- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.099
- 398
Daha ayrılalı 3 hafta bile olmadı buraya önceden de konu acmistim belki gören olmustur
Bi baktım ki arkadaşlık sitesinde hesap acmis 4 gün önce. . biografisinde zevkten çıldırmak isteyen bayanları bekliyorum istanbuldan gizlilige önem veriyorum ve burada yazmamin doğru olmayacağı şeyler yazmış ..
Bunu kandirmak için oyuna getirdim ve yedi! Ben de gittim sahte bi hesap actim hemen mest oldum sana seni görmek için can atıyorum dedi
Beni ailesi yuzünden 17 gun once birakan kişi sahte hesap üstünden sorduğumda benim onu aldattigimi hatta el ele beni kampüste gördüğünü benim de aldattigim kişiyi çok sevdiğimi yazdı üstüne üstlük Allah benu bildiği gibi yapsınmış ! Öyle dedi!
Muhabbetin sonunda hormonlarının tavan yaptığını yazınca ben de dayanamadim ve oyunu sonlandirdim pisleşmeden ona karşı duygularımı savurdum ve bu yüzünü tüm üniversiteye ve ailesine göstereceğimi dedim!
Ee tabi zoruna gelince beni her yerden engelleyen bu pislik hemen beni aradı ona yazmis oldugum uzun mesajı okuduğu gibi. .
Acmadim. .
Vaaay hemen soluğu connected ta almissin yazdı cevap vermedim
Ardindan elinden geleni arkana koyma. ama bnm de elimde güçlü belgelerim resimlerim var. Bende onları yayarım millete. Tabi bu senin elinde ben öyle senin gibi tehtid etmem insanları .. Geçmiş yaşandı ve bitti fazla kurcalama hem senin tadın kaçmasın hem bnm dedi yine cevap vermedim !
Ve sonra yine Dediğim gibi isteidiğini yapmakta özgür sün ama sonuçlarını da göz önünde bulundur. Bu hem senin hem bnm için geçerli
Yazdı !
Tam ruh hastası ve manyak bi insanla bir olmusum! Gerçekten büyük bir derdim var ve hayatım boyunca böyle şok yaşamadım çünkü bu insan başını secdeden kaldırmayan beni teşvik eden insandı
Okuduğunuz için teşekkürler
Oyuna getirmek ? Pardon kusura bakma ama bu lafına dayanamam benim kronik rahatsızlığımı kullanarak onun parası yoktu ailesi fakirdi ama mucizevi bişi oldu tam iyilesti ama sonra kız el ele biriyle tutuştu başka birini sevdiğini söyledi diyen kişiyi mi savunursunuz? Ki ben iyileşmedim ve Allaha Şükür param ameliyatima yeticek
Kim oyuna gelmiş?
Hanfendi sukretmesine zaten şükrediyorum onu benim beynim de dusunebiliyor
Sapıklık sizin kelime anlaminizda farklı olabilir
Ama gidip sizi bire elleme oksamak istiyorum yazsa siz ona sapık demez misiniz!
Eğer hala o insanı masum gorurseniz size de yazık
Çünkü biyografisinde bakire kızlar ileri gitmem sadece ekleme oksama öpüşme olur diyor hormonlarim tavan diyor
Sizi bilmem ama ben sırf eski sevgilim olduğu için değil kim olsa ben sapık derdim
Sizin fikrinizi de saygı duyarim
İyi gunler
o iğrenç o sizden iğrenç
ayrıldığınız sevgilinizden sizene ?
çocuğu kışkırttınız başınıza iş açacaksınız
sufigo kendini haklı görüyorsun ama değilsin . Kurcaladın , öğrendin ( gereksiz ama yaptın eyvallah ) orada bitirecektin .
Hadi duramadın , yüzüne de vurdun . Üzerine tehdit . Üzerine onu yıllardır tanıyan kişilere ifşa .
Şimdi bu kişi armut toplamayıp , seni doğru ya da yalan şeylerle tehdit etse ... Durduk yere başına iş açmışsın hem de hakkın olmayan sularda yüzerek .
