskanamaz mi yani??
Belki hatali bulabilirsiniz,kinayabilirsiniz,hos gormeyebilirsiniz ama o kim ki diyemezsiniz.
Bir adamin onceligi karisidir,anasi babasi yada yegeni degil!
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
size kesinlikle katılmıyorum. heleki önceliği sadece karısı demeniz çok yanlış. gerçekten bu konuda kimki o bence. siz anası babası bile demişsiniz. heleki anası babası devreye girerse daha çok kimki o derim ben. kadının yaptığı resmen psiklojik dengesizlik yengesinin. siz katılmayabilrsiniz. bazı ince çizgiler vardır. kimse o çizgiyi geçemez karısı ya da kocası olsa bile
Kim ki demiyorum canim ben. Kiskanabilirde yegeninden kiskanma sacmaligini neden yapiyor diyorum ayrica bazi arkadaslarin dediği gibi ilgi kiskancligi kesinlikle değil benim dayim ailede el üstünde tutulur ve basta anneannem olmak üzere ilgisi ve sevgisi asiridir benim ilgim sönük bile kaliyor eğer kiskandigi şey ilgi olsaydi başta anneannemi kiskanirdi. TESEKKURLER.
Katiliyorum elif. insan ailesini sevmeyecekte elin yabancisinin mi yanaklarni sıkacak. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?