Yeni Baştan Hayat...

Benim gayet iyi daha 1 haftam dolmadı ve ben 2 kilo verdim bile.... gayet güzel ve kaçamaksız....

Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama kendime hiç güvenmiyorum bir türlü boğazıma hakim olamıyorum birde yeni doğum yaptım bebeğim 2.5 aylık süt olsun diye yemediğim şey kalmadı.ama bende zayıflamak istiyorum karar veriyoyorum sonra veremeyince pes ediyorum banada yardım .

Merhaba,
Bende aynı sizin gibiydim. Hatta ben kilo versem bile pes ediyordum. Ama artık sabırlı olmayı öğrenmeye çalışıyorum. Ve diyetimi bozunca, aman nede olsa bozuldu diye herşeyi yiyerek bozmaya devam etmek yerine, ertesi gün daha da dikkat ediyorum.
Kimler kimler ne kadar kilolar verdi, biz niye veremeyelim dimi ama =)

Aynen katılıyorum size ama nasıl başarıcağımı bilmiyorum bekarken 55in üstünü görmedim evlen çoluk çocuk sıtres ve şuanda 89 uda gördüm .sütü etkilemeden kilo vermek istiyorum bana bir
Örnek liste yapabilirmisin ben çok abur cubur tüketiyorum .yemiyicem diyorum nedense nefsime yenik düşüyorum.

Bebeğin ne kadarlık. Bende emziriyorum. Bebeğim de 3 aylık... canım hamur işi ekmek ve tatliyi hayatından çıkar yavaş yavaş gider kilolar.
Öncelikle sabah 7-8 arasında kahvaltımı yap ve yeşillik te tüket süt için. 2-3 saat sonra bir ara
badem-ceviz-findik-fistik veya
1 porsiyon meyve
ama bunların yanın da
1 bardak süt veya 3-4 kaşık yoğurt
öğlen yemeğini saat 1.-1.30 gibi ye et yada sebze türü yanında bol salata
akşam da aynı et yada sebze
yine salata ayran cacık falan .....
3 ara 3 ana olacak sekilde kendini hiç aç bırakmadan ve sütün etkilenmeden verirsin. En önemlisi 3 lt su hergün.
Aslında bunları sende biliyorsun ama önemli olan gerçekten istemek ve kararlılık...
ve bende 92 kilo idim daha 1 hafta olmadı şimdi 89 lardayim 68 e kadar devam. Boyum uzun benim cunku171cm

Bebeğim 2.5 aylık ekmek hamur işi fazla tüketmiyorum ama troid bezlerim çalışmıyor oyüzden metobolizmam yavaş emzirdiğim için çok acıkıyorum douma hissi oluşmuyor

Alıntı yaparak nasıl mesaj gönderiyorsunuz yeni olduğum için bilmiyorum

Bebeğim 2.5 aylık ekmek hamur işi fazla tüketmiyorum ama troid bezlerim çalışmıyor oyüzden metobolizmam yavaş emzirdiğim için çok acıkıyorum douma hissi oluşmuyor

Merhaba,
Benden önce yazmış arkadaş. Bende şunu tavsiye edebilirim, canınız tatlı istediği zaman elmayı rendeleyip üzerine tarçın serpin, ben o şekilde gideriyorum tatlı krizlerimi.

Bebeklerimiz aynı sayılır. Bende aynıydım doymak bilmiyor.surekli tatlı yiyordum. Ama dur demelisin bence.vermek çok zor.. boyun ve kilo nedir canan

Konuyu okuyordum size cevap yazmak istedim . Emzirme döneminde benfr çok acıkıyordum ki halrn emziriyorum .
Tatlı krizlerimi kefire tarcın atıp içerek hafiflettim ben. Hem mükememmel süt yapıyor . Tavsiye ederim . Müsli diye bir şey var büyük marketlerde satılıyor nedende beni çok tol tutmuştu kefirle yada sütle karıştırıp yerdim ....

Teşekkürler.bende deniyicem.kendime kıyafet olarak hiç bir şey yakıştıramıyorum.ama karar verdim bende sınırları zorluyucam .

Merhaba,
Benden önce yazmış arkadaş. Bende şunu tavsiye edebilirim, canınız tatlı istediği zaman elmayı rendeleyip üzerine tarçın serpin, ben o şekilde gideriyorum tatlı krizlerimi.
tekkürler desteğiniz için çok cesaretleniyorum.

Teşekkürler.bende deniyicem.kendime kıyafet olarak hiç bir şey yakıştıramıyorum.ama karar verdim bende sınırları zorluyucam .

Bende yakıştırmıyordum ...

Ki diyetisyene gitttim ve kızımın doktoru çok kıZdı bir yaşına gelmeden tavsiye etmiyoruZ diye . Bıraktım mecbur eşim de duyunca izin vermedi ama dikkat ederek 79 dan 68 düşmüştüm . Sende dikkat et ama çok ucuk diyetler yapma . Ben kıZımıda 6 ay sadexe sütle besledim ve bir kerw bile hasta olmadı . 13 aylık halen emer doğru düzgün hastalandığını bilmem ... Çok uç bir diyet yapman süt kaliteni düşürür. :) önce bebişlerimiz sonra biz. İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.

Bebeklerimiz aynı sayılır. Bende aynıydım doymak bilmiyor.surekli tatlı yiyordum. Ama dur demelisin bence.vermek çok zor.. boyun ve kilo nedir canan
İnşallah iradeli olmaya çalışacağım boyum 1/62 kilom 89 doğumdan sonra böyle aldım doğum yaptığımda 78dim.

İnşallah diyet yapamıyorum zaten ama en azından dikkat etmeye çalışacağım

Sizlerin yazılarını okudukça fazla yemeye utanıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…