Erkeklerin öyle sitelere girip geyiklikleri oluyor.Kendilerini rahat özgür hissediyorlar.Normalde söyleyemediği,bastırılmış duygularını böyle dışa vuruyorlar.Veya fantezilerini açığa çıkarıyorlar.Bu onların sapık olduğu anlamına gelmez.Sapkınlık farklı birşeydir.Daha ayrılalı 3 hafta bile olmadı buraya önceden de konu acmistim belki gören olmustur
Bi baktım ki arkadaşlık sitesinde hesap acmis 4 gün önce. . biografisinde zevkten çıldırmak isteyen bayanları bekliyorum istanbuldan gizlilige önem veriyorum ve burada yazmamin doğru olmayacağı şeyler yazmış ..
Bunu kandirmak için oyuna getirdim ve yedi! Ben de gittim sahte bi hesap actim hemen mest oldum sana seni görmek için can atıyorum dedi
Beni ailesi yuzünden 17 gun once birakan kişi sahte hesap üstünden sorduğumda benim onu aldattigimi hatta el ele beni kampüste gördüğünü benim de aldattigim kişiyi çok sevdiğimi yazdı üstüne üstlük Allah benu bildiği gibi yapsınmış ! Öyle dedi!
Muhabbetin sonunda hormonlarının tavan yaptığını yazınca ben de dayanamadim ve oyunu sonlandirdim pisleşmeden ona karşı duygularımı savurdum ve bu yüzünü tüm üniversiteye ve ailesine göstereceğimi dedim!
Ee tabi zoruna gelince beni her yerden engelleyen bu pislik hemen beni aradı ona yazmis oldugum uzun mesajı okuduğu gibi. .
Acmadim. .
Vaaay hemen soluğu connected ta almissin yazdı cevap vermedim
Ardindan elinden geleni arkana koyma. ama bnm de elimde güçlü belgelerim resimlerim var. Bende onları yayarım millete. Tabi bu senin elinde ben öyle senin gibi tehtid etmem insanları .. Geçmiş yaşandı ve bitti fazla kurcalama hem senin tadın kaçmasın hem bnm dedi yine cevap vermedim !
Ve sonra yine Dediğim gibi isteidiğini yapmakta özgür sün ama sonuçlarını da göz önünde bulundur. Bu hem senin hem bnm için geçerli
Yazdı !
Tam ruh hastası ve manyak bi insanla bir olmusum! Gerçekten büyük bir derdim var ve hayatım boyunca böyle şok yaşamadım çünkü bu insan başını secdeden kaldırmayan beni teşvik eden insandı
Okuduğunuz için teşekkürler
Bu yönlerini bilmemek daha mı iyi olurdu bilemedim ama bana kalırsa böyle daha kolay soğursunuz, unutursunuz. Bırakın günahınızı aldığı ile kalsın. Zaten genellikle kimin dilinden "ouw o günah" düşmüyorsa, en büyük yanlışa onlar düşüyor. Savunma mekanizması işte.
Bu arada merak ediyorum, böyle hesabı olduğunu nasıl öğrendiniz? Belki biz de çevremizde dost diye sapık barındırıyoruz, bu devirde insanların sicilini bilmek gerek
Ayrıldığın sevgilinin ne yaptığını niye kurcalıyorsun ki. Kusura bakma da önce sen dürtmüşsün yılanı.
Kamp nedir Ya ? Namaz a teşvık eden Ada'm sevdıgı kızı kampa götürüyor sa orda ayrılacaktın oyle şey mi olur
Sapıklığın kelime anlamını biliyor musunuz siz? Adamın yaptığı dine ve ahlaka uymayabilir de sapıklıkla ne alakası var? Yaptığı olsa olsa zina olur, onun günahı da onu ilgilendirir...
Ayrıldığın adamı bu şekilde oyuna getirmek, sonra da tehdit etmek ya da gerçekten millete yaymak çok mu masumca?
Şaşırmış olabilirsiniz, ama kurcalamayıp şükretmeniz ve yolunuza bakmanız gerekirdi.
Iyi de size donecegini ne biliyordunuz ?
