- 2 Ağustos 2015
- 108
- 101
- 23
Belki de göz dağı vermek için yaptı bilinmez..Artık ne varsa elinde. Ya da seni korkutma amaçlı yapıyor. Neyse her türlü uzak kalmakta fayda var. Fazla muhattap olma. Hiç cevap verme. Bu secde olayı da zaten gösterile gösterile yapılıyorsa o birşeyleri gizlemeye çalışıyordur. Yoksa herkes namaz kılıyor, oruç tutuyor, allaha inanıyor.
Bu igrenc ikiyuzlu insanlar, insanin hayata bakisini zedeleyen pislikler tam anlamiyla.
Sizin görüşünüz saygı duyarım ama empati kursaniz belki hak verebilirsiniz
Neden mi kendim açık ediyorum?
Çünkü mesajlarda benim kronik rahatsızligimdan bahsetti ailemin durumunun olmadığını benim ameliyat parami bile karşılayamacaklarini yazdı
Kisacasi en hassas damarima bastı
Yok yere kurcalamışsın .
Bitmiş gitmiş ne diye uğraşırsın ki ?
Sapıksa da sapıklığı kendine . Ne güzel sana bir zararı olmadan kurtulduğuna bakacağına bir de ortak arkadaşlarınıza anlatmışsın .
Dertsiz başına dert arıyorsun şu an .
Bence bu olayı kapat gitsin daha da başın ağrımadan .
Daha ayrılalı 3 hafta bile olmadı buraya önceden de konu acmistim belki gören olmustur
Bi baktım ki arkadaşlık sitesinde hesap acmis 4 gün önce. . biografisinde zevkten çıldırmak isteyen bayanları bekliyorum istanbuldan gizlilige önem veriyorum ve burada yazmamin doğru olmayacağı şeyler yazmış ..
Bunu kandirmak için oyuna getirdim ve yedi! Ben de gittim sahte bi hesap actim hemen mest oldum sana seni görmek için can atıyorum dedi
Beni ailesi yuzünden 17 gun once birakan kişi sahte hesap üstünden sorduğumda benim onu aldattigimi hatta el ele beni kampüste gördüğünü benim de aldattigim kişiyi çok sevdiğimi yazdı üstüne üstlük Allah benu bildiği gibi yapsınmış ! Öyle dedi!
Muhabbetin sonunda hormonlarının tavan yaptığını yazınca ben de dayanamadim ve oyunu sonlandirdim pisleşmeden ona karşı duygularımı savurdum ve bu yüzünü tüm üniversiteye ve ailesine göstereceğimi dedim!
Ee tabi zoruna gelince beni her yerden engelleyen bu pislik hemen beni aradı ona yazmis oldugum uzun mesajı okuduğu gibi. .
Acmadim. .
Vaaay hemen soluğu connected ta almissin yazdı cevap vermedim
Ardindan elinden geleni arkana koyma. ama bnm de elimde güçlü belgelerim resimlerim var. Bende onları yayarım millete. Tabi bu senin elinde ben öyle senin gibi tehtid etmem insanları .. Geçmiş yaşandı ve bitti fazla kurcalama hem senin tadın kaçmasın hem bnm dedi yine cevap vermedim !
Ve sonra yine Dediğim gibi isteidiğini yapmakta özgür sün ama sonuçlarını da göz önünde bulundur. Bu hem senin hem bnm için geçerli
Yazdı !
Tam ruh hastası ve manyak bi insanla bir olmusum! Gerçekten büyük bir derdim var ve hayatım boyunca böyle şok yaşamadım çünkü bu insan başını secdeden kaldırmayan beni teşvik eden insandı
Okuduğunuz için teşekkürler
Bosverin,kime neyi isterse soylesin anlattiklariniza bakilirsa pek normal degilmis arkadasiniz,simdi surekli rahatsiz edip huzurunuzu kacirma riski olustu durduk yere ,canınızı sıktıgınıza degmez ...
Iletisiminizi tamamen kesin bence,Allah iyi insanlarla karsilastirsin.
Bu basini secdeden kaldirmayip senide tesvik eden adamla ne yasadin eline ne koz verdin elinde ne var da sana karsi kullanabilir ki seni tehdit ediyor ben asil o kislina takildim.
Bu kadinlar ne zaman safligi birakip sevgili ve kocalarina karsi azicik akilli davranacaklar kendilerini koruyacaklar...
Öyle kolay olmuyor maalesef... empati kurun siz de Ailenizin bir üyesi gibi gördüğünüz birinin böyle bir şeyler
Yazdığını görseniz deliye dönersiniz
Arkadaşına yazma sebebim gerçekten bu normalde böyle bir miydi diye
Zaten olay kapandı ben sadece bunu derdim olarak gördüğüm için paylamak istedim
Tabiki iliskiye girme gibi bi durum olmadı ama sevgisine güvenip bi yakinlasma oldu maalesef
Gerek yok ama ... bende senin yaşlarında yapardım belki .
Ben sana şuan ki tecrübemle cevap yazıyorum , bulaşma hiç .
Tamamda resimlediniz mi video ya mi cektiniz nedir yani, senin lafina karsi onun lafimi...
Herhangi bişeye ne kadar bağlıysan zıttınıda içinde barındırıyorsuna tamda örnek bu arkadaşımız.
Ayrılmışsınız zaten naparsa yapar, dışarıya mum gibi adam imajı verirken sanal ortamda cinselliğini serbest bıraktığında içinde neler dönüyo neler, çokta şaşırmamak lazım hangimizin içi dışı bir ki.
o değilde siteye üye olduğunu nasıl buldun, daha doğrusu kendini nasıl gizleyememiş.
Bu erkeklerin içinde ciddi sapıklık yatıyor dikkatli olmak lazım. Nasılda gizliyorlar
cok gereksiz olmus.keske yazmasaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?