- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
Ask acisindan yengene sarmissin galibaOyle olmaniz lazim zaten.. Bende ilerde evlenirsem ve boyle bi tabloyla karsilassam hosuma gider. Esimin ailesi tarafindan sevilmedigini gormek beni uzer sonucta. Sevdigim kisinin kuzenleri konusuna gelirsek, onun ailesini şahsen tanimasam da yaptigi evliliklere bakilirsa akraba evliliği yaygin onların ailede korkum bu yüzden yani. Zaten artik öyle biri yok aagg canim yaniyo acmayin su konuyu :banghead:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neyin yarışındasın yengen dayının karısı yeni evli dayın çağırsa da bir zahmet gitme ,gidince ölmezsin ama bir evliliği daha kökünden sarsmamış olursun azıcık anlayışlı olsanız ölürsünüz değil mi...
Bende gidip ortalarina yatmiyorum heralde. Dayim ariyor misal şuranın baligi cok guzelms hazirlan gidiyoruz. gibisinden.
Ayni fikirdeyim bide diyor ki dayima soyleyecegim millete anlatacagim..
Illa kavga cikaracak zaten buraya da kendisine yandas toplamak icin konu acmis..
Yeni evliler daha 2 aylik.. azicik uzak öte durun ya.. yooook olmazzzz illa vicik vicik olunacak.. kavga cikartilacak yenge ailede sevilmeyen ilan edilecek.. Şu an bekarsin buyuk konusma konu sahibi..
Yarin obur gun coook sevdigin bi esin olur deli divane aşık olursun. . Kiskanclik degil ama sadece sana baksin sadece seninle ilgilensin istersin..
Gün gelir devran döner azicik anlayisli ol gormezden gel cagirdiklarinda gitme..
Iyi olan sen ol elbet bigun Allah im verir karsiligini....
Arkadaşlar meraba. Ben aşk hayati sorunlu olan bir kızım. Unutamadigim biri var ve sürekli onu düşünüyorum kafami dagitmak için bişeylerle ilgilenmem lazım. Bende aile hayatima yönelik planlar yapıyorum onlarla vakit geciriyorum. Herneyse.
Benden 5 yas büyük 4 aylik evli bi dayım var. Yas farkimiz fazla olmadigi için arkadaş gibiyiz iyi anlasiyoruz guluyoruz egleniyoruz falan. Daha 1 aylik evliyken yengemde garip hareketler sezmiştim zaten. Ne zaman dayima sarilacak konuşacak olsam dayima kotu kotu bakis atmalar. oflamalar. Çocuk gibi. Dayım o benim ya dayım. İnsan nasıl kıskanir yegeninden. Dayim bazen gezmeye giderken benide cagiriyor gidiyorum yengem beni istemediğini hareketleriyle belli ediyor. Gitmeyeyim diyorum dayım alınıyor ne yapacagimi bende şaşırdım. Aşk hayatim zaten sorunlu bari aile ortamında kafa dagitayim diyorum orda da moralimi bozacak bi manyak cikiyor. akşam iftardan sonra çaya cagirdilar gitmeli mi yoksa tepkimi koymali miyim ??
Yegenden veya akrabadan kiskanmak dogru bir sey degil kesinlikle. Yalniz sizin soylemleriniz hic dogru gelmedi bana. "Bir sozumle bu ailede yalniz kalir, ben onu korumasam neler olur." seklindeki tehditkar konusmalariniz kendinizi merkeze koydugunuzu fazlasiyla gosteriyor. Burada bile bu tehditlerinizi yazmaktan geri kalmadiginiza gore ben yengenize de bu tavirlarinizi aksettirdiginizi dusundum ki dolayisiyla sizi sevmemesi cok dogal karsilanir bir durum olur.
