E bazı şeyler de eksik kalır ama mecbur yani. Bu süreçte herşeyin dörtlük olmasını beklersen üzülürsün.Yeni anneyim. Bebegim 2,5aylik ve cok sukur uyumlu bazen yoruyor ister istemez. Bebekten ömce bende calisiyordum simdi annelik iznine ayrildim.
Esim yardimcidir ev islerine ama yetmiyor
Tum gun hem bebek, yuruyus, yemek vs derken cok yoruluyorum.
Esim oruc tutuyor oyuzden ayni sıklıkla yardimci olamiyor ama camasir varsa katlar bulasik makinasini bosaltir vs vs. Bilmiyorum benmi tuhafim son guc yapmaya calisiyorum herseye. Bebegimle ilgilenmeyi en ön planda tutuyorum ama cok yoruluyorum. Yemek pisirirken 2-3 gunluk yapiyorumki hergun ugrasmayim ama surekli bisey kaliyor3.
Surekli alisveris listesini guncellemektem yoruldym esime 2 yildir diyorum yinede yapmiyo, cogu alisverisi kemdim yapiyorum arada o yapiyo ama bilmiyorum. Evin ici toz göturiyor ustelik kedimiz var daha kolay toz oluyor. Annem calisan kadin, kvyede hadi gel ev islerini yap diyemem
Merak ediyorum sizler ne durumdasiniz? Kisisel bakim fln gectim dus alabilirsem kafi
Ya temizlik ya camasir ya alisveris…Mesela neler eksik kalıyor
Alışverişe yetişecek bir şey yok ki online sipariş vereceksiniz eve gelecek . Eşiniz bence gayet yardımcıymış . Benim eşim 0 yardımcıydı sizi şanslı gördüm . Günlük yemek yapmıyormışsınız onunla da fazla zaman geçirmiyorsunuz . Bebek kolik filan da değil . Üzülerek söylüyorum şuan baya iyi ilerde bebek hareket etmeye başlayınca herşey daha zor olacak . Bir süre sonra tempoya alışacaksınız . Vitamin değerlerinize baktırın eksik olmasın gününüzü rutine koymaya bakın çocuk uyku saatlerini takip edin bir süre sonra uyku düzeni yapmanız gerekiyor .çocuğu erken uyutmaya alıştırırsanız akşamları kendinize zaman kalır .kurutma makinanız dik süpürgeniz ve robot süpürgeniz var mı ?Ya temizlik ya camasir ya alisveris…
Çocuğunuz var mı ?Abartmayın bu kadar. Hep çalışıp hem bu işleri yapan bir sürü insan var. Çoğu kadın yatmaya alışmış yatıyor vallahi.
Valla eşiniz işe el atacak. Ben öyle çözüm buldum. Siz mesela çalışırken eve gelip ev işi yapıyorsunuzdur. Haftasonu da ek temizlik vs. Er eşiniz de yapacak. Alın karsınıza taleplerinizi sıralayın.Yeni anneyim. Bebegim 2,5aylik ve cok sukur uyumlu bazen yoruyor ister istemez. Bebekten ömce bende calisiyordum simdi annelik iznine ayrildim.
Esim yardimcidir ev islerine ama yetmiyor
Tum gun hem bebek, yuruyus, yemek vs derken cok yoruluyorum.
Esim oruc tutuyor oyuzden ayni sıklıkla yardimci olamiyor ama camasir varsa katlar bulasik makinasini bosaltir vs vs. Bilmiyorum benmi tuhafim son guc yapmaya calisiyorum herseye. Bebegimle ilgilenmeyi en ön planda tutuyorum ama cok yoruluyorum. Yemek pisirirken 2-3 gunluk yapiyorumki hergun ugrasmayim ama surekli bisey kaliyor3.
Surekli alisveris listesini guncellemektem yoruldym esime 2 yildir diyorum yinede yapmiyo, cogu alisverisi kemdim yapiyorum arada o yapiyo ama bilmiyorum. Evin ici toz göturiyor ustelik kedimiz var daha kolay toz oluyor. Annem calisan kadin, kvyede hadi gel ev islerini yap diyemem
Merak ediyorum sizler ne durumdasiniz? Kisisel bakim fln gectim dus alabilirsem kafi
4 aylık çocuğum var desteksiz bakıyoruz eşimle ayrıca 2 miz de çalışıyoruzÇocuğunuz var mı ?
Yazdığınız yorum çok acımasızca neden zorlanan bir kadına böyle şeyler yazma ihtiyacı hissediyorsunuz?4 aylık çocuğum var desteksiz bakıyoruz eşimle ayrıca 2 miz de çalışıyoruz
Alışverişi eşinize yaptırın muhakkak. Yemek, temizlik de olduğu kadar bu süreçte. Elbette bir şeyler eksik kalacak. Her şeyin öncesi gibi dört dörtlük olması için kendinizi yormayın. Temizliği hafta sonu, bebeğiniz uyurken beraber yapmaya çalışın. Hafta içi de genel bir düzende olsanız kafi.Ya temizlik ya camasir ya alisveris…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?