Yeni Baştan Hayat...

Fazla yemek hem görünüş olarak hemdr sağlık acısından zararlı .... Napalım bir o yiyip yiyip kilo almayanlardan değiliz

Sağlıklı zayıf , çıtır annneler olma yolunda emin adımlarla ilerleyelim:)

Sizlerin yazılarını okudukça fazla yemeye utanıyor insan.

Hele bir de yediklerinizi yazarsanız, o zaman daha da dikkat ediyor insan. Ben mesela birşey yemeden yazacağımı düşünüyorum eğer kaçamaksa yapmıyorum, vazgeçip yemiyorum. Birde yazınca insan aslında ne kadar çok yediğinin farkına varıyor.

İnşallah iradeli olmaya çalışacağım boyum 1/62 kilom 89 doğumdan sonra böyle aldım doğum yaptığımda 78dim.

Ah canım bende 92 idim şimdi 89.9 dum. Canım 2.5 ayda 7 kilo aldım. Kızım da 4.ay da 110 kiloya ulaş mıştım. Bunda o faciaya dur demek istedim ve erken başladım. Dikkat etmeye. Zaten katı diyetler yapamayız. Ama abartmayalım da

Yediklerimi yazıyorum abartı gördüğünüzü uyarırmısınız.sabah 2tane tavada yumurta biraz b peynir 4-5tane zeytin bol bol çayiçiyorum süt olayı falan öğlen 1kase çorba biraz et pilav akşamda çorba makarna ve salata var ama ben nasıl yerim bakalım açılınca tutamıyor insan kendini allahım irâde ver.ve ben çok su içiyorum 4litreyi buluyor içtiğim su.

Ben bekarım ve emziren anneye ney süt yapar bilmiyorum açıkcası, ama şunları söyleyebilirim;
- bol su içmek en güzeli ve süt yapıyormuş diye okumuştum.
- iki kaşık makarna veya pilav 1 dilim ekmeğe eşit
Yediğiniz pilav ve makarnanın azlığını, çokluğunu buradan hesaplayabilirsiniz.
Tatlıtambak da anne olduğu için daha sağlıklı cevaplar verebilecektir
Ama ne olursa olsun irade şart ve bence kazanılabilinecek birşey. Sizde biraz çabayla yapabilirsiniz. =)

E
ben daha iyiyim siz söylediğiniz gibi insan yazına daa az yiyor kendimi bu günlük iyi frenledim çorba ve salata bide yoğurt 1-2 Çatalda makarna yedim Ama saat 10 gibi biraz meyve yerim dahada yemem. Benim aslında makarnayı yemek istemiyorum ama evde çocuklar bide eş olunca mecburiyetten pişiriyorum bazen ne pişiriceğimi bilmiyorum.

Canım sana tavsiyem makarna ve pirinç 3-4 kaşığı geçmesin. Mecburen yyapıyorsan yanında çorba salata bol ye

Merhabalar,
Bugün çok mutluyum :) Kilo pek fazla veremedim ama spora başlayalı incelmişim. Daha henüz 5 gün oldu ama belimden 2 cm gitmiş. Çok sevindim =) Basenlerimde falan da incelme var. Bundan 1 ay sonrasını düşünemiyorum bile, umarım böyle gider. Bu arada kilo veremedim ama arada da diyet yapmadım açıkcası, yedim valla. Pazartesiden itibaren yememi de düzene sokmaya çalışacağım.
Umarım sizlerinde herşey yolunda gidiyordur =)

Merhaba,
Sizin nasıl gidiyor?
bu sabah 68 oldummmm çok mutluyummmm :):))) ekmek hiç yemiyorum canım ama dün pasta aldık onu yedim :))) sporda yapamıyorum o kadar yorgun oluyorum ki okuldan çıkınca

canım sen salona mı gidiyorsun spor için.
bende koşu bandı ve trambolin aldım ama acaba salona mı gtsem ki

canım sen salona mı gidiyorsun spor için.
bende koşu bandı ve trambolin aldım ama acaba salona mı gtsem ki

Evet salona gidiyorum. Benim de evde koşu bandı ve Eliptik bisiklet var. Ama evde çok yapmadım açıkcası. Ama salon olunca insan gidiyor. Birde sırf kardio değil ağırlık da çalışmış olunuyor. Ve ben ağırlığa aşık oldum. Artık kardio eziyet gibi geliyor

Birde ağırlık sıkılaştırıyor, kardioyu daha çok kilo verme amacıyla yapıyorum.

kilo vermek için kardiyoda şart diyorlar canım ya acaba doğru değil mi?

Evet bana da öyle dediler, kardio şartmış kilo vermek için. O yüzden mecburen kardio yapıyorum. Yoksa sırf ağırlık çalışırdım =)
kas yıgını olma aman canım sonra kasları hiç eritemezsin walla :) haftasonu diyet falan gitti yarın başlıyorum ama sıkı olarak

kas yıgını olma aman canım sonra kasları hiç eritemezsin walla :) haftasonu diyet falan gitti yarın başlıyorum ama sıkı olarak

Aşırı kası bende sevmiyorum. Zaten mecburen kardioyu da yapıyorum.
Bende yarından itibaren yememi düzene sokucam umarım.

Aşırı kası bende sevmiyorum. Zaten mecburen kardioyu da yapıyorum.
Bende yarından itibaren yememi düzene sokucam umarım.
aynen ümit ediyorum canım bende. senn taktiği uygulıcam yarından itibaren yediklerimi yazıcam ki yazmaktan utanacağım için yemem belki :) bugün yedikelrimi yazsam zatennnn ohoooo :):))) en güzeli yarın yazmaya başlayalım

Hehe
Evet insan yazınca daha kontrollü oluyor. O zaman yarın kendimize reset atıp yeniden başlıyoruz =)

Hehe
Evet insan yazınca daha kontrollü oluyor. O zaman yarın kendimize reset atıp yeniden başlıyoruz =)
canım bu
sabah menemen peynir zeytin
öğle menemen peynir zeytin
akşam iskender ((( utanıyorum ama akşam da az çekirdek 1 kurabye yedim. 45 dk yürüdüm 5 dk tramboliin yaptım nöbetçiydim okuldada sürekli yürümüş oldum :)

İlk günden olması kötü olmuş ama ne yapıyoruz, devam ediyoruz
Moralimizi bozmuyoruz ve kendimizi üzmeden diyete daha çok yoğunlaşıyoruz =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…