- 22 Ocak 2013
- 41.707
- 210.633
- 798
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Yine kayınço karısı da kendi kayınçosu değil. Abisinin...Deme yavben kayınçonun karısı sandım
Anlatayım işsizim. Konu sahibinin abisi (küçük) karısını aldatıyor. Aldattığı kişi abisinin kayınçosunun karısı .hiç bir şey anlamadım
Yenge de şaka yollu tehdit ediyorYine kayınço karısı da kendi kayınçosu değil. Abisinin...
Aslında bu yenge abisinin aldatılmasını ve affetmesini sindirememiş. Olay peşinde..Yenge de şaka yollu tehdit ediyor
Mizah anlayışına
Bir çözüm düşüneceğine,gerçi abisi de hoşgörmüş eşini,esprili ve de anlayışlı aile
Sindiremez tamam da,şaka yollu tehdit ne oluyor o zaman,neyse ben uyuyayım yarın çözerim belki:)Aslında bu yenge abisinin aldatılmasını ve affetmesini sindirememiş. Olay peşinde..
ayy devrelerim yandıAnlatayım işsizim. Konu sahibinin abisi (küçük) karısını aldatıyor. Aldattığı kişi abisinin kayınçosunun karısı .
Şöyle aldatılan siz varsaysak kocanız sizi kendi abisinin kayınçosunun karısı ile aldatıyor.
Kocanızın abisi var mı?ayy devrelerim yandı
yorumunuza cok güldüm.gercekten bende anlamadim beynim yandi resmen.ortada bi igrenclik var belli ama kim kimle napmis hala anlamis degilim.bende mi tuhaflik var kizlar:)Sen yine anlamissin miden almamis. Oyle kotu yazmis ki ben kimin eli kimin cebinde anlamadim bile
Ben anlatayım mı?yorumunuza cok güldüm.gercekten bende anlamadim beynim yandi resmen.ortada bi igrenclik var belli ama kim kimle napmis hala anlamis degilim.bende mi tuhaflik var kizlar:)
2 çift var karılı kocalı.yorumunuza cok güldüm.gercekten bende anlamadim beynim yandi resmen.ortada bi igrenclik var belli ama kim kimle napmis hala anlamis degilim.bende mi tuhaflik var kizlar:)
Teşekkür ederim aciklamaniz icin. Pisliklerrrrrrr2 çift var karılı kocalı.
Kocalardan biri: konu sahibinin abisi (karısını aldatıyo) adı mehmet
Diğer koca kisisi: konu sahibinin diğer abisinin eşi yani “yenge” dedigi kisinin abisi (aldatılıyo)
Kadın 1: aldatılan kücük yenge (mehmetin eşi)
Kadın 2: aldatılan adamın karısı (mehmetin fingirdediği)
Ahh ulan mehmet!
Tesekkurler. Gercekten oha mideleri cook genis pisliklerBen anlatayım mı?
Tabii anladığım kadarını :))
Üyenin iki abisi var.
Küçüğü karısını aldatıyor.
Kiminle mi?
Büyük abisinin karısının da abisinin karısı ile.
Kapiş?
HahahHhahahahaAşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa gibi birşey olmuş bu. Bildiğin yaprak dökümü senaryosu gibi olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?