Yaymak dediğiniz benim en yakın dostuma ve onun okuldaki arkadaşına söylemek mi ? Evet çok kişiye yaymisim haklısınız
Sizin yorumunuz , teşekkürler
Ilk mesajınızda oyuna getirdim diye kendiniz yazmışsınız. Sonra da bu lafı kabul edemem diyorsunuz.
Akım derken b*kum demek buna deniliyor herhalde
Adamı da siz zıvanadan çıkarmışsanız demek ki
Ayrılmışsınız sonuç olarak. . Neden uğraştın ki bu kadar?
gencler gondermeyin su mustehcen fotolarinizi ya... evlenseniz de kocaniz da olsa gondermeyin... sonra boyle yanip duruyorsunuz...
sakin sakin sakin evet sadece konunu okudum mesajlarini okumadim resimler var elinde tehdit ediyor diyince insanin aklina ilj o geliyor kucuk hanim.Hasbinallah
Hanfendi nerede gönderdim diye yazdim ? Hatta bi üye dedi elinde nasik fotoğraf var ben de bildiğin normal dışarı cikildiginda çekilen selfieler var dedim
Siz ki mesajlari adam gibi okumamissiniz bile konuyu da cok yanlis anlamissiniz yanıp tutusmak nedir ? Benim alnim açık yüzüm pak diye de yazdım siz baya opayı farklı anlamissiniz
Müstehcen dediğiniz fotoğraflar çekilen selfie ve tekli fotoğrafsa da mustehcen anlayisiniz baya farklı
Onun telefonunda ki heralde benim en açık olduğum fotoğraf bile askılı bluzdur. .!
Yarın öbür gün özel bir şeyiniz okul arkadaşlarınıza söylenirse sızlanmayın madem. Normalmiş çünkü okul arkadaşına anlatmak.
sakin sakin sakin evet sadece konunu okudum mesajlarini okumadim resimler var elinde tehdit ediyor diyince insanin aklina ilj o geliyor kucuk hanim.
adam madem sapuk profilini gordun ayrilmissin sen niye hala bulasiyorsun ki? ne diye hala bela araniyorsun? camura basmissin camur sicruyor...
Zararın neresinden dönsen kardır derler ya, hah o kara geçmişken tekrar bulaşarak zarar çevirmeyin durumu.
Bu meseleyi bir de okul arkadaşına anlatmış he?Yarın öbür gün özel bir şeyiniz okul arkadaşlarınıza söylenirse sızlanmayın madem. Normalmiş çünkü okul arkadaşına anlatmak.
Konu sahibi sonuna kadar haklısınız tepkilerinizde. Hayal kırıklığınızı nefretinizi anlayabiliyorum. Hastalığınıza bile laf ederek alçalmış bir pisliği görerek sakin kalamazdınız. Bakmayın burada akıl verdiğimize, kimse tepkisiz kalamaz.
Adamın gerçek yüzünü gördünüz. Mutlu olun. İçinizde hiçbir parça kalmadı ona dair. Belkileriniz olmaz artık. Sadece nefretiniz var o da yok olacak zamanla. Daha fazla muhatap olmayın ki sizi üzecek başka davranışlarda bulunmasın.
İkiyüzlü insanların gerçek yüzleri böyle böyle ortaya dökülüyor. Eminim bütün herkes o adamın karaktersiz oluşunu görecek bir gün. Umarım başka kızların kalplerini kırmadan gerçekleşir bu durum.
Adam karşılık verse verir, şaşırmam. Kendi özeli bu şekilde ifşa edildiyse o niye etmesin?Bu meseleyi bir de okul arkadaşına anlatmış he?
Konu sahibi çok tehlikelisin valla.
Benim de bir sürü eski sevgilim var, ama ayrıldım diye tutup da böyle şeyler yapmadım. Birinin beni istememe hakkı var. Bunun için intikam almaya hakkım yok.
Şu saatten sonra her türlü saldırıya açık ol derim. Çünkü ben olsam karşılık verirdim.
Bu meseleyi bir de okul arkadaşına anlatmış he?
Konu sahibi çok tehlikelisin valla.
Benim de bir sürü eski sevgilim var, ama ayrıldım diye tutup da böyle şeyler yapmadım. Birinin beni istememe hakkı var. Bunun için intikam almaya hakkım yok.
Şu saatten sonra her türlü saldırıya açık ol derim. Çünkü ben olsam karşılık verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?