Yengemin kıskançlıkları!

sadece bana bak, beni sev, benle ilgilen, beni gör, beni beni bihterini sendromu bu..

Nasıl bir sevgi açlığıdır ki bu?
Eşimin yeğenini , ablasını veya kuzenini kıskandığımı hayal bile edemiyorum ben...
Geçenlerde yemeğe gidelim dedi görümcemle kuzeni , " alın kardeşinizi götürün benîm işim var " dedim
Göndermesemiydim acep:26:

Adam sana basmış nikahı, herşeyinle onun olmuşsun gün sonunda herkes gidiyor onun koynunda bir sen uyuyorsun baskasi değil. Bu neyin kiskancligi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En azindan bize gldiklerinde dayicim hoşgeldin diyip sarilmasam dayim anlar ve sorar gelir kendisi sarilir ne oluyor anlat derse ozaman ben yengem için uzak durdugumu soylersem yengeme tavir koyar aralari acilir ben bundan eminim.

Gondermeseydin canim kocani yerler mazallah :)

cicim ayı balayı sonuçta.insan ilk zamanlar daha fazla ilgi odağı olmak ister eşinin gözünde.kıskançlık manyaklık olarak görmüyorum.evli olanlar ilk zamanlarını hatırlasın. sizde sarılmayıverin yengenizin yanında bi müddet.sevgiyi belli etmek illa mıç mıç olmak değil sanırım.yaşı yakında olsa hatta aynıda olsa o sonuçta aile büyüğünüz ve onun eşi.bi süre sonra zaten umursamayacaktır

Valla artik ister yanlis anlasin ister anlamasin insanlarin kahrini çekmekten biktim bana karsi bu ne dusmanliktir anlamadim nişanda da düğünde geldigime pişman etti beni. Kuaforde sacim çok abartili olmuşmuş sanki benim düğümmüş de. Şakayla karışık söyledi bunu.

Neyse arkadasim biz büyük konusmayalim. Dayidan amcadan kiskanilmaz ama ne olur ne olmaz :)

hiç umrumda değil valla dayımda olsa görüşmem olur biter herkes yuvasında mutlu olsun

Reactions: Gui

Hayır sakın dayınıza yengemden dolayı böyleyim gibi birşey söylemeyin. Ama yengenizi de fazla yargılamayın bu konuda. Başınıza gelmeden anlayamıyorsunuz inanın. İtiraf edeyim benim eşiminden de kendisinden 3 yaş küçük yani benle yaşıt bi yiğeni var o kızın hareketlerine canım sıkılır. Severim de kendisini ama işte elimde değil. Başka yiğenleri de var ama o kız daha bi samimi olmaya çalışıyor hatta ne yapıyor biliyor musunuz tv de bi kadın var diyelim mesela survivoru izliyorduk kız birden "amca müge çok güzel di mi" diye bi soru sordu. Gel de sinir olma. Sonra bi arkadaşımız var adı Ahmet yakın zamanda evlendi. Konu ordan açılınca "amca Ahmet abinin eşi çok güzel di mi" diye sordu. bAŞKASI OLSA BELKİ DE KIYAMETİ KOPARIR mesela kızkardeşim Ama ben hep susuyorum. Ama o kızın bu tavırlarına o kadar gıcık oluyorum ki anlatamam. İnşallah aynı şey onun da başına gelir. Bu arada benim bu derdim de başlı başına bi konu olurmuş onu farkettim.

Ha bu arada yengem diyorum da benden sadece 3 yas büyük yinede yengem diyorum. Kendisi memleketteki yasca buyuk yengesine ismiyle hitap ediyor kendi yengesine saygi göstermediği halde benden saygi görüyor ve rahat battı sanırım.

Bu durumda haklisin kizin hareketleri sinir bozucu fakat ben öyle davranışlardan uzak kaciyorum.. hareketlerime de ozen gosteriyorum yanlis anlasilma olmasn aman kırılmasin diye.

