Yengemin şaka yollu tehdidi

Detay olmayınca niye detay yok kime neye göre değerlendireceğiz diyorlar o yüzden kalsın böyle çünkü ne yazsam ay siz bu iğrençlik yerine bunlarimi dert ediyorsunuz diceklerdir bı kaç kişi yardım etti sağolsun kafamda bir şeyler oluştu sanki bizim içimiz yanmıyor neyse böyle kalsın konu.

Bende hiçbişey anlamadım kim kiminle nerde napiyor

Olaylar zaten karışık eşinizden duydunuzu söyleseydiniz o anda arada kaynardı. Yenge de tam bir fettan.

Belki noktalama işaretleri düzenli bir biçimde kullanılsa daha anlaşılır olabilirdi. Kimin kimle ne yaptığı karmakarışık bi durum bu mide bulandırıcı... yengeler abiler enişteler yengelerin abisi falan yerinizde olsam eşimi bu kaostan uzak tutardım.

Tehdit eden yenge durumun farkinda degil heralde boyle bir konuda birdaha konusmak dahi istemiyorum ne sakası yapip duruyorsun diyemediniz mi .
Ciddiyetsiz münasebetsiz .
Anlat istedigine de geç .

Bu şey değil mi ya çözümünü İsviçreli biliminsanlarının bile bulamadığı kpss sözel mantık sorusu ??

Bütün pislikler bi yerde toplansa anca bu kadar mide bulandırabilirdi. Bunu yapan küçük abin ayrı, karsının ailesinde böyle bi durumun şakalara meze olan büyük abin ayrı, gelinlerinin b.kunu kapatan yenge ve onun abisi ayrı foseptik parçası hiç kusura bakma.

Bu ortamda eşin de zaten bunları kafasında normalleştirir sen de el elde kalırsın. Hala görüş bakalım yazarsın burda yeni başlıkları.

Allah kahretmesin, bi buzlu badem eksik, ahali dallas olmus tovbe estf

Söylemeyin, Emel de şaka yollu tehditte bulunursa ne var biz de inkar ederiz olan sana olur diye kahkaha atın. Hayır niye bize iftira atıyorsun yenge elinde delil mi var kasedimiz mi var diye de gülün.
Bu millet de şaka gibi.

Sonuc olarak sizin yengenizle dalga gecmeniz ve tehdit etmeniz gerekmez mi; bu durunda yengenizin abisi alageyik:) aldatilan adam durumunda degil mi? Ben mi yanlis anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…