Yengemin şaka yollu tehdidi

Böyle çarpık ilişkilerin olması değil de bunu kimin ortaya çıkardığı mı önemli yani ne tuhaf hayatlar var ya. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim. Emel yengeniz abisinden sakladığı şeyleri eşinizden öğrendi diye ifşa etmekle tehdit edeceğine öz abisinin aldatıldığını niye saklamış siz de onu tehdit edin bari böyle hikayeye böyle tavır lazım

Konuyu 3 kez okudum anlamadım

25 sayfa yorum yapılmış demek ki herkes anlamış

Tek anlamayan ben miyim kim kime yürümüş ya

Bende mi yanlis anladim ya
Evet canim cogu kisi yanlış anladi . Zaten yanlis anlasilmayacak gibi de degil. Konu sahibinin 2 tane abisi var.
Küçük abisi,karısını aldatıyor
Aldattığı kişi,kucuk abisinin ,abisinin karısının yengesi

Yani yengesinin yengesiyle birlikte .

Şu paragraf üniversite sınavlarında çıksa kaç genç anlayıp da bağlantı kuracak acaba :)))))

Konu sahibinin küçük kayni konu sahibinin yengesinin küçük kayni ile mi berabermis

Şu paragraf üniversite sınavlarında çıksa kaç genç anlayıp da bağlantı kuracak acaba :)))))

Konu sahibinin küçük kayni konu sahibinin yengesinin küçük kayni ile mi berabermis
Ahahahahhaha konu sahibinin kayın ailesiyle alakali degil
Konu sahibinin abisi aldatan. Kucuk abisi aldatmis yengesini.
Ama konu sahibinin kocasi biliyormuş bu durumu

Konu sahibinin 2 abisi var iste... . Dogal olarak 2 yengesi

Aldatan abi,büyük abinin karısının,(yengesinin) yengesiyle aldatmış. Yengesinin agabeyi de aldatılmış oluyor. Bu durumda.

Iste bu yenge (büyük yenge ismi emel mis) konu sahibi ve kocasina saka yollu diyormus ki soylerim haaaa soylerimmm . Ama yenge zaten abisinin kendi abisinin karısının,kaynı ile aldattığını biliyormus. Emelin yengesi de pislik yani, ama emel bu olayi ortpas etmis görümce olarak. Anladığım. Simdi konu sahibinin abisi konu sahibi ve muhtemelen annesi falanda biliyorlar oğullarının ihanetini. Ortalik karman corman arkadasim

Ya arkadasim cok tatlısın kayin ile kayın beraber olunca escinsel bie tablo çıkıyor ortaya ay güldüm şuanda oyle birsey yok

Burda konu sahibinin kocasi muhtemelen güm e gidicek. Çünkü aile ortaminda demiski su kizcagiza da üzülüyorum.... ima etmis
Cunku konu sahibinin abisi ihaneti soylemis sanirim kocaya... emel de ortalik karistiriyor. Iyide emel senin abin de aldatiliyor hemde kaynınla

Bütün bu çarpıklık içinde konu sahibinin tek derdi laf vurulmasi miymis

insanlarin ahlak anlayışına ne olmuş ya şebeke suyuna mı bi şey katılıyor acaba ondan mı bu geniş zihinler gönüller :))

Bütün bu çarpıklık içinde konu sahibinin tek derdi laf vurulmasi miymis

insanlarin ahlak anlayışına ne olmuş ya şebeke suyuna mı bi şey katılıyor acaba ondan mı bu geniş zihinler gönüller :))
Hahahahahahahahahha iste aynen bu carpiklik icerisinde abisinin karısının laf vurmasina takilmis niye ortada kocasi var. Koca patlatmis bombayi kucuk abinin karisi icin demis ki... yaaa bu kadriyeye de üzülüyorum... simdi olaylar aciga cikarsa eee kimden duydunuz dicekler. Kocasi kötü olacak. Ay cok güldüm sebeke suyuna :)

Aha da buraya yazıyorum bu konu ekşi inci dahil bütün sözlüklere ve onedio gibi sosyal medya platformlarina düşer demedi demeyin

Müge Anlı gelse çözemeyecegi bir denklem bir carpiklik ile karşı karşıyayiz

bencede.. yüzyılın konusu çünkü. Konu sahibi de ortalikta yok. Milletin kafasini karıştırdı gitti
Muge anli bile çözemez nasil birsey anlamadim gülüncek şey de değil ama iste..

Oyyy bune azıcık beynim vardı konuyu anlayana kadar yandı ,sonra midem bulandı tövbe estağfulullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…