Gereksiz bir hırsın sonucunda faturayı yine kendine kesmiş oldu konu sahibi. Şimdiden geçmiş olsun diyorum.Adam karşılık verse verir, şaşırmam. Kendi özeli bu şekilde ifşa edildiyse o niye etmesin?
Ha bu karakterde bir adam anlatacak bir şey bulamazsa iftiraya başlar, sonra ayıkla pirincin taşını.
Rüzgar eken fırtına biçer derler :)
Adam karşılık verse verir, şaşırmam. Kendi özeli bu şekilde ifşa edildiyse o niye etmesin?
Ha bu karakterde bir adam anlatacak bir şey bulamazsa iftiraya başlar, sonra ayıkla pirincin taşını.
Rüzgar eken fırtına biçer derler :)
Eh iyi madem karakteri böyle çamur olan birine bulaştıysan, sıçramasına hazır ol dedim. Kolay gelsin şimdiden.Yorum sahini bu kişi benim ilk sevgilim falan degil geçmiş iliskilerimde de ne gittiğim zaman ne de birileri gittiği zaman böyle davranış görmedim!
Kusura bakmayın ama benim hastalığımı bile oyun içinde anlatiyorsa ailesi çok fakır ben yardım edicektim ameliyatı için diye yalan söylüyorsa sen empati kur ve düşün yedirebilir misin ? Ki benim babamin ameliyatima yetecek parası varsa ? Ve ben onu aldatmadigim halde onu kampüste el le bi çocukla gördüm diyorsa ? Onu geçtim bu yalanları inandirsın diye bana beddua okuyorsa ? Kimse burada muhalefet olmasın kimse yediremez
Kimse kimseye kendini yamatmiyor! İstememe durumu olabilir tabiki her sevgilisi olan çıktığı kişiyle evlense ohoo... hayatta aşk acısı denen bişey kalmaz
Bu durum istememe durumu için değil hayatta hiç yalan söylemem diyen birinin yalanlar icinde yuzdugu için yapılmış bi davranis sırf beni istemiyor diye neden bi insana intikam almaya calisayim
İnsanlar elbet unutulur zaten kendinizle kiyaslanacak durum yok çünkü ne siz benim yerimdesiniz ne de ben sizin..
Eh iyi madem karakteri böyle çamur olan birine bulaştıysan, sıçramasına hazır ol dedim. Kolay gelsin şimdiden.
kendi pisligini gizlemek icin dindar gibi görünmüş hadi ordan pislik adam ! başı gercekten seccadeye giden Allahtan korkar.Daha ayrılalı 3 hafta bile olmadı buraya önceden de konu acmistim belki gören olmustur
Bi baktım ki arkadaşlık sitesinde hesap acmis 4 gün önce. . biografisinde zevkten çıldırmak isteyen bayanları bekliyorum istanbuldan gizlilige önem veriyorum ve burada yazmamin doğru olmayacağı şeyler yazmış ..
Bunu kandirmak için oyuna getirdim ve yedi! Ben de gittim sahte bi hesap actim hemen mest oldum sana seni görmek için can atıyorum dedi
Beni ailesi yuzünden 17 gun once birakan kişi sahte hesap üstünden sorduğumda benim onu aldattigimi hatta el ele beni kampüste gördüğünü benim de aldattigim kişiyi çok sevdiğimi yazdı üstüne üstlük Allah benu bildiği gibi yapsınmış ! Öyle dedi!
Muhabbetin sonunda hormonlarının tavan yaptığını yazınca ben de dayanamadim ve oyunu sonlandirdim pisleşmeden ona karşı duygularımı savurdum ve bu yüzünü tüm üniversiteye ve ailesine göstereceğimi dedim!
Ee tabi zoruna gelince beni her yerden engelleyen bu pislik hemen beni aradı ona yazmis oldugum uzun mesajı okuduğu gibi. .
Acmadim. .
