Yeni ayrildiginiz sevgilinizin sapık ve sorunları olduğunu ogrenseniz? Ben öğrendim de. .

Ilk mesajınızda oyuna getirdim diye kendiniz yazmışsınız. Sonra da bu lafı kabul edemem diyorsunuz.

Akım derken b*kum demek buna deniliyor herhalde

Adamı da siz zıvanadan çıkarmışsanız demek ki

Ayrılmışsınız sonuç olarak. . Neden uğraştın ki bu kadar?

o iğrenç o sizden iğrenç

ayrıldığınız sevgilinizden sizene ?
çocuğu kışkırttınız başınıza iş açacaksınız

Ben iğrenç? Ne igrencligi? Ya ben sizi anlamıyorum empati kurun babanız kronik rahatsızlığıniz kullanilirken rahat olabilir misiniz ???? Bunu elaleme o beni aldattı diyen insana karsi kin dolu olmaz misiniz ? Adam kendi hayal dünyasını kurmuş 3 ay önce ayrıldım diyor 17 gun once biten ilişkiye ya bunun suçlusu da mı ben oldum?
Bakın hayatta yalana tahammulum yok ve o başkalarına benim ailemin çok fakır olduğunu hatta 45 bin lira olan ameliyatimin fiyatını bilmedigimi ee hatta onun bize yardım edebilmesi için telefonunu satacağınu söylüyor
Şimdi size sorarım babası muhendis olan bi kız bu denli mi 300 500 tl biriktiremeyecek kadar mı kötü olur
Yapmayın allah aşkına
Tehditse tehdit evet ettim
Arkadaşlarına yaymak diyorsunuz benim 6 senelik dostuma ve onun okuldan birine dedim sadece
İğrençsem de igrençim
Kimse bu hareketi yediremez başına gelmeyen de bilemez

Pekala ne diyim o haklı evet !
O sitelerde bile benim adımı anarak çok haklı evet yalanlarına ortak ederek!
Yanlış sularda yuzduysem de napabilirim burada sadece dert köşesinde yazmak istedim boğulan da o denizden tek başına çıkıyor

onun okuldaki arkadaşına mı söylediniz gerçekten size inanamıyorum....
çok feci
bak ben durumu onaylamam çocuk pislik olabilir berbat olabilir vs vs sana ihanet etmemiş doğru mu? seni aldatmamış sen onu niye rezil ediyorsun tam bel altı vurmak bu? nasıl bir insansa insan o kendine kötü kendine zararı günahı da kendine ...seninle bitirmiş ki kurtulmuşsun gerçekten o ayrı ama bunu yapmamalısın...gözünü aç şu an nefretin sana olmadık işler yaptırıyor çok feci başkasının ayıbını açığa vurmak herkese dökmek....
Yaymak dediğiniz benim en yakın dostuma ve onun okuldaki arkadaşına söylemek mi ? Evet çok kişiye yaymisim haklısınız
Sizin yorumunuz , teşekkürler

gencler gondermeyin su mustehcen fotolarinizi ya... evlenseniz de kocaniz da olsa gondermeyin... sonra boyle yanip duruyorsunuz...

Ilk mesajınızda oyuna getirdim diye kendiniz yazmışsınız. Sonra da bu lafı kabul edemem diyorsunuz.

Akım derken b*kum demek buna deniliyor herhalde

Adamı da siz zıvanadan çıkarmışsanız demek ki

Yazık sana da çok yazık
Her şey bu kadar basit dimi bi kelimeye bakıyor ve suçlu ben olacak duruma düşüyorum öyle mi
Ki onu gectim burası senin bana laf sokman için açılmış konu degil
Konumu paylaştım yorumda bulundun ben de herkes gibi yorumunu cevapladim ama sen hala bi kiskirtma derdindesin
Adamı zivanadan çıkarmak mı ? Bilip bilmeden konusupta tahrik etmeye çalışma bence
Ki buradaki amacım diğer herkes nasıl konu aciyorsa ben de actim ve durumumu paylastim
Şimdi de dersin ki Aaaa ne tahrik etmesi ..
Akım derken bokum diyorsam da bırak o da benim suçum olsun

Ayrılmışsınız sonuç olarak. . Neden uğraştın ki bu kadar?

Çünkü dıştan masum sanki ben onu birakmisim gibi imajı vermiş her yerde
Ben de o durumunu gördükçe Aa bak pişman dönecek seviyor diye kendimi avutuyordum
Bunu görünce de şok oldum evet geçmiş geçmiştir ama onun o dıştan verdiği masum imajını görseniz. ..
Neyse sonuçta olan oldu

gencler gondermeyin su mustehcen fotolarinizi ya... evlenseniz de kocaniz da olsa gondermeyin... sonra boyle yanip duruyorsunuz...

