Yeni ayrildiginiz sevgilinizin sapık ve sorunları olduğunu ogrenseniz? Ben öğrendim de. .

İlk tehditi siz etmişsiniz..
Ne yapacaktı ya? Yalvarıp yakaracak af mı dileyecekti?
Dişe diş kana kan olmuş biraz. Bana normal geldi..
Beni tehdit edeni bende ederim..

Bitti mi bir ilişki çekip gitmeyi bileceksin. Sahte hesapla adamı oyuna getirmek nedir ki? Hiç mi işin gücün yok sanane ki bir de adamı tehdit nedir başına bela açarsin sadece.

İlişkin bitmiş mi bitmiş ne diye saldırmaya geçiyosun ki sen tehdit ediyosun onu tamam sinirin vardır hazmedemediğin şeyler olmuştur ama sen uzatmışsın sonuçta adamın elinde dgru duzgun bişey de olmasa iftiralar atabilir sana daha da kotu seyler yapabılır bulaşma

Erkeklerin öyle sitelere girip geyiklikleri oluyor.Kendilerini rahat özgür hissediyorlar.Normalde söyleyemediği,bastırılmış duygularını böyle dışa vuruyorlar.Veya fantezilerini açığa çıkarıyorlar.Bu onların sapık olduğu anlamına gelmez.Sapkınlık farklı birşeydir.
Ayrılmışsınız.Ama kusura bakma olayı çirkinleştiren,çirkefleştiren sen olmuşun.İlginç bir siteye girmek.Sahte hesdp açlar,onu konuşturmalar.Tehdit etmeler.Ve arkadaşlarına bunları anlatıp onu küçük düşürmeler.Bazen kızların ateşle oynadığını düşünüyorum.
Ya bu adam arkadaşlarının alay konusu olmayı gururuna yediremeyip sana dah çirkin bir olay yapsa.
Biten bitmiştir.Uğraşmaya bile tenezzül edip,onun seviyesine inmemen gerekirdi.

Sen de az degilsin.olmus bitmis ne kurcaliyosun?
Baslatan sensin.neyinize guveniyosunuz anlamiyorym
Tehdit,santaj suc bunlar

Konu sahibi, kimliğinizi açıklamadan oyunu sona erdirmeliydiniz bence. Nasıl biri olduğunu anlamışsınız, iyi de olmuş, çünki bir süre sonra belki onunla barışmak için iletişim kurmaya çalışacaktınız falan. Belki sizinleyken de böyle şeyler yapıyordu, ALLAH kurtarmış deyip sessiz sedasız çıkmalıydınız oyundan. Bundan sonra uzatmayın bari, kurunun yanında yaş da yanar unutmayın.

Sapıklığın kelime anlamını biliyor musunuz siz? Adamın yaptığı dine ve ahlaka uymayabilir de sapıklıkla ne alakası var? Yaptığı olsa olsa zina olur, onun günahı da onu ilgilendirir...

Ayrıldığın adamı bu şekilde oyuna getirmek, sonra da tehdit etmek ya da gerçekten millete yaymak çok mu masumca?

Şaşırmış olabilirsiniz, ama kurcalamayıp şükretmeniz ve yolunuza bakmanız gerekirdi.

Bu sitenin ismi connected orada eskiden hesabı vardı benle olmadan önce dedim açaba acmismidir başka bi kullanıcı adıyla açmış. .

Ayrıldığın sevgilinin ne yaptığını niye kurcalıyorsun ki. Kusura bakma da önce sen dürtmüşsün yılanı.

