Yengemin kıskançlıkları!

Bence sende dayini yengenden kiskaniyorsun..
Her cagirdiklarinda gidilmez ki onlarda yeni evli sonucta artik ozel hayatlari var..her anlamda belki cinsellikleri var anlatabiliyormuyum..
Biraz uzak dur sende ya.. her cagirdiklarinda koşa koşa gitmek zorundamisin..
Bide surekli ben olmasam bu ailede tutunamaz dayim bile bosar demeye getirmissin.. yengenin yerinde kim olsa bu tarz soylemleri olan birini.sevmez ki..

Ask acisindan yengene sarmissin galiba
Benimdr gorumcem degisik hareketler icindeydi . Mesela esim elimi tutuyor ya gelip oteki elinden de benim elimi tut diyordu :)))
Boyle komik komik sacma sapan herkeketleri vardi. Simdi abisi bile tersledi konusmuyorlar. Whatsapta esim benim icin sevgi sozleri yazmis gecen gun.. esim sen herkesten ayrisin gibi bisey.. hemen abisini engellemis whaatsaptan :))))
Demekki dayamamiyor abisinin beni sevdigini gormeye.. sen boyle seyler yapma olurmu cok komik duruma dusersin yoksa

neyin yarışındasın yengen dayının karısı yeni evli dayın çağırsa da bir zahmet gitme ,gidince ölmezsin ama bir evliliği daha kökünden sarsmamış olursun azıcık anlayışlı olsanız ölürsünüz değil mi...

Yengem yüzünden böyle

davranıyorum demeyi

aklından bile geçirme bence.. O ne

Demek oluyor aralarını bozmaya ne

Gerek var. Yengen eşine söyleyemiyo

Olabilir yanlış anlar diye hareketleriyle

Sana belli ediyordur. Ben olsam ben

De istemem kusura bakma ama gelip

Kocamı öpcek sarılcak durmadan

Ne o öyle bide yeni evliyken hayalini

Kurduğum günleri yaşarken yanımda

Sürekli yiğen .. Olcak iş değil dayın

Cagırsa bile gitme zaten ailecek

Görüştüğünüzde görüşürsünüz yeni

Evlileri rahatsız edip huzursuzluk

Yaratmaya gerek yok.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni fikirdeyim bide diyor ki dayima soyleyecegim millete anlatacagim..
Illa kavga cikaracak zaten buraya da kendisine yandas toplamak icin konu acmis..
Yeni evliler daha 2 aylik.. azicik uzak öte durun ya.. yooook olmazzzz illa vicik vicik olunacak.. kavga cikartilacak yenge ailede sevilmeyen ilan edilecek.. Şu an bekarsin buyuk konusma konu sahibi..
Yarin obur gun coook sevdigin bi esin olur deli divane aşık olursun. . Kiskanclik degil ama sadece sana baksin sadece seninle ilgilensin istersin..
Gün gelir devran döner azicik anlayisli ol gormezden gel cagirdiklarinda gitme..
Iyi olan sen ol elbet bigun Allah im verir karsiligini....

Bende gidip ortalarina yatmiyorum heralde. Dayim ariyor misal şuranın baligi cok guzelms hazirlan gidiyoruz. gibisinden.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben geçen haftalarda eşimle başbaşa yürüyüşe çıkmak istedim. Bir baktım yeğenlerini de almış sinir oldum. Yeğen dediğim de daha çocuklar. Gittik onları gezdirdik geldik. Daha yeni evliyim yahu bi bırakın da vakit geçirelim zaten uzuuuuun yıllar sülale ile vakit geçirilecek.
Dayın çağırabilir, erkekler pek takmak böyle şeyleri ama yengen mutlaka ki başbaşa kalmak istiyordur anlayış gösterebilirsin.

kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş belli ki yengenin görümcesi yok aradaki boşluğu doldurma derdinde ya da dayısına beslediği duyguları var ben burdan bu iki anlamı çıkartırım...hayır dayıda anormal bu erkekler evlendiklerini geç kavrıyorlar yahu..olan kıza olacak evlenir evlenmez sinir buhranlarına girmiştir garip.

