Yengemin şaka yollu tehdidi

Anlayan varsa anlatabilir mi lütfen
Sizi kocanız aldatıyor. Eltinizin abisinin karısı ile. Siz kocanızı affediyorsunuz. Eltinizin abiside karısını affediyor. Konu sahi Onun eşi ortaya dökmüş mevzuyu. Eltinizde sizden duyduğumu söyleyeceğim diyor.Allah kimsenin basına vermesin.

Son düzenleme:
Saki karisma 3 maymunu oyna
Gormedim duymadim bilmiyorum.

Olaylar igrenc
Sen duymamis gibi unut

Kocana gelince
Ya bosan ya da ispat et tazminat davasi ac

Ben anlatayim :)

Konu sahibinin 2 abisi var
Ikisi de evli
Dolayisiyla 2 yengesi var
Konu sahibi de evli

Abilerden biri esini esinin abisinin karisiyla aldatiyor
Konu sahibinin esine bunu itiraf ediyor

Konu sahibi esi ve diger ( aldatilmayan ) yenge otururlarken aldatilan yenge bi ugrayip gidiyor
Pesinden konu sahibinin esi bu kadina uzuluyorum vs diyor
Diger yenge de bu durumu daha onceden sezmis zaten itiraf ettiriyor

Konu ayyuka cikiyor olaylar kavgalar vs
Ama itirafin konu sahibin esinden geldigini kimseye soylemiyorlar
Baska bi komsu gordu soyledi diyorlar

Asil dert ; aldatilmayan yenge ara sira saka yollu bak soylerim senden duydugumu diye saka yollu tehdit ediyor

Bitti

10 numara beş yıldız.

Vay anam vay neler dönmüş Serhat ya

Yani şu olaylardan sonra midesiz yenge eşinizi ifşa etse ne olur etmese nolur?

Aminn iyi ki de bi kocam yok canım valla seni de tebrik ediyorum anlayıp aktardığın için :)

Valla kim kimle sevgiliymis pek anlamadim ama esinize verilen sırrı ulu orta anlatmasi cok irite edici. Boyle birseyi biliyorsan bile haberin yokmus gibi yaparsin. Ya da sir verilirken bana boyle seylerden bahsetme seyip kalkar gidersin. Simdi esiniz ortaligi karismissa acik yureklilikle soylesin.

Mehmet,Oturduklari emelin abisinin esiyle aldatiyor olaylar ortaya cikiyor ama konu sahibinin esinin anlattigi bilinmiyor emelde bunlari saka yollu tehdit ediyor bak senin anlattigini soylerim diyerek oh be anlatabildim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…