Yengemin kıskançlıkları!

Sen dayinla yengeni bosatana kadar rahat etmezsin.
Oyle rahat kullanmissin ki boyle evliliklerin sonu bosanmaya gidiyor lafini.
Bunun sapiklikla falan alakasi yok, onlar yeni evli ve yalniz kalmak haklari. Valla senin gibi bi kuzeni olsa esimin almazdim eve. Kiskanclik degil mevzu bence. Sen de kiskandirmak icin baya caba sarf ediyosun galiba.
Sen mutsuz olmussun kimse mutlu olmasin degil mi?
Valla rahat birak insanlari, onlarin yuvasinda cikacak tatsizliklar kimseyi mutlu etmez. Tabi seni edebilir.

niyet önemli dayına karsının yanında neden o hareketleri yaptıgını bir sor kalbine.eger niyetin bak benim aram dayımla çok iyi sen bizim aramıza giremezsin ise sen bilmelisin ki karı koca arasına kimse giremez.kadına gönderdiğin mesajın emin ol yerini çok iyi bulur

Walla katılıyorum. Şöyle insanlar var akrabasını hiç paylaşmayan. Ben bilzat örneğini gördüm. Kız amcası birisi evleniyo diye nasıl üzülmüştü çünkü çok seviyoru paylaşamıyordu. Konu sahibindekide bu yalnız bırakmamışki dayısını. Dayında olsa sık sık kimsenin evine gidilmez valla ben 10 aylık evliyim yengenin yaptığını bende yapardım kadın yalnız kalmak istiyor. Kız bunu kıskançlık diyor.

aynen katılıyorum hiç sevmedıgım hareketlerdır bunlar valla ben olsam eşimin yıgenı zırt pırt gelecek soylerım bu ne 4 aylık evlıler masallah evlerınden cıkmıyor bıde ne kadar dayı yıyen olursa olsun sürekli öpmeler sarılmalar laçkalaşma gıbı hıc hoslanmam abım yok ama olsaydı onlada boyle olmazdım bana abes gelıyor bu tarz seyler yiğenı olabılırsın sevebılırsın sakalasırsın ama oyle yok sarılım zırt yok öpeyım zırt hiç sevmem yengenızın Allah yardımcısı olsun diyorum yazık kadına üzüldüm yeni evliliğini doya doya yaşayamıyo misafir dedıgın bır gıder ıkı gider ay cok sınırlendım klavyeyı kırıcam yahu

Anlatamiyorum galiba? Ben bugün onlarda cay içmeye karar verdim diyip kendi kafama gore gitmiyorum dayim cagiriyor gitmeyince de alınıyor ben kaç kere eşinin rahatsiz olup olmadigini sordum. Ki dün de çağrıldığım halde gitmedim. hepsini okuyup sonra yorum yaparsaniz sevinirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 aylık evlinin evine KV si bile gelmemeli

ben yengenin seni kıskandığını hiç düşünmüyorum canım...

yeni ewliler senin ne işin war onlarla gezmelerde ve onlara gidiyorsun bi de sarılıp öpüyorsun nispet yapar gibi "ohh sizi yalnız bırakmadım işte" der gibi...

dayın seni çağırdığında "dayıcım ben arkadaşlarımla takılcam siz başbaşa takılın" de...

ben olsam bende sinir olurum kocamla yalnız kalmak isterim....

yaanii sözün kısası "yengen seni kıskanmıyor kocasıyla yalnız kalmak vakit geçirmek" istiyor!!!!

hemen "yengem kıskanç" moduna girmişsin peeess!!!

aklı olan anlardı canım bi de kendini yengenin yerine koy!!!

dünyada sadece dayın yok.. git biraz arkadaş edin çewrende!!!!

konu sahibi pek olgunlaşmamış yengesi gibilerin elinde biraz yoğrulması lazım

yok bebegım anlatabılıyosun ben senı anlıyorum da sorun sadece aksam cay ıcmek degıl bunu sen yazmıssın ben degıl yok öperım yok sarılırım yok bılmem ne yok yengem kıskanıyor yok ofluyor kadını nasıl çileden cıkartmıssın kı daral gelmıs kadıncagızagerci banada darl geldi

