- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Neyden korkuyosun? Duysun ne olcak? Konuşmaz İşte ohh daha iyiKalbini kırmak istemiyorum emelin ama anlamamk için ısrar ediyor bunla benim korktugumu sanıyor ben böyle küçük aptalca şeylere yer vermek istemiyorum artık
:) hehehehe saol canim..ama bazen duruyor bendede kafa çalışmış bu defa :):) canım, nickin haksızlık olmuş kendine
Korkmuyorum işte emel korktugumu zannediyor , aptalca her seferinde bunun sakasini yapması beni rahatsız ediyor söyle bizim korkumuz yok dedim ama hala bu aptalca şakaya devam ediyor. Kalbini kiricam sonun da tutamayıp sen kendini o.....punuza baksana dicem o olcak.Neyden korkuyosun? Duysun ne olcak? Konuşmaz İşte ohh daha iyi
Lafın kimden çıktığı değil yengemin her seferinde şaka yollu tehdit varı konuşması ben kalbini kirmak istemiyorum korkumuz yok git şöyle söyleyeceksen diyoruz ama zorluyor beni buna. Abime karısına bizden duydu bu olayı deyip yengemin bu aptal şakasına da son vermek istiyorum çünkü olay bu kadar igrencken olayın bizden duyulması üzerinde durması beni irite ediyor.hani marjinal bizdik. anladigim kadariyla iki evli ibsan beraber ama bunlarin hicbiri soru degil lafin kimden ciktigi problem.
Dimi olay yüzünden burası da karıştıA Anti-Bakteriyel umarim gercek isimleri kullanmadin. Bu tur konularda cok fazla detaya gerek yok zaten. Sadece tehdit kismini vurgulasaydin yeterdi.
Kucuk abimle, buyuk yengemin abisinin karisi birliktelerdi. Esimin bundan haberi vardi. Aile buyuklerinin haberi yok ama buyuk yengem olayi sayemizde anladi ve bir komsusu sayesinde duydugunu yaydi. Simdi buyuk yengem bizi, olayi esimle duyurdugumuzu, kucuk abime ifsa etmekle tehdit ediyor.Dimi olay yüzünden burası da karıştı
bu da karışık canımKucuk abimle, buyuk yengemin abisinin karisi birliktelerdi. Esimin bundan haberi vardi. Aile buyuklerinin haberi yok ama buyuk yengem olayi sayemizde anladi ve bir komsusu sayesinde duydugunu yaydi. Simdi buyuk yengem bizi, olayi esimle duyurdugumuzu, kucuk abime ifsa etmekle tehdit ediyor.
Bu sekil duzenle bence. Ne isim var, ne de fazla detay.
Kucuk abimle, buyuk yengemin abisinin karisi birliktelerdi. Esimin bundan haberi vardi. Aile buyuklerinin haberi yok ama buyuk yengem olayi sayemizde anladi ve bir komsusu sayesinde duydugunu yaydi. Simdi buyuk yengem bizi, olayi esimle duyurdugumuzu, kucuk abime ifsa etmekle tehdit ediyor.
Bu sekil duzenle bence. Ne isim var, ne de fazla detay.
Aynen öyle , zaten az önce bizim durum hariç aynilarini yazdım bı daha sakasini yaparsa bu şekilde söylerim bu konuyu da kapatir giderim off valla daral geldiUmarım kullandığınız isimler gerçek isimleri değildir, böyle şeylere dikkat edin bence. Öte yandan olay zaten ailede herkes tarafından duyulmuş ve olan olmuş. Büyük yengeniz birdaha tehdit ettiğinde şunu söyleyin: bunun bizden çıktığını söylemen neyi değiştirecek, artık bu şaka yollu imalarına bir son ver. Ayrıca senin her şeyi zaten bilip susmanın hesabını nasıl vereceksin onu düşün diyeceksiniz. Yeterince rezillik yaşandı artık sen de otur oturduğun yerde diyeceksiniz. Ayrıca abiniz duysa bile ‘biz aldattığın o kadının kim olduğunu bilmeden anlattık ve olay bu şekilde patlak verdi’ diyip çekileceksiniz. Hayatta hiçbir şey gizli kalmaz, siz olmasanız başka şekilde ortaya çıkacaktı. Bu karmaşıklığa ve rezilliğe hem sebep olup hem de hesap sormak nedir yani? Bence herkes birbirine mesafe koysun bu ailede. En güzel çözüm budur.
