- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Arkadaşlar meraba. Ben aşk hayati sorunlu olan bir kızım. Unutamadigim biri var ve sürekli onu düşünüyorum kafami dagitmak için bişeylerle ilgilenmem lazım. Bende aile hayatima yönelik planlar yapıyorum onlarla vakit geciriyorum. Herneyse.
Benden 5 yas büyük 4 aylik evli bi dayım var. Yas farkimiz fazla olmadigi için arkadaş gibiyiz iyi anlasiyoruz guluyoruz egleniyoruz falan. Daha 1 aylik evliyken yengemde garip hareketler sezmiştim zaten. Ne zaman dayima sarilacak konuşacak olsam dayima kotu kotu bakis atmalar. oflamalar. Çocuk gibi. Dayım o benim ya dayım. İnsan nasıl kıskanir yegeninden. Dayim bazen gezmeye giderken benide cagiriyor gidiyorum yengem beni istemediğini hareketleriyle belli ediyor. Gitmeyeyim diyorum dayım alınıyor ne yapacagimi bende şaşırdım. Aşk hayatim zaten sorunlu bari aile ortamında kafa dagitayim diyorum orda da moralimi bozacak bi manyak cikiyor. akşam iftardan sonra çaya cagirdilar gitmeli mi yoksa tepkimi koymali miyim ??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yengeniz sizi neden kıskansın ki akrabasınız sonuçta bir de bir sözümle kapının dışında bulur kendini ne demek. Kusura bakmayın siz onun yeğeniyseniz o da eşi ve ayrı bir aile hayatları var artık önce bunu kabullenin. Dayınız öyle sizin sözünüzle eşinizi kapı dışarı atmaz aile de dışlamaz herkesin yeri farklıdır. Daha yeni evliler ne işin var yanlarında. Ayrıca evlenmiş insanlara daha mesafeli olması gerekildiği kanaatindeyim kardeş hariç. Mesela benim aramda sadece 1 gün olan erkek kuzenim vardı evlenene kadar çok samimiydik sürekli didişirdik el kol hareketleri ile şakalaşırdık kardeş gibiydik beraber büyüdük arada 1 gün olunca tabi çok çocuksuyduk ikimizde ama nasıl ki evlendi o andan itibaren mesafemi korudum asla eşinin rahatsız olacağı hareketler yapmadım normalde yan yanayken sarılmadan oturmazken sadece merhabalaşırken sarılırdım bir de ara sıra. Yani onun evlendiğinin bilincine var ona göre davran yakın olmanız illa her dk sarılmanızı gerektirmiyor bence yengenize inat yapıyorsunuz siz de onlar da yeni evliler baş başa kalmalılar siz kendinizi çok merkeze koymuşsunuz ya da sevdiğiniz kişiden görmediğini ilgiyi dayınızdan görmeye çalışıyorsunuz hayatınızda biri olsa ona sarılırsınız bol bol dayınızı rahat bırakırsınız. İftara gidebilirsiniz tabii ki ama hareketlerinize çeki düzen verip rekabete girmeyi bırakın. Bu gelinler bir de dayısını paylaşamayan yeğenlerle mi uğraşsın hayret valla. Düşünceleriniz normal değil yani.
Belki de yengeniz dayınıza sarılıp öpmenizi değil de zırt pırt soluğu orda almanıza sinir oluyordur. Bunlar daha yeni evliler. Kaldı ki yeni evli olmasalar bile ben bugün onlarda çay içmeye karar verdim deyip de gidemezsiniz birinin evine. Bence biraz dikkatli olun.
aynen katılıyorum hiç sevmedıgım hareketlerdır bunlar valla ben olsam eşimin yıgenı zırt pırt gelecek soylerım bu ne 4 aylık evlıler masallah evlerınden cıkmıyor bıde ne kadar dayı yıyen olursa olsun sürekli öpmeler sarılmalar laçkalaşma gıbı hıc hoslanmam abım yok ama olsaydı onlada boyle olmazdım bana abes gelıyor bu tarz seyler yiğenı olabılırsın sevebılırsın sakalasırsın ama oyle yok sarılım zırt yok öpeyım zırt hiç sevmem yengenızın Allah yardımcısı olsun diyorum yazık kadına üzüldüm yeni evliliğini doya doya yaşayamıyo misafir dedıgın bır gıder ıkı gider ay cok sınırlendım klavyeyı kırıcam yahu
aynen katılıyorum hiç sevmedıgım hareketlerdır bunlar valla ben olsam eşimin yıgenı zırt pırt gelecek soylerım bu ne 4 aylık evlıler masallah evlerınden cıkmıyor bıde ne kadar dayı yıyen olursa olsun sürekli öpmeler sarılmalar laçkalaşma gıbı hıc hoslanmam abım yok ama olsaydı onlada boyle olmazdım bana abes gelıyor bu tarz seyler yiğenı olabılırsın sevebılırsın sakalasırsın ama oyle yok sarılım zırt yok öpeyım zırt hiç sevmem yengenızın Allah yardımcısı olsun diyorum yazık kadına üzüldüm yeni evliliğini doya doya yaşayamıyo misafir dedıgın bır gıder ıkı gider ay cok sınırlendım klavyeyı kırıcam yahu
Arkadaşlar meraba. Ben aşk hayati sorunlu olan bir kızım. Unutamadigim biri var ve sürekli onu düşünüyorum kafami dagitmak için bişeylerle ilgilenmem lazım. Bende aile hayatima yönelik planlar yapıyorum onlarla vakit geciriyorum. Herneyse.