Cok garip ama hayatimda ilk defa boyle bi konuda yengeye yani kiskanan tarafa hak verdim. Sen 20 dayin 25 yasinda yanagini sıkma, sarilma, opme surekli gorusme bunlar belki yeni evli bi'kadin icin sinir bozucu olabilir. Zamanla komik bulur belki ama suan boyle hissediyo olabilir. Sen nikah dusuyo diye kuzenden kiskanabiliyosan kadin da senden kiskanabilir demekki, insanin gonlu kimle nikah dusuyo onu hesaplamiyo zira (senin mantiginla boyle diyorum). Burada gorumcenin sapur supur opmelerine sinir olan yeni evliler var demekki lahusa sendromu gibi bi'surec var, anlamaya calis zamanla gecer zaten. Onlar cagiriyo diyosun ama hic bir kadin birinci ayinda seni istemez esi cagiralim diyodur o da sorun cikmasin diye hi-hi diyodur.

Yuh diyorum! Kendileri sapık fikirli insanlar ancak böyle şeyleri başkalarına da yakıştırır. Tepkini açık belli et, ama yengeni bir köşeye çekip değil. Dayının yanında sana yine bu tarz davrandığında açık açık konuş. Bir -iki geçer dedim, yeni evli başbaşa vakit geçirmek istiyordur ben yanlış anlıyorum dedim, ama yok abla sen hakkaten beni mi dayımdan mı kıskanıyorsun? de. Böyle iğrenç bişey nasıl aklından geçer bilmiyorum, ama öyleyse sık görüşmeyi bırakalım en iyisi de.

.

Yani ortada başka şehirden gelmiş kimseyi tanımayan bir gelin var. Eşinden ilgi bekler ne yapsın yeğeni, görümceyi:) Boş anlarında da kocası hadi balığa gidelim, hadi çaya gel diyorsa sinir oluyordur diye düşünüyorum. Bir süre sonra hep beraber bir şeyler yapmaya başlarlar zaten biraz zaman versin.
Ben de koca şehirde kimseyi tanımıyorum akşam 8 olunca insan yüzü göreceğim için seviniyorum, hadi ablama gidelim dese bile çok hoşuma gitmiyor. Ablasında falan çok eğlendiğim halde düşün
Biraz manyaklık oluyor bu dönemlerde

Bende onu Sevmesem bu aile ona zehir olurda neyse susuyorum teyzemlerle arasi bozulmasin.

Yemgenizle dayiniz yeni evlilermis, kadin yalniz kalmak istiyordur sadece. Bunda anlamayacak ne var ki?
Bu nasil bir soylemdir ki kadina aile zehir olacak falan... Dayiniz cagirsa da gitmeyiverin, daha yeni evliler onlar yeni... Sizin tavriniz normal gelmedi bana yengenizin degil.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Kızlar zaten konu sahibi baştan da söylemiş kaçırmışız orayı aşk hayatı sorunluymuş, bu tarz konularda anlayışlı olmasını beklemek saçmalık.
Kendisi mutlu değilken başkalarının mutluluğuna gölge düşürmeyi seven tiplerden olsa gerek. Birde aile ile arayı açmak istiyormuş Ablacım sen bi büyü gel hele.

İnsanlar kafayı yedi
Öz dayı öz abi bile kıskanılıyor ya pes

Ama sende her seferinde gitme
Belki sadece başbaşa kalmak istiyordur yengen..

Bende onu Sevmesem bu aile ona zehir olurda neyse susuyorum teyzemlerle arasi bozulmasin.

Ya evet hatta dayin karisini bosar suan anladim ki asil kiskanan sensin ve buyuk ihtimal bilerek sarilip opuyosun dayini. Kocaman kizsin her cagrildiginda gitmemen gerektigini biliyo olman lazim. Alt tarafi yegensin yani o onun karisi cocuklarinin annesi olacak. Kadina da boyle ben senden ondeyim der gibi yaristigini belli ediyosan kadina acidim suan. Gorumcecilik oynuyosun ama sen uzulursun. Neyse evlenince basina gelsin anlarsin.

Eski kullani adimdan da biliyorum konularini ( missblue). Senin yerinde olsam ben direk dillendiririm valla daha yeni evliyim kendi kardesimi bile zirt pirt istemem gezmeye giderken. Daha esime evlilige alismamisim ucuncu kisi zaten hep olur yanimizda bikac ay da olmayiversinler.

Benimki daha farklı bir manyaklık ama gittiğimde eğleniyorum, oh başka insanlar da gördüm diyorum ama yine de neden bu adam başbaşa vakit geçirmek istemiyor diye sinirleniyorum Ne istediğim belli değil şu an Evet yorumlardan tanıdım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…