Valla kocamı yeğenleri ,kardeşleri sevse hoşuma gider benim. Ne güzel akrabalar tarafından sevilen bir insan derim.
Bir insanın sevgiye layık görülmesi kötü bir şeymi..Siz sizi seven bir aile ferdinizin sizi sevmesine ipotek konulmasını istermisiniz

Bazı kadınlar istiyorki kocaları evde cam fanuslar içinde yaşasın.Tüm hayatları kocişleri olduğu için
kocişleride kendilerinden başka hiç kimsecikler ile ilgilenmesin.
Çağrılsanda gitme nedemek, Çağrılmaz isen gitmezsin ama çağrılıyor isende gidersin tabikide..

Gerçekten var böyle manyaklar yaa! Benim de halamın oğlu güya çok delikanlı, taşfırındır. Kendi düğünlerinde horon oynarken başka bi kuzenimle birlikte damadın yanına girmiştik. (O zaman ben 17-18 yaşlarımda falandım.) Gelin Karadeniz'li değil, oynadığımız oyunu da bilmiyo. Yerinden fırladı yanıma geldi elimi öyle bi sert çekti halamın oğlunun elinden, elimin üstü çizildi! Sert sert bakıyo abime ne b.k yemeye tutuyosun yeğeninin elinden! der gibi Benim salak abim de gönlünü almaya çalışıyor gelinin! Ne gerek varsa... Sonrasında da hep böyle devam etti. Eskiden boynumu dirseğiyle tutup güreş yapan adam (benden 10 yaş büyük) görüşmek için sadece elini uzatıp tokalaşmakla yetiniyo artık! Gelin öyle bi fettan çıktı ki halamın oğlu artık babamla bile görüşemiyo neredeyse... Ki ben çok iyi hatırlarım... Babam bize ayakkabı almayıp onların okul masraflarını çıkarmak için ne emekler sarf etti... Helal olsun tabii ama karşılığı böyle olmamalıydı... Değmezmiş...

4 aylık evlilermiş..
Haliyle yengen eşiyle yalnız kalmakta haklı. Zırt pırt dayının dibinde olursan yengen sinirlenme haklı.
Kim olsa sinirlenir.

Belki de yengeniz dayınıza sarılıp öpmenizi değil de zırt pırt soluğu orda almanıza sinir oluyordur. Bunlar daha yeni evliler. Kaldı ki yeni evli olmasalar bile ben bugün onlarda çay içmeye karar verdim deyip de gidemezsiniz birinin evine. Bence biraz dikkatli olun.

bende yengenizin yerinde olsam sinir olurdum ne o öyle her dk yanlarında ne işiniz var , yeni evliler madem biraz yalnız bırakın dayınız diye çocuklarıymış gibi sürekli yanlarında olmaktan vazgeçin bence

bi insan dayısına gerekli gereksiz neden sarılır öper ki...Dayılarım beni çok sever ben dayılarımı ama elini öpüp kenara geçmekten öteye gitmez hareketim...konu sahibinde fesatlık var içten içe mutlu olarak yapıyor yengenin kıskandığını da fark etti ya ondan iyisi yok şimdi..ay gözüme acayip bir şey olarak göründün şimdi ya..vallahi yengene üzüldüm .

Kesinlikle katılıyorum. Söylemleriniz bana da doğru gelmedi. Belki de yengeniz sizin kadar öfkeli bile değildir. Ayrıca aile yapınızı bilemem ama bir sözünüzle dayınızın yengenize tavır alacağını hiç sanmam. En fazla küçük bir tatsızlık yaşanır, geçer. Hem belki sizin farketmediğiniz ama yengenizin rahatsız olduğu şeyler de vardır.

aynen katılıyorum sürekli sarılıp öpmek nedir ne gerek var bence de konu sahibi bilerek zevkle yapıyor yengesinin yerinde olsam tepkimi çok daha sert belli ederdim

