Yeni ayrildiginiz sevgilinizin sapık ve sorunları olduğunu ogrenseniz? Ben öğrendim de. .

Korkudan hemen biografisindeki yazıyı sildi kızlar

Hayır kesinlikle hayir birlikte olduğumuz fotoğraflar çoğunlukla yemek yaparken ve dışarı gezmeye cikildiginda çekilmiş fotoğraflar bi de ekstradan kampta kaldık ve denize gittik anca böyle fotoğraflar var

Eee bunun nesiyle tehdit ediyorki seni ben anlamadim cidden

Yazmadan duramadım maalesef
İyi de olduğunu dusundum ve benim telefonlarımı açmayan bi an bitiren kişi hemen mesaj atti korkudan gitti babasınin hesabından engelledi beni
ödlek tehdit ediyor ha bide. ukala dümbeleği işte. böyleleri acayip korkak olur

Sapıklıktan kastınız nedir bilmiyorum.
Ancak karşı tarafın rızası dışında bir şey yapmıyorsa, ki mesajınızdan anladığım kadarıyla neyse artık o sapıklığı onu isteyen kadınları çağırıyor, arkadaşlarına yaymanız da hoş bir davranış değil.

Dindardır değildir bunlar önemli değil. Herkesin fantezi dünyası vardır ve sadece kendisi ile partnerini ilgilendirir. Bunu bir şekilde öğrenmişseniz bile bunu arkadaşlarına anlatmanız maalesef bence doğru olmamış.

Onun yaptıkları da doğru değil elbette.

Aaa anlatmış mı, nerede yahu okumadım ben

Birlikte uyuduysanz siznuyurken sizin uygunsuz hallerinizi vekmis olabilir boyle bir sapık.

Uyuduk evet ama bildiğiniz pijamalarla yani valla bilemiyorum telefonuna galerisine hep bakardim hoş böyle birinden hersey beklenebilir saf ayağına yatmış cunki

Sapikliktan kastım mi nedir kadını sadece seks objesi gören ve sırf 5 dakikalık zevk için herşeyini ayaklar altına alan birileri benim için sapıktir toplumuzda böyle insanlara sapik denilmiyor mu hanfendi tecavüz taciz bunlar nasıl olüşüyor ? Bunların içinde yattığı cinsel açlık benim gözümde sapikliktir siz nasıl dusunurseniz düşünün. ..
Arkadaşlarına da duyurmadim merak etmeyın sadece 2 arkadaşına yazdım ve amacım duyurmak değil siz nasıl isterseniz inanın
Amacım konuyu dindarliga getirmek de degil her ben Müslümanım elhamdülillah diyen iyi biri olmuyor sadece derdim var bölümüne bunu yazmak istedim ve yazdım tabiki karşıt düşünceler olacaktir fakat onun yaptiginin yanında benim davranışım sorgulanmamali diye düşünüyorum

Uyuduk evet ama bildiğiniz pijamalarla yani valla bilemiyorum telefonuna galerisine hep bakardim hoş böyle birinden hersey beklenebilir saf ayağına yatmış cunki
Onu nasıl buldun??
Yani anladığım kadarıyla arkadaşlık sitesi gibi bir yer....
Sen onun oralara takildigini nasıl biliyordun?
Yani nasıl bir tesadüf olmuş öyle gerçek resimlerini koyarak mı o dediklerini yazmış?
Nasıl cesaret etmiş kii sonuçta senin gördüğün gibi başkaları da gorebilirdi...

kusura bakma sonuçta eski sevgilin ama ne aşşağlık biriymiş (adam bile demiyorum)

neyseki kurtulmuşsunuz

Aaa anlatmış mı, nerede yahu okumadım ben

Arkadaşına anlamadım

Durum şöyle ki
Benimle sevgili olmadan önce orada bi hesabı vardı baktım onu açmış mi diye hayir açmadığıni gördüm acaba başka kullanıcı adıyla hesap acmis midir çünkü eski hesabını biliyordum dedim ve aramadan yazdım ve buldum
Oralarda takilmiyordu yani benden öncesi öyle bi hesabı varmış dedim ki kesin açmıştır ve nitekim de açmış. .
Ve evet cok şaşırtıcı ama kendi adiyla meslegiyle ve kendi fotoğrafiyla açmış ve nasıl cesaret etmis dersen de onu ben de ona sordum sadece 'dürüst olmak ' istemiş! ! Bu kadar da pis birisiymis ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…