Konu zaten karisik , en fazla bu kadar kisaltilabilir bence.Bu
bu da karışık canım
Ben de zekiyim diye geçiniyorumArkadaşlar abimle yengemin abisinin karısı birlikteydiler. Abim benim eşime böyle bir kadın var görüşüyorum diye anlatmış eşim yengemin abisinin karısı olduğunu bilmiyordu. Bi Akşam buyuk yengem ben eşim oturup sohbet ederken diğer kucuk yengem geldi gitti eşim bu kadına üzülüyorum dedi niye diye büyük yengemle ısrar edince karı kız olayları var diye o gün abimle konuştuklarını anlattı bize büyük yengem Abisinin karısı olduğunu anladı çünkü daha onceden biliyordu ve olay çıkmasın diye aile büyüklerini karıştırmadan halletmiş ti. Bu kez öyle olmadı ve herkes duydu ama benim eşimden değil de komşu bunları görüp bana anlattı diye söyledi herkese. Şimdi ise bazen konu açılıyor bak söylerim ha falan gibi eşime bana şaka yollu atıfta bulunuyor . Bu arada eşimden çıktığını benim büyük abim ve büyük yengemin ailesi biliyor diğer kimse bilmiyor . Ben küçük abime artık gerçeği söylemek istiyorum büyük yengemin bunu şaka olarak kullanmasından rahatsızım ne yapabilirim
Düzeltme :
Ben ve eşim yaz tatili için benim memlekete gittik. Eşim öz abim Mehmetle sohbet ederken abim Mehmet bı kadınla görüştüğünü anlatmış .
Akşam ben eşim ve büyük yengem emel oturup havadan sudan konuşurken küçük yengem Kadriye dişim ağrıyor diye yanımıza geldi napabiliriz diye baktik ve gitti . Eşim Kadriye ye üzülüyorum deyince biz üstüne gittik niye diye ve abim Mehmet'in bı kadınla görüştüğünü ve kadriyenin bu durumu hiç haketmedigini abim Mehmet'in çok yanlış işler peşinde olduğunu ve vicdanen rahatsız hissettiğini bize söyledi. Eşim konuyu biraz daha detaylı anlatınca büyük yengem emel aslında Mehmet abimin görüştüğü kadının emelin öz mu öz abisi olan hayrinin karısı meral (aynı zamanda amcası kızı) olduğunu anlıyor..
Tabi olaylar patladı kavgalar vs. Oraları hiç anlatmiyorum zaten . Dallasa döndü . Emel olayı benim eşimden öğrendiğini söylemedi eşim bı boş boğazlık yaptı o durumlar içinde eşim de arada yansın istemedik ama gelin görün ki yengem sanki ailedeki herkesin fişini ben çekerim elimde koz var gibi bize şaka yollu söylerim ederim diyor .. şimdi Kadriye ve abim Mehmet emelin bu olayi eşimden duyduğunu bilmiyor komşu görüp emele haber vermiş gibi biliyorlar . Ben abim mehmete ve kadriyeye emel esimden duydu diye söylemek istiyorum söylesem mi napsam bilemedim ..
Isim kullansaydin diyen bendim ama tabi ki atmasyon isimler. O yuzden kendimi suclu hissettim.İsimler sahte ya... Yapmaz öyle şey.
He anam he takildigim tek nokta o heBen de zekiyim diye geçiniyorumDüzeltilmiş halini okudum, üyelerin açıklamalarını okudum. Konu öyle iğrenç ve konu sahibinin takıldığı nokta (ilişkinin iğrençliğinden değil de konunun kendilerinden çıkmasından duyduğu rahatsızlık) o kadar saçma ki, sanırım beynim anladığını kabul etmedi, anlamadı sandı.
Bırakın konu kimden duyulmuş olursa olsun.
Sizin yapmanız gereken tek şey bu iğrenç sapkın düşünceli insanlarla ilişkiyi kesmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?