Yengemin şaka yollu tehdidi

Eşinizi hiç karıştırmayın yenge daha fazla tehdit ederse; konuyu eşinizden duyduğunun kanıtı yok sonuçta ... İddiayı ispat edemez.. hiç bulaşmayın

Komşu mu yenge mi kim olduğu belirsiz insanlar var. Olay 1 kocanın eltinin kocasıyla aldatmaya gidecek diye korkuyorum o derece anlamadım

yuh diyorummm ohaaa diyorum bir yaşıma daha girdim diyorummm ve gidiyorumm

Konu sahibinin 2 abisi var ve ikisi de evli. Küçük abi karısını büyük abisinin kayınçosunun eşiyle aldatıyor. yani küçük yenge büyük yengenin gelini(abi eşi) ile aldatılıyor.
Konu sahibinin eşi de büyük yengeye bunu anlatıyor. (Tam anlatmıyor sanırım ama yenge işkillendiği için anlıyor) sonra olaylar ortaya çıkıyor. Ama konunun duyulduğu kişinin konu sahibinin eşi olduğunu diğerleri bilmiyor ve büyük yenge anti ve eşini tehdit ediyor söylerim diye.

Konuyu anladım anlamasına da bu kadar rezillik içinde aldatanlara bir şey olmuyor, aldatılanlar boynuzuyla yaşamaya devam ediyor, hem de uzak da olsa akraba olunduğu halde. Sorun kimin söylediği olmamalı şu durumda. Kendi ayıplarına baksınlar. Ayrıca eşin kim olduğunu bişmiyormuş. Yenge bi daha tehdit ettiğinde biz kim olduğunu bilmiyorduk, sen biliyor ve susuyormuşsun. Biz de gider abine ve eltine bildğin halde sustuğunu söyleriz diye şaka yollu tehdit edin bakalım, çenesini kapıyır mu kapamıyor mu?

İlk cümleyi tam 5 defa okudum Anlamak için.
Ama keşke anlamasaydım.

Yengesinin eltsii değil abisnin eşi görümce gelin yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…