Yengemin şaka yollu tehdidi

Konuyu duzenledim

Merak ettiğim tek bir şey var “abinle o yattığı kadın hala aynı kişilerle evliler mi?” Cidden eğer bunun cevabı “Evet” ise ben daha şok olacağım da!

Yenge emel olan abisinin aldatılmasının hıncını almaya çalışıyor galiba.
Alnından öperim aynen , kendi yengesi abime mesaj atıp abimi yola getirdi falan herkes kendi ayibina baksın diyoruz git kendi yengene ahkam kes diyoruz yok benim abimle ve karısıyla uğraşıyor hadi abimle uğraşsın karısının ne günahı var yani kocasını aldatıyor diye bosamadiysa emelcim senin abinde karısını bosamadi ona niye laf etmiyorsun diyoruz.

Abisi boşansın istiyor bence. Yengesine ve sizin küçük abiye ( mehmet ) öfkesi bitmemiş.

Ay yok artık yaaaaa!!
Sok oldummmmmmm kucuk abınnnn,büyük abının eşinin abısının karısıylaaa hee yuhh! Aşk ı memnu basit kalır bu hıkayenın yanında

Bu kadar iğrenc konu ıcınde düşündüğün sizi tehdit etmesimi? Pes vallaaaahi bilsee ne olur yaa? Kendi pisliklerine baksınlar

O zaman yenge, bırakın söylesin Yada önce Siz söyleyin. Eşiniz iyi yapmış. Bunlar çocukta yapardı. Bu insanlar size küsse ne olacak. Keşke küsseler.
Ya işte arada annem var biliyo musun her gün yeni bir olay a uyaniyor kadın bıktı bıktık da bizde eşimle biz söyledik emele diyelim emel de orda burda benden korkuyorlar havasına girmesin ilerde konular başa sarmasin istiyorum bizden çıktığı veya onlarla görüşüp gorusmemen çokta önemli lazım değil ama ben hiddet olay gerginlik sevmiyorum ne olursa anneme kız kardeşime yansıyor . Babam zaten yok o başka kadınla gitti çıksın gitsin aradan söyleyelim bu konuya veya benzerine dahil olmayalım istiyoruz çünkü ben bu konulardan artık midem de kalmadı kusacak edeyim ağzına sen kimsin bana şaka yollu söylerim ederim diyorsun yani emelcim

Söyleyin. Oldu olan deyin. Konu da kapansın.

Demek ki ilk okuduğumda dogru anlamışım, sonra yorumlarınızın birinde büyük yengenin abisi lafı geçiyordu ondan dolayı sizi tehdit eden yengenizin abisi olduğunu düşündüm.
Her neyse konuya yapayım yorumumu; bence bırakın tehdit etsin, zaten birsürü kişi biliyormuş illaki ortaya çıkacaktır. Bu bence küçük abinle mesafe koymak içinde güzel bi fırsat. Sizin söylediğinizi duyarsa bidaha sizinle görüşmek istemez, e ne güzel işte! Büyük yengen tam küçük abine göre bi eşmiş, karaktersizin teki anladığım kadarıyla. Tehditlere boyun eğmeden gidin kendiniz söyleyin aileyle muhattap olmayın bidaha

Kalbini kırmak istemiyorum emelin ama anlamamk için ısrar ediyor bunla benim korktugumu sanıyor ben böyle küçük aptalca şeylere yer vermek istemiyorum artık

Ben de böyle dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…