Çok da iyi oldu neden mi ben her gün salak gibi umutla onu beklerken nasil biri olduğunu gördüm
Sizin sevgilinizin kız avında olduğunu görseniz sonra 2 3 kisiyle yatıp size dönmesini ister miydiniz ben istemezdim kusura bakmayın gözüm açıldı yaram deşildi ama gerçek kişiliğini gördüm

Iyi de size donecegini ne biliyordunuz ?
Ayrica donunce soylerdiniz boyle boyle gordum istemiyorum diye. Durduk yere kasinmissiniz. Onun tercihi sizi ilgilendirmez ki ? Bence tehdit ederek cok ama cok yanlis yapmissiniz. Bi de gidip arkadaslarina anlatmissiniz cok ama cok ayip. O da bunun altinda kalmaz emin olun caniniz yanacak.

Kamp nedir Ya ? Namaz a teşvık eden Ada'm sevdıgı kızı kampa götürüyor sa orda ayrılacaktın oyle şey mi olur

Başbaşa kamp değil tabiki okulun agacligina çadır attık arkadaslarla bu
Gidip de Belgrad ormanında 10 gün kalmadik ki kampa 1 günlüğüne gittik hem nerden bileceksin adam distan melek gibi duruyordu

zaten bu dünyada ne kadar pislik varsa din kisvesi altında dönüyor.
insanlar karşımdaki dindar diye hiç zarar gelmez sanıyor.
size ders olsun.

Oyuna getirmek ? Pardon kusura bakma ama bu lafına dayanamam benim kronik rahatsızlığımı kullanarak onun parası yoktu ailesi fakirdi ama mucizevi bişi oldu tam iyilesti ama sonra kız el ele biriyle tutuştu başka birini sevdiğini söyledi diyen kişiyi mi savunursunuz? Ki ben iyileşmedim ve Allaha Şükür param ameliyatima yeticek
Kim oyuna gelmiş?
Hanfendi sukretmesine zaten şükrediyorum onu benim beynim de dusunebiliyor
Sapıklık sizin kelime anlaminizda farklı olabilir
Ama gidip sizi bire elleme oksamak istiyorum yazsa siz ona sapık demez misiniz!
Eğer hala o insanı masum gorurseniz size de yazık
Çünkü biyografisinde bakire kızlar ileri gitmem sadece ekleme oksama öpüşme olur diyor hormonlarim tavan diyor
Sizi bilmem ama ben sırf eski sevgilim olduğu için değil kim olsa ben sapık derdim
Sizin fikrinizi de saygı duyarim
İyi gunler

sufigo kendini haklı görüyorsun ama değilsin . Kurcaladın , öğrendin ( gereksiz ama yaptın eyvallah ) orada bitirecektin .

Hadi duramadın , yüzüne de vurdun . Üzerine tehdit . Üzerine onu yıllardır tanıyan kişilere ifşa .

Şimdi bu kişi armut toplamayıp , seni doğru ya da yalan şeylerle tehdit etse ... Durduk yere başına iş açmışsın hem de hakkın olmayan sularda yüzerek .

Benim alnim açık yüzüm pak istedigini yapabilir kimseden korkum yok
Onun tercihi olabilir ama bakın Chat yaparken dertlendim dedi neden diyr sorunca benim onu aldattigimi aile yapımdan bilgi verdi üstüne ustluk yok Allah onu bildiği gibi yapsın sen sen ol dış görünüşe bakma dedi bakınız durduk yerde bana bir taş atıyor ve kusura bakmayın ben bun yediremem bu insan ki yalanlarına babamı ve benim hastalığımı da koyuyor kötü niyetle kullanıyor
Ben doner diye zavalli gibi bekliyordum tabi o aşk acısı sözlerini gordukce çok da iyi oldu bana göre en azından 2 karakterli bir kişiliği vardı onu gördüm

Haliyle tabi umut dünyası insan sevince bekliyor unutunca da üzülüyor demekki benim kadar sevmemiş diyor neyse olan oldu olanla ölünmüyor
Yorumun için teşekkürler

Kesinlikle öyle

Yaymak dediğiniz benim en yakın dostuma ve onun okuldaki arkadaşına söylemek mi ? Evet çok kişiye yaymisim haklısınız
Sizin yorumunuz , teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…