Vaaay hemen soluğu connected ta almissin yazdı cevap vermedim
Ardindan elinden geleni arkana koyma. ama bnm de elimde güçlü belgelerim resimlerim var. Bende onları yayarım millete. Tabi bu senin elinde ben öyle senin gibi tehtid etmem insanları .. Geçmiş yaşandı ve bitti fazla kurcalama hem senin tadın kaçmasın hem bnm dedi yine cevap vermedim !
Ve sonra yine Dediğim gibi isteidiğini yapmakta özgür sün ama sonuçlarını da göz önünde bulundur. Bu hem senin hem bnm için geçerli
Yazdı !
Tam ruh hastası ve manyak bi insanla bir olmusum! Gerçekten büyük bir derdim var ve hayatım boyunca böyle şok yaşamadım çünkü bu insan başını secdeden kaldırmayan beni teşvik eden insandı
Okuduğunuz için teşekkürler
Konu sahibi sahte hesabınız üzerinden bu kişiye ait konuşma görüntü ve ses bilgilerini internette paylaştınız mı?
Hukuk işinden anlayanlara ; Dedikodu üzerinden suç duyurusu yapabiliyor muyuz?
İsim, bilgi, görüntü, yazışma verilmeden açılmış bir konu hakkında mahkemeye verebiliyor muyuz, nasıl ispat ediyoruz?
(Bilmediğimden soruyorum.)
Konu sahibine destek olup hata yapmaması için bilgi vermek yerine üstüne üstüne gidiyorsunuz. Eleştiriyorsunuz.
Kim için kendini pazarlayan bir adam için.
Kimin ne yaşadığını bilmeden sizin tabirinizle "bik bik ötmemenizi" öneririmAynen aynen
Ya herkesin derdi kendine
Ben de burada konu açtım paylaştım
Herkesin yardımı dusuncesi bi yere kadar
Derdi cekecek olan da benim bundan kime ne ?
Sizi bu kadar laf sokmak için geren ne ?
Kendi özeli bukadar ifşa edilirse denilmiş de görende sosyal yerlerde şu kişi sapık diye paylaştim sanicak sadece 6 senelik dostuma paylastim onunda eski sevgilimle sadece 1 kere merhabaligi oldu bi de okuldan bi dostuna yazdım o da ortak arkadaşımız ve aramız da cok iyidir bu
Biraz empati kurulabilse keşke ama siz de haklısınız insan başına gelmeden bilemiyor anca dışarıdan bik bik ötüyor :)
Konu sahibi yapacağı hatayı zaten yaptı, şu saatten sonra adamın daha da üstüne gitmemesi dışında yapacağı bir şey yok.Konu sahibi sahte hesabınız üzerinden bu kişiye ait konuşma görüntü ve ses bilgilerini internette paylaştınız mı?
İsim, bilgi, görüntü, yazışma verilmeden açılmış bir konu hakkında mahkemeye verebiliyor muyuz, nasıl ispat ediyoruz?
Konu sahibine destek olup hata yapmaması için bilgi vermek yerine üstüne üstüne gidiyorsunuz. Eleştiriyorsunuz.
Bilgilendirme için teşekkürler.Adam pazarlıyorsa kendini pazarlıyor bu ne konu sahibini ne de bir başkasını ilgilendirir. Adamın yaptığı ne suç ne de sapıklık.
Konunun anlatıldığı kişi ya da kişiler şahitlik ederlerse dava açılabilir diye biliyorum. Kazanır kazanmaz o ayrı mesele, ama açabilir.
Başka bir platformda yazılanlar, konuşulanlar bu platforma olduğu gibi taşınıyorsa diğer platformdakiler de delil olarak sunularak ispat edilebilir. Hele ki ortada sapık gibi yaralayıcı bir ifade varsa muhakkak dikkate alınacaktır.
Hukuk sistemimizin de çoğu zaman erkekten yana olduğunu varsayarsak muhtemelen konu sahibi haksız bulunacaktır.
Ki bu sadece işin hukuki boyutu. Adamın yapabileceklerinin sınırı yok bana kalırsa.
