- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
yorumunuza cok güldüm.gercekten bende anlamadim beynim yandi resmen.ortada bi igrenclik var belli ama kim kimle napmis hala anlamis degilim.bende mi tuhaflik var kizlar:)
Küçük yengenin abisi ve karısı değil
Küçük yengenin kocası(küçük abi) ile büyük yengenin yengesi(abisinin karısı) birliktelerEee yengenizin eltisi abinizle beraber doğru anlamisim ilk sorumda ama siz illa anlatımı zorlaştırıyorsunuz. Çok iğrenç bir durum var. Eşinizi böyle ortamlara muhabbetlere sokmayin bence. Hele o abisi boynuzlanan yengenin esas derdi ne merak ettim.
X’e değer verildiğinin oluyor hep bunlarBüyük abi=x büyük yenge=y
Küçük abi=z küçük yenge=t
Büyük yengenin gelini =w
Büyük yengenin abisi= a
Z.w= durumdan habersiz aldatılmış t,a işleminde tek derdinin olayın eşinden duyulmasının öğrenilmemesi olması ne ilginç, ayrıca y ninde rahatlığı akıllara ziyan :/ z ye hala abi diyebiliyorsan oda ayrı bir durum
Küçük yengenin abisi ve karısı değil
Büyük yengenin abisi ve karısı
Düzeltinde konu sahibi ilk sayfaya koysun
Yok öyle değil oYalniz kucuk abideki rahatliga hayret ettim. Karisinin yengesiyle iliskisi var ve kiz kardesinin esine, abisine benim hanimin yengesiyle bir iliskim var diye anlatabiliyor. Kucuk abinin eside suan konuyu ogrenmis. Herkes gayet relax yani, tek dert edilen buyuk yengenin bunu ogrenmesi ki oda ayri bir konu. Ne hayatlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?