- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Sizi kocanız aldatıyor. Eltinizin abisinin karısı ile. Siz kocanızı affediyorsunuz. Eltinizin abiside karısını affediyor. Konu sahi Onun eşi ortaya dökmüş mevzuyu. Eltinizde sizden duyduğumu söyleyeceğim diyor.Allah kimsenin basına vermesin.Anlayan varsa anlatabilir mi lütfen
10 numara beş yıldız.Ben anlatayim :)
Konu sahibinin 2 abisi var
Ikisi de evli
Dolayisiyla 2 yengesi var
Konu sahibi de evli
Abilerden biri esini esinin abisinin karisiyla aldatiyor
Konu sahibinin esine bunu itiraf ediyor
Konu sahibi esi ve diger ( aldatilmayan ) yenge otururlarken aldatilan yenge bi ugrayip gidiyor
Pesinden konu sahibinin esi bu kadina uzuluyorum vs diyor
Diger yenge de bu durumu daha onceden sezmis zaten itiraf ettiriyor
Konu ayyuka cikiyor olaylar kavgalar vs
Ama itirafin konu sahibin esinden geldigini kimseye soylemiyorlar
Baska bi komsu gordu soyledi diyorlar
Asil dert ; aldatilmayan yenge ara sira saka yollu bak soylerim senden duydugumu diye saka yollu tehdit ediyor
Bitti
Yok kimse kimseyi boşamıyor.Kadriye bosamadi mi mehmet'i?
Aminn iyi ki de bi kocam yokSizi kocanız aldatıyor. Eltinizin abisinin karısı ile. Siz kocanızı affediyorsunuz. Eltinizin abiside karısını affediyor. Konu sahi Onun eşi ortaya dökmüş mevzuyu. Eltinizde sizden duyduğumu söyleyeceğim diyor.Allah kimsenin basına vermesin.
Ahaha sen çok yaşa emiYok kimse kimseyi boşamıyor.
Bende ..binlerce kez okudum anlamadım valla
Şimdi olayda 1 adet koca 2 elti 1 abi 1 abinin karısı bir de aşçı pardon komşu var. Bunlardan koca olanı karısını eltilerden birinin abisin karısıyla aldatıyor ama kim görüyor kim tehdit ediyor çok çözemedimBende ..
Mehmet,Oturduklari emelin abisinin esiyle aldatiyor olaylar ortaya cikiyor ama konu sahibinin esinin anlattigi bilinmiyor emelde bunlari saka yollu tehdit ediyor bak senin anlattigini soylerim diyerek oh be anlatabildim sanirimŞimdi olayda 1 adet koca 2 elti 1 abi 1 abinin karısı bir de aşçı pardon komşu var. Bunlardan koca olanı karısını eltilerden birinin abisin karısıyla aldatıyor ama kim görüyor kim tehdit ediyor çok çözemedim
Biraz daha ipucu alabilir miyim mesela emel kimdiMehmet,Oturduklari emelin abisinin esiyle aldatiyor olaylar ortaya cikiyor ama konu sahibinin esinin anlattigi bilinmiyor emelde bunlari saka yollu tehdit ediyor bak senin anlattigini soylerim diyerek oh be anlatabildim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?