Yeni ayrildiginiz sevgilinizin sapık ve sorunları olduğunu ogrenseniz? Ben öğrendim de. .

Belki de göz dağı vermek için yaptı bilinmez..
Yok zaten bundan sonra bana uzak Allaha yakın olsun
Kesinlikle öyle ..

Bosverin,kime neyi isterse soylesin anlattiklariniza bakilirsa pek normal degilmis arkadasiniz,simdi surekli rahatsiz edip huzurunuzu kacirma riski olustu durduk yere ,canınızı sıktıgınıza degmez ...

Iletisiminizi tamamen kesin bence,Allah iyi insanlarla karsilastirsin.

Öyle kolay olmuyor maalesef... empati kurun siz de Ailenizin bir üyesi gibi gördüğünüz birinin böyle bir şeyler
Yazdığını görseniz deliye dönersiniz
Arkadaşına yazma sebebim gerçekten bu normalde böyle bir miydi diye
Zaten olay kapandı ben sadece bunu derdim olarak gördüğüm için paylamak istedim

Bu basini secdeden kaldirmayip senide tesvik eden adamla ne yasadin eline ne koz verdin elinde ne var da sana karsi kullanabilir ki seni tehdit ediyor ben asil o kislina takildim.
Bu kadinlar ne zaman safligi birakip sevgili ve kocalarina karsi azicik akilli davranacaklar kendilerini koruyacaklar...

Amin inşallah güzel dileklerin ve mesajin için çok teşekkürler

Tabiki iliskiye girme gibi bi durum olmadı ama sevgisine güvenip bi yakinlasma oldu maalesef

Gerek yok ama ... bende senin yaşlarında yapardım belki .
Ben sana şuan ki tecrübemle cevap yazıyorum , bulaşma hiç .

Herhangi bişeye ne kadar bağlıysan zıttınıda içinde barındırıyorsuna tamda örnek bu arkadaşımız.

Ayrılmışsınız zaten naparsa yapar, dışarıya mum gibi adam imajı verirken sanal ortamda cinselliğini serbest bıraktığında içinde neler dönüyo neler, çokta şaşırmamak lazım hangimizin içi dışı bir ki.

o değilde siteye üye olduğunu nasıl buldun, daha doğrusu kendini nasıl gizleyememiş.

Bu erkeklerin içinde ciddi sapıklık yatıyor dikkatli olmak lazım. Nasılda gizliyorlar

Tamamda resimlediniz mi video ya mi cektiniz nedir yani, senin lafina karsi onun lafimi...

Hayır kesinlikle hayir birlikte olduğumuz fotoğraflar çoğunlukla yemek yaparken ve dışarı gezmeye cikildiginda çekilmiş fotoğraflar bi de ekstradan kampta kaldık ve denize gittik anca böyle fotoğraflar var

Kesinlikle haklısın
Şimdi şöyle diyim connected denen bu sitede adını falan aradım çıkmadı ne tür hesap adıyla açmış olabilir diye kombinasyonlar yaptım veterinerlik okuyor ordan vet ve adını yazdım buldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…