Yengeniz sizi neden kıskansın ki akrabasınız sonuçta bir de bir sözümle kapının dışında bulur kendini ne demek. Kusura bakmayın siz onun yeğeniyseniz o da eşi ve ayrı bir aile hayatları var artık önce bunu kabullenin. Dayınız öyle sizin sözünüzle eşinizi kapı dışarı atmaz aile de dışlamaz herkesin yeri farklıdır. Daha yeni evliler ne işin var yanlarında. Ayrıca evlenmiş insanlara daha mesafeli olması gerekildiği kanaatindeyim kardeş hariç. Mesela benim aramda sadece 1 gün olan erkek kuzenim vardı evlenene kadar çok samimiydik sürekli didişirdik el kol hareketleri ile şakalaşırdık kardeş gibiydik beraber büyüdük arada 1 gün olunca tabi çok çocuksuyduk ikimizde ama nasıl ki evlendi o andan itibaren mesafemi korudum asla eşinin rahatsız olacağı hareketler yapmadım normalde yan yanayken sarılmadan oturmazken sadece merhabalaşırken sarılırdım bir de ara sıra. Yani onun evlendiğinin bilincine var ona göre davran yakın olmanız illa her dk sarılmanızı gerektirmiyor bence yengenize inat yapıyorsunuz siz de onlar da yeni evliler baş başa kalmalılar siz kendinizi çok merkeze koymuşsunuz ya da sevdiğiniz kişiden görmediğini ilgiyi dayınızdan görmeye çalışıyorsunuz hayatınızda biri olsa ona sarılırsınız bol bol dayınızı rahat bırakırsınız. İftara gidebilirsiniz tabii ki ama hareketlerinize çeki düzen verip rekabete girmeyi bırakın. Bu gelinler bir de dayısını paylaşamayan yeğenlerle mi uğraşsın hayret valla. Düşünceleriniz normal değil yani.

Bence yengenle sidik yarıştırma. En nihayetinde o dayının karısı ve bi sözünle falan bişey yapamazsın. Evlilik başka bişey iki kişilik hayat yaşarsın. Sen biraz elini ayağını çek üzerlerinden. Üzülmeni istemem açıkçası.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok görüşmenden ve sarılıp öpmenden rahatsız olmuştur haklı olarak...
yeni evliler madem bi rahat bırak insanları...
kadının tepesi atarsa dayına hasret kalırsın haberin olsun...

Aynen ya yengesi iyi sesini cikarmiyor valla ben olsam farkli olurdum.. yok ailede herkes dislarmis falan filan hiiic te umrumda olmazdi.. oyle bi yazmis ki zennedersin dayisi bunun lafiyla karisini bosayacak.. en fazla bi tartisirlar ama kimse de senin icin yuvasini ykmaz konu sahibi kusura bakma..
Brnim gorumce de boyle Sacma sapan hal hareket icindeydi. En son bi bardak su istedim zikkim icsin demis. Abisi duydu esim yani. Simdi konusmuyorlar.. ben gordum esim Whatsapta benim icin guzel seyler yazmis bide resimlerimizi koymus.. hemen abisini Whatsapta engellemis.
Kendisi bilir kendisi kaybeder.
Esim bana onun icin seninle aramiz bozacak kadar aptal degilim zaten dedi..
4 aylık evlilermiş..
Haliyle yengen eşiyle yalnız kalmakta haklı. Zırt pırt dayının dibinde olursan yengen sinirlenme haklı.
Kim olsa sinirlenir.
Iste onu anlamiyor. Bide sap sup sarilip opmek nedir ya ben dayimla hadi tokalasirken sarilirim ama zirt pirt opmek nedir sen koca kizsin artik.. inadina yapiyo ama bu gidişle kaybeden sen olirsun konu sahib ne olursa olsun yengem o adamin karısı. .
Bemdr üzüldüm kadincagiza..

Aynen bide surekli tekditvari bi konusma soylem içersinde. . Anlamadım ki ne sanigor kendisini ailenin ileri gelen ulu kişisi falanmi.

aynen katılıyorum sürekli sarılıp öpmek nedir ne gerek var bence de konu sahibi bilerek zevkle yapıyor yengesinin yerinde olsam tepkimi çok daha sert belli ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…