Ayrica donunce soylerdiniz boyle boyle gordum istemiyorum diye. Durduk yere kasinmissiniz. Onun tercihi sizi ilgilendirmez ki ? Bence tehdit ederek cok ama cok yanlis yapmissiniz. Bi de gidip arkadaslarina anlatmissiniz cok ama cok ayip. O da bunun altinda kalmaz emin olun caniniz yanacak.
Tecavüz ve taciz ile bunu bir tutmayın bence. Bir erkeğin içinde böylesi cinsel dürtüler olması onu sapık yapmaz... Karşılıklı rıza ile bir görüşme söz konusu burada, karşılıklı rıza ile insanların görüştüğü bir ortam anladığım kadarıyla. Sapıklıksa başka bir şeydir. Karşı tarafın rızası olmaz en başta. Cinsel açlık da, taciz ve tecavüz ile sonuçlanacak diye bir kaide de yok. Ayrıca sapık olsaydı, sanırım bu adamla pijamalarınızla rahat rahat yatıp uyuyabileceğiniz, ya da sadece yakınlaşma yaşayacağınız bir ilişki yaşayamazdınız sanıyorum.
Dini inançları ayrı bir konu elbette. İnançlarının gereğini yerine getirip getirememesi de onun inandığı Allah ile kul olarak kendi arasındaki bir durum neticede, ne diyebiliriz ki. Tabi dilinde bu kadar din olduğu için hayal kırıklığınız elbette ki normal. Yine de sizin arkadaşlarına anlatmanız doğru olmamış bence de.
Yaşadıklarınızı anlıyorum, hayalkırıklığınızı da. Ama o yaşlarda bekar bir erkeğin hormonlarına yenik düşerek bu tarz şeylere yönelmesi alışılmadık bir durum değil. Sizin gıyabınızda söyledikleri ise büyük karaktersizlik, o ayrı. Hele ki hastalık mevzusuna kadar açması. Çok çirkin ve karaktersizce tabi ki.
Keşke hiç peşine düşmeseydiniz de böyle üzülmeseydiniz. Ama neyse ki artık umudu kesmenize vesile olmuş bu olay... Sizi yargılamak için de yazmıyorum bunları, sadece yaşadıklarınız yüzünden, belki de yaşınız gereği, şahit olduğunuz bu cinsel açlığı sapıklık olarak yorumlamanızın doğru olmadığını düşündüğümü söylemeye çalışıyorum.
Yani yaşadığınız hayal kırıklığının kaynağı sanki başka bir şey. Siz sadece beni ne çabuk unutmuş, nasıl başka kadınlarla benim hakkımda yalanlar anlatabiliyor.. Nasıl başkalarıyla bu kadar dürtüselce, duygusallıktan yoksun bir şekilde yakınlaşabiliyor vs ...vs... diyorsunuz sanırım. Anlıyorum, elbette haklısınız ve üzülmeniz de çok normal. Umarım yaşadığınız hayal kırıklığı ve sıkıntınız da bir an önce geçer..
Erkekler yeterki birseyi gizlemek istesinler suda yuruyuup izlerini belli etmiyorlar cnm benim...
5 sene ciktigim sabah aksam bazen butun gun ara ara gorustugum sevgilim 5 sene boyunca sigara ictigini saklamis benden. Kesinlikle sigara icmesini istemiyordum ve gun boyu 1 paket bitiriyormus birtek benim haberim yokmus herkes biliyormuş... yahu benimde alaaha sukur burnum var koku alabiliyrm nasil olduda 5 sene bunu sakladi anlamiyorum ben 1 tane icsem gun boyu sigara kokuyorum cok degisik birde aldatmis beni. Yani erkeklere guvenmemek gerek yeterki birseyi saklamak istesinler...
Neyi nerelere bağlamışsınız şaşırdım valla.
Erkeği seks objesi gören ve 5 dakikalık zevk için tek gecelik ilişkiler yaşayan bir sürü de kadın var mesela? Onlar da tacizci tecavüzcü mü?
Eski sevgiliniz sadece abazaymış bu yazdığınıza göre. Sizin yaptığınız da bir insanın seks hayatını etrafa yaymak olmuş.
Onun davranışının doğru olmadığını yazdım zaten. Sizinki de değil. İki yanlış bir doğru etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?