Benden 5 yas büyük 4 aylik evli bi dayım var. Yas farkimiz fazla olmadigi için arkadaş gibiyiz iyi anlasiyoruz guluyoruz egleniyoruz falan. Daha 1 aylik evliyken yengemde garip hareketler sezmiştim zaten. Ne zaman dayima sarilacak konuşacak olsam dayima kotu kotu bakis atmalar. oflamalar. Çocuk gibi. Dayım o benim ya dayım. İnsan nasıl kıskanir yegeninden. Dayim bazen gezmeye giderken benide cagiriyor gidiyorum yengem beni istemediğini hareketleriyle belli ediyor. Gitmeyeyim diyorum dayım alınıyor ne yapacagimi bende şaşırdım. Aşk hayatim zaten sorunlu bari aile ortamında kafa dagitayim diyorum orda da moralimi bozacak bi manyak cikiyor. akşam iftardan sonra çaya cagirdilar gitmeli mi yoksa tepkimi koymali miyim ??
4 aylık evlinin evine KV si bile gelmemeli
aynen öyle canım ya düşün 3 yıllık evliyim kv bikere geldı daha gerci aramızda 8 saat var ama düşün eşimin böyle yıgenı olcak ikisininde tutarım kolundan kapının önüne koyasım gelır valla
Anlatamiyorum galiba? Ben bugün onlarda cay içmeye karar verdim diyip kendi kafama gore gitmiyorum dayim cagiriyor gitmeyince de alınıyor ben kaç kere eşinin rahatsiz olup olmadigini sordum. Ki dün de çağrıldığım halde gitmedim. hepsini okuyup sonra yorum yaparsaniz sevinirim.
konu sahibi pek olgunlaşmamış yengesi gibilerin elinde biraz yoğrulması lazım
E tabiki de kıskanır yani illa ki temas etmek durumunda mısınız? Gidin eğlenin gülün konuşun sarılıp öpmeseniz ne kaybediyorsunuz? Yaşınız da yakınmış dayı bile olsa bakınca hoş bir görüntü değil bence...
Cok garip ama hayatimda ilk defa boyle bi konuda yengeye yani kiskanan tarafa hak verdim. Sen 20 dayin 25 yasinda yanagini sıkma, sarilma, opme surekli gorusme bunlar belki yeni evli bi'kadin icin sinir bozucu olabilir. Zamanla komik bulur belki ama suan boyle hissediyo olabilir. Sen nikah dusuyo diye kuzenden kiskanabiliyosan kadin da senden kiskanabilir demekki, insanin gonlu kimle nikah dusuyo onu hesaplamiyo zira (senin mantiginla boyle diyorum). Burada gorumcenin sapur supur opmelerine sinir olan yeni evliler var demekki lahusa sendromu gibi bi'surec var, anlamaya calis zamanla gecer zaten. Onlar cagiriyo diyosun ama hic bir kadin birinci ayinda seni istemez esi cagiralim diyodur o da sorun cikmasin diye hi-hi diyodur.
Bende onu Sevmesem bu aile ona zehir olurda neyse susuyorum teyzemlerle arasi bozulmasin.
Benden ters tepki alirsa ailede sığınacagi kimse kalmaz canim ramazanda iftarlara katilmadi yazliga cagirdik gelmedi yabani gibi tek basina evde oturuyor. Teyzemler arayıp çıkısicaklardi ben korudum yeni evliler birakin dedim. Tamam yeni evliler de 2 ay geçti üstünden biz 2 ay sonra ilk defa cagirmisiz çok mu. E haliyle o gelmeyince dayimda gelemiyor ailede tek dayi olduğu için yokluğu cokk belli oluyor kimsenin keyfi de yoktu gelmedikleri için. annesigillere telefonda aksama kadar konusuyor onunda bi zamani bi ayarı vardır canim
Ya evet hatta dayin karisini bosarBende onu Sevmesem bu aile ona zehir olurda neyse susuyorum teyzemlerle arasi bozulmasin.
Yani ortada başka şehirden gelmiş kimseyi tanımayan bir gelin var. Eşinden ilgi bekler ne yapsın yeğeni, görümceyi:) Boş anlarında da kocası hadi balığa gidelim, hadi çaya gel diyorsa sinir oluyordur diye düşünüyorum. Bir süre sonra hep beraber bir şeyler yapmaya başlarlar zaten biraz zaman versin.
Ben de koca şehirde kimseyi tanımıyorum akşam 8 olunca insan yüzü göreceğim için seviniyorum, hadi ablama gidelim dese bile çok hoşuma gitmiyor. Ablasında falan çok eğlendiğim halde düşün
Biraz manyaklık oluyor bu dönemlerde
Ya evet hatta dayin karisini bosarsuan anladim ki asil kiskanan sensin ve buyuk ihtimal bilerek sarilip opuyosun dayini. Kocaman kizsin her cagrildiginda gitmemen gerektigini biliyo olman lazim. Alt tarafi yegensin yani o onun karisi cocuklarinin annesi olacak. Kadina da boyle ben senden ondeyim der gibi yaristigini belli ediyosan kadina acidim suan. Gorumcecilik oynuyosun ama sen uzulursun. Neyse evlenince basina gelsin anlarsin.
Eski kullani adimdan da biliyorum konularini ( missblue). Senin yerinde olsam ben direk dillendiririm valla daha yeni evliyim kendi kardesimi bile zirt pirt istemem gezmeye giderken. Daha esime evlilige alismamisim ucuncu kisi zaten hep olur yanimizda bikac ay da olmayiversinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?