O zaman yengede de sorun var galiba biraz. Ya da sizi sevmiyor da olabilir.:44:
Ben kapıyı açtığında sarılıp amca hoşgeldin deyip öpmesine bozulmam. Ama o kız kasti sorular soruyor gıcık oluyorum.

sen bilirsin canım ama yengen gerçekten çok saçmalamış.kim ki o kıskanıyor yeğenle. yabancı olsan hadi kuzen bile olsan tamam ama dayın yani.

Bu yoruma kadar hak verebilirdim ama yanlissiniz.
Ne demek kim ki o?????
Karisi hanimefendi karisi!!
Adamin karisi kocasini kiskanamaz mi yani??
Belki hatali bulabilirsiniz,kinayabilirsiniz,hos gormeyebilirsiniz ama o kim ki diyemezsiniz.
Bir adamin onceligi karisidir,anasi babasi yada yegeni degil!

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kim ki demiyorum canim ben. Kiskanabilirde yegeninden kiskanma sacmaligini neden yapiyor diyorum ayrica bazi arkadaslarin dediği gibi ilgi kiskancligi kesinlikle değil benim dayim ailede el üstünde tutulur ve basta anneannem olmak üzere ilgisi ve sevgisi asiridir benim ilgim sönük bile kaliyor eğer kiskandigi şey ilgi olsaydi başta anneannemi kiskanirdi. TESEKKURLER.

benimde eşimin kız yeğenleri var,benimle yaşıt yada bikaç yaş küçükler dayılarıyla beraber büyümşler araları çok iyi birbirlerini görünce nasıl şakalaşırlar eğlenirler anlatamam,eşlimde çok mutlu olur bende onları seyrederim çok hoşuma gider çok doğal bişey dayı yiğen öyle oynarlar,sizin durumuzu bilemedim ama en mantıklısı yengenle bi şekilde konşman canım umarım düzelir .......

O zaman yengede de sorun var galiba biraz. Ya da sizi sevmiyor da olabilir.:44:
Ben kapıyı açtığında sarılıp amca hoşgeldin deyip öpmesine bozulmam. Ama o kız kasti sorular soruyor gıcık oluyorum.

Bende onu Sevmesem bu aile ona zehir olurda neyse susuyorum teyzemlerle arasi bozulmasin.

Canim bu durumu dillendirmek istemiyorum acikcasi. Bu olayi daha büyük bi sorun haline getirmemek için.. Yillarca yüz yüze bakacagiz ben hemen sinirlenen bi insanim ve sinirlerince kalp kiriyorum en nefret ettiğim huyum da budur.. İnsanlari kirmaktan korkarim halbuki: ( ama elimde değil bazi şeyler umarim anliyorsunuzdur..

size kesinlikle katılmıyorum. heleki önceliği sadece karısı demeniz çok yanlış. gerçekten bu konuda kimki o bence. siz anası babası bile demişsiniz. heleki anası babası devreye girerse daha çok kimki o derim ben. kadının yaptığı resmen psiklojik dengesizlik yengesinin. siz katılmayabilrsiniz. bazı ince çizgiler vardır. kimse o çizgiyi geçemez karısı ya da kocası olsa bile

Katiliyorum elif. insan ailesini sevmeyecekte elin yabancisinin mi yanaklarni sıkacak. :)

Sana demedim canim ben,o kim ki kiskaniyor diye yorum yapan birisi vardi ona yazdim,uzerine alinma lutfen.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Katiliyorum elif. insan ailesini sevmeyecekte elin yabancisinin mi yanaklarni sıkacak. :)

benimde nişanlımın yaşına yakın yeğeni var. büyük ablasının kızı hiç aklıma öyle bir şey gelmedi. yıllardır beraberler. gayette güzel anlaşıyorlar. şimdi benim abiminde erkek çocuğu var benim yeğenim. gerçi küçük ama büyüse eşim öyle bi tarz yapsa. kızarım ben yani. sen yokken onlar vardı derim. hyr kıskanılcak insan var kıskanılmıcak insan var. çizgiyi herkes bilmeli bence. illa eşi diye her konuda kısıtlayamaz. ki bu konu aile ise biraz durmasını bilmeli insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…