Ayrica ustune basa basa yazdiginiz gibi kiskanmiyordur sizi, yalniz kalmak istiyordur. 2 ay uzun bir sure degil. Dayiniz sizi aradaginda bas basa kalmalarinin daha dogru olacagini dayiniza soyleyebilirsiniz. Madem cok samimisiniz, dayiniza daha ilk aylarinda bas basa vakit gecirmelerinin sehirdisindan gelmis yengeniz icin daha kiymetli olacagini citlatabilirdiniz. Siz bunlarin hicbirini yapmayip direkt "o beni kiskaniyor ve ben sinirlenirsem bu aile onu dislar." diyorsunuz. O nedenle bana hic samimi gelmediniz. Bence yengeniz sizi kiskanmiyordur, sizi sevmiyordur. Ona aile icin degerli oldugunu hissettirmek sizlerin gorevi. Siz daha 4 aylik bir gelinin hemen notunu vermissiniz. Bu kadar kolay olmamali. Hele bu bir yegene hic dusmemeli.
bi insan dayısına gerekli gereksiz neden sarılır öper ki...Dayılarım beni çok sever ben dayılarımı ama elini öpüp kenara geçmekten öteye gitmez hareketim...konu sahibinde fesatlık var içten içe mutlu olarak yapıyor yengenin kıskandığını da fark etti ya ondan iyisi yok şimdi..ay gözüme acayip bir şey olarak göründün şimdi ya..vallahi yengene üzüldüm .
Aynen ya yengesi iyi sesini cikarmiyor valla ben olsam farkli olurdum.. yok ailede herkes dislarmis falan filan hiiic te umrumda olmazdi.. oyle bi yazmis ki zennedersin dayisi bunun lafiyla karisini bosayacak.. en fazla bi tartisirlar ama kimse de senin icin yuvasini ykmaz konu sahibi kusura bakma..kişi kınadığını yaşamadan ölmezmiş belli ki yengenin görümcesi yok aradaki boşluğu doldurma derdinde ya da dayısına beslediği duyguları var ben burdan bu iki anlamı çıkartırım...hayır dayıda anormal bu erkekler evlendiklerini geç kavrıyorlar yahu..olan kıza olacak evlenir evlenmez sinir buhranlarına girmiştir garip.
Iste onu anlamiyor. Bide sap sup sarilip opmek nedir ya ben dayimla hadi tokalasirken sarilirim ama zirt pirt opmek nedir sen koca kizsin artik.. inadina yapiyo ama bu gidişle kaybeden sen olirsun konu sahib ne olursa olsun yengem o adamin karısı. .4 aylık evlilermiş..
Haliyle yengen eşiyle yalnız kalmakta haklı. Zırt pırt dayının dibinde olursan yengen sinirlenme haklı.
Kim olsa sinirlenir.
Bemdr üzüldüm kadincagiza..bi insan dayısına gerekli gereksiz neden sarılır öper ki...Dayılarım beni çok sever ben dayılarımı ama elini öpüp kenara geçmekten öteye gitmez hareketim...konu sahibinde fesatlık var içten içe mutlu olarak yapıyor yengenin kıskandığını da fark etti ya ondan iyisi yok şimdi..ay gözüme acayip bir şey olarak göründün şimdi ya..vallahi yengene üzüldüm .
Aynen bide surekli tekditvari bi konusma soylem içersinde. . Anlamadım ki ne sanigor kendisini ailenin ileri gelen ulu kişisi falanmi.Kesinlikle katılıyorum. Söylemleriniz bana da doğru gelmedi. Belki de yengeniz sizin kadar öfkeli bile değildir. Ayrıca aile yapınızı bilemem ama bir sözünüzle dayınızın yengenize tavır alacağını hiç sanmam. En fazla küçük bir tatsızlık yaşanır, geçer. Hem belki sizin farketmediğiniz ama yengenizin rahatsız olduğu şeyler de vardır.
aynen katılıyorum sürekli sarılıp öpmek nedir ne gerek varbence de konu sahibi bilerek zevkle yapıyor yengesinin yerinde olsam tepkimi çok daha sert belli ederdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?