Yengemin şaka yollu tehdidi

yorumunuza cok güldüm.gercekten bende anlamadim beynim yandi resmen.ortada bi igrenclik var belli ama kim kimle napmis hala anlamis degilim.bende mi tuhaflik var kizlar:)

Olay baslica igrenc. Ben artik anlamak icin yorulmuyorum. Konu sahibi ve esinin olayin sadece tehdit edilme kisminda oldugunu gordukten sonra biraktim anlamayi :)

Allah'im sana geliyorum Bihter ,Behlül ,adnan v.s bu ne ?
Kim kime...anlayamasamda yengeler havada ucusunca direkt aklıma gelen Aşk i Memnu oldu.
Anlayan beri gelsin bizde merak ediyoz ayol,yarın ki bölümde neler olcak

Küçük yengenin kocası(küçük abi) ile büyük yengenin yengesi(abisinin karısı) birlikteler

Sırrını anlatma dostuna döner anlatır dostuna.
Kişilerin önemi yok burda.
Bir kadın aldatılıyor bunu yapan yine bir kadın kullanan yine bir kadın.
Herşeyi bırakın yengenize destek olun

Yalniz kucuk abideki rahatliga hayret ettim. Karisinin yengesiyle iliskisi var ve kiz kardesinin esine, abisine benim hanimin yengesiyle bir iliskim var diye anlatabiliyor. Kucuk abinin eside suan konuyu ogrenmis. Herkes gayet relax yani, tek dert edilen buyuk yengenin bunu ogrenmesi ki oda ayri bir konu. Ne hayatlar var.

Abiniz kayninizin baldizi ile birlikte mi ole mi anladim.kimden patladiginin ne onemi var iyi ki ortaya cikmis bilsin herkes

Büyük abi=x büyük yenge=y
Küçük abi=z küçük yenge=t
Büyük yengenin gelini =w
Büyük yengenin abisi= a
Z.w= durumdan habersiz aldatılmış t,a işleminde tek derdinin olayın eşinden duyulmasının öğrenilmemesi olması ne ilginç, ayrıca y ninde rahatlığı akıllara ziyan :/ z ye hala abi diyebiliyorsan oda ayrı bir durum

Son düzenleme:
X’e değer verildiğinin oluyor hep bunlar
Y’yi yalnız bırakınca,z etkisiz oluyor

Yok öyle değil o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…