Yengemin şaka yollu tehdidi

hiç bir şey anlamadım
Anlatayım işsizim. Konu sahibinin abisi (küçük) karısını aldatıyor. Aldattığı kişi abisinin kayınçosunun karısı .
Şöyle aldatılan siz varsaysak kocanız sizi kendi abisinin kayınçosunun karısı ile aldatıyor.

Kim kimden duymuş ne önemi var ?
Olaylar ortalığa dökülsün herkes üzerine düşeni yapsın mesela boşanmak gibi.
Siz neyden tedirginsiniz ben anlamadım,bu iğrençliği bitirecek bir adım atılmış işte nesi kötü.

Ama cidden iğrenç,berbat pislik bir durum.
Aşkı memnular boşuna yazılmamış...

Sen yine anlamissin miden almamis. Oyle kotu yazmis ki ben kimin eli kimin cebinde anlamadim bile
yorumunuza cok güldüm.gercekten bende anlamadim beynim yandi resmen.ortada bi igrenclik var belli ama kim kimle napmis hala anlamis degilim.bende mi tuhaflik var kizlar:)

Millet mi fazla geniş, biz mi eski kafalıyız? O değil de sınav sorusunu çözmek için bu kadar uğraşmazsınız. Uyuyun artık :)

Milletin devreleri yandı gece gece. Konu sahibi de 100 kişinin attığı mesajda belki bie çıkar yol bulmuştur da,ona göre hareket eder.

yorumunuza cok güldüm.gercekten bende anlamadim beynim yandi resmen.ortada bi igrenclik var belli ama kim kimle napmis hala anlamis degilim.bende mi tuhaflik var kizlar:)
Ben anlatayım mı?
Tabii anladığım kadarını :))

Üyenin iki abisi var.
Küçüğü karısını aldatıyor.
Kiminle mi?

Büyük abisinin karısının da abisinin karısı ile.

Kapiş?

2 çift var karılı kocalı.

Kocalardan biri: konu sahibinin abisi (karısını aldatıyo) adı mehmet

Diğer koca kisisi: konu sahibinin diğer abisinin eşi yani “yenge” dedigi kisinin abisi (aldatılıyo)

Kadın 1: aldatılan kücük yenge (mehmetin eşi)

Kadın 2: aldatılan adamın karısı (mehmetin fingirdediği)

Ahh ulan mehmet!

Teşekkür ederim aciklamaniz icin. Pisliklerrrrrrr

Konu sahibi durumunu Demet Akalın’dan daha kötü anlatmış.(Onun yazılarında en azından okuduğun şeyle ilgili yorum yapabiliyorsun.) Türkçe yazılan bir şeyi anlayamamak ne üzücü.Nokta yok,virgül yok.Bir de kimse anlamadığı için düzenleme yapmış o daha karışık olmuş :)))

Anlamayanlara yardımcı olayım konu sahibinin abisi kayınçosunun eşiyle ilişki yaşıyormuş ve bunu konu sahibinin eşine anlatmış oda aldatılan kadının eltisinin yanında ağzından kacirmis (oh be rahatladım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…