Hasbinallah
Hanfendi nerede gönderdim diye yazdim ? Hatta bi üye dedi elinde nasik fotoğraf var ben de bildiğin normal dışarı cikildiginda çekilen selfieler var dedim
Siz ki mesajlari adam gibi okumamissiniz bile konuyu da cok yanlis anlamissiniz yanıp tutusmak nedir ? Benim alnim açık yüzüm pak diye de yazdım siz baya opayı farklı anlamissiniz
Müstehcen dediğiniz fotoğraflar çekilen selfie ve tekli fotoğrafsa da mustehcen anlayisiniz baya farklı
Onun telefonunda ki heralde benim en açık olduğum fotoğraf bile askılı bluzdur. .!

sakin sakin sakin evet sadece konunu okudum mesajlarini okumadim resimler var elinde tehdit ediyor diyince insanin aklina ilj o geliyor kucuk hanim.
adam madem sapuk profilini gordun ayrilmissin sen niye hala bulasiyorsun ki? ne diye hala bela araniyorsun? camura basmissin camur sicruyor...

Zararın neresinden dönsen kardır derler ya, hah o kara geçmişken tekrar bulaşarak zarar çevirmeyin durumu.

Yarın öbür gün özel bir şeyiniz okul arkadaşlarınıza söylenirse sızlanmayın madem. Normalmiş çünkü okul arkadaşına anlatmak.

Peki hanimefendi yalan yanlış şeyler anlatsın eyvallah fakulteler zaten farklı napicaksin koskaca istanbul üniversitesine yayın mi yapıcak olmadık seylerle onu geçtim sizlanirim veya sizlanmam ben buraya sadece dert diye gördüğüm şeyi yazdım derdi çekicek olan da benim
Neyse güzel yorumunuz için teşekkürler

İlk aklına gelen her zaman doğrusu olmuyor maalesef
Bela da aramadim hangi insan Aaa bela aramak istiyorum hadi şuna bugün bulasayim der ? Siz birakin sevgilinizı bi tanidigin bile öyle hesabını görünce yok artık daha neler demez misiniz ?
Camura bastiysam da o camurda bogulmayacagim korkum da yok çıkmasını bilirim

Konu sahibi sonuna kadar haklısınız tepkilerinizde. Hayal kırıklığınızı nefretinizi anlayabiliyorum. Hastalığınıza bile laf ederek alçalmış bir pisliği görerek sakin kalamazdınız. Bakmayın burada akıl verdiğimize, kimse tepkisiz kalamaz.
Adamın gerçek yüzünü gördünüz. Mutlu olun. İçinizde hiçbir parça kalmadı ona dair. Belkileriniz olmaz artık. Sadece nefretiniz var o da yok olacak zamanla. Daha fazla muhatap olmayın ki sizi üzecek başka davranışlarda bulunmasın.
İkiyüzlü insanların gerçek yüzleri böyle böyle ortaya dökülüyor. Eminim bütün herkes o adamın karaktersiz oluşunu görecek bir gün. Umarım başka kızların kalplerini kırmadan gerçekleşir bu durum.

Yarın öbür gün özel bir şeyiniz okul arkadaşlarınıza söylenirse sızlanmayın madem. Normalmiş çünkü okul arkadaşına anlatmak.
Bu meseleyi bir de okul arkadaşına anlatmış he?
Konu sahibi çok tehlikelisin valla.
Benim de bir sürü eski sevgilim var, ama ayrıldım diye tutup da böyle şeyler yapmadım. Birinin beni istememe hakkı var. Bunun için intikam almaya hakkım yok.
Şu saatten sonra her türlü saldırıya açık ol derim. Çünkü ben olsam karşılık verirdim.

Çok teşekkürler güzel yorumun için.
Keşke toplumumuzda böyle cinsel anlamda aç olan insanlar yok olabilse ama ne yazık olamıyor. ..
Umarım hayatta kimsenin başı böyle insanlar yüzünden yanmaz
Tekrardan teşekkürler :)

Adam karşılık verse verir, şaşırmam. Kendi özeli bu şekilde ifşa edildiyse o niye etmesin?
Ha bu karakterde bir adam anlatacak bir şey bulamazsa iftiraya başlar, sonra ayıkla pirincin taşını.
Rüzgar eken fırtına biçer derler :)

Yorum sahini bu kişi benim ilk sevgilim falan degil geçmiş iliskilerimde de ne gittiğim zaman ne de birileri gittiği zaman böyle davranış görmedim!
Kusura bakmayın ama benim hastalığımı bile oyun içinde anlatiyorsa ailesi çok fakır ben yardım edicektim ameliyatı için diye yalan söylüyorsa sen empati kur ve düşün yedirebilir misin ? Ki benim babamin ameliyatima yetecek parası varsa ? Ve ben onu aldatmadigim halde onu kampüste el le bi çocukla gördüm diyorsa ? Onu geçtim bu yalanları inandirsın diye bana beddua okuyorsa ? Kimse burada muhalefet olmasın kimse yediremez
Kimse kimseye kendini yamatmiyor! İstememe durumu olabilir tabiki her sevgilisi olan çıktığı kişiyle evlense ohoo... hayatta aşk acısı denen bişey kalmaz
Bu durum istememe durumu için değil hayatta hiç yalan söylemem diyen birinin yalanlar icinde yuzdugu için yapılmış bi davranis sırf beni istemiyor diye neden bi insana intikam almaya calisayim
İnsanlar elbet unutulur zaten kendinizle kiyaslanacak durum yok çünkü ne siz benim yerimdesiniz ne de ben sizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…