Konu sahibini eleştirerek onu daha fazla yanlış yapmaya itiyoruz. Hırslandığının farkındasınız siz de. Öyleyse yatıştırıcı önerilerde bulunmalıyız.Konu sahibi yapacağı hatayı zaten yaptı, şu saatten sonra adamın daha da üstüne gitmemesi dışında yapacağı bir şey yok.
Ben olaya "kim için" diye bakmıyorum. Doğru davranış vardır, yanlış davranış vardır.
Biten bir ilişkinin ardından, üstelik dolaylı olarak öğrenilen bilgiler afişe edilmez. Benim için olay bu.
Adamı haklı bulan zaten olmadı, adamın yaptığı da yanlış.
Ama adam yanlış yaptı diye başka bir yanlışı söylemekten niye kaçınayım?
Kaldı ki konu sahibi hata yaptığını zaten düşünmüyor, o zaman sorun yok demektir.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Gerçek karakterini ortaya dökecek hamleler yapmaz diye düşünüyorum. Adamın özelini alenen yaymadı sonuçta. Kendini deşifre etmez.
Tehdit eder. Bu tehditlere karşı konu sahibi nasıl davranmalı. Bu konuda ihtiyacı olabilir bizlere.
Konu sahibini eleştirerek onu daha fazla yanlış yapmaya itiyoruz. Hırslandığının farkındasınız siz de. Öyleyse yatıştırıcı önerilerde bulunmalıyız.
Yapacağı bir şey yok, bekleyip adamın hamlesini görecek. Bu esnada da adamın daha fazla üzerine gidip kışkırtmayacak.Bilgilendirme için teşekkürler.
Gerçek karakterini ortaya dökecek hamleler yapmaz diye düşünüyorum. Adamın özelini alenen yaymadı sonuçta. Kendini deşifre etmez.
Tehdit eder. Bu tehditlere karşı konu sahibi nasıl davranmalı. Bu konuda ihtiyacı olabilir bizlere.
Konu sahibini eleştirerek onu daha fazla yanlış yapmaya itiyoruz. Hırslandığının farkındasınız siz de. Öyleyse yatıştırıcı önerilerde bulunmalıyız.
Kendi düşen ağlamaz.
Arayan belasını da bulur mevlasını da.
Konu sahibi için güzide ata sözlerimizden iki tanesi.
Bir kişiye söylemek bile alenen yaymaktır. O kişinin başkalarına söylemeyeceğini, adamın tüm çevresine yayılmayacağını bilmiyoruz. Dava açacağını ben de sanmıyorum. Daha kolay alt etme yolları varken dava açmayı düşünmez. Konu sahibine biz yardım edemeyiz, yapacağını yapmış. Yarın öbür gün ondan bundan hakkında konuşulanları duymaya başladığı zaman ne yapacağını yine burada soracak muhtemelen. Ona da ispatlayabiliyorsan dava aç deriz en fazla.
Doğru diyorsunuz. Umarım karşı taraf düşünülen tepkileri vermez. Zor durumda kalmaz konu sahibi.Yapacağı bir şey yok, bekleyip adamın hamlesini görecek. Bu esnada da adamın daha fazla üzerine gidip kışkırtmayacak.
Bir yandan da adam ortak arkadaşlarına gidip kendisiyle nasıl seviştiğine dair yalanlar uydurup bunları yayarsa kiminle nasıl ne konuşabileceğini düşünecek.
Başka da yapacak bir şey yok bence.
Konu sahibi sahte hesabınız üzerinden bu kişiye ait konuşma görüntü ve ses bilgilerini internette paylaştınız mı?
Evet ispat kısmı bana da sıkıntılı geldi. Bundan daha ağır olaylar bile mahkemede sonuçsuz kalıyor. AmaKonunun ilk sayfalarini biliyorum sadece ve oraya kadar bi sorun gormedim ben .
Isim yok,adres yok,fotograf yok,konusma kaydi yok ,kim kimi neye dayanarak sikayet edecek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?