yeni beyaz eşya tavsiyeleriniz

sevgimizvebiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
112
95
123
Ankara
Merhaba kızlar,19mayısta evleniyorum Allah nasip ederse inşallah...beyaz eşya konusunda fikirlerinize ihtiyacım var,kendi bekar evime Profilo almıştım hepsini,hepsinden memnunum,ama evlendiğim zaman daha da kaliteli ürün kullanmak istiyorum,bu konuda yardımlarınızı bekliyorum :))

Senelerdir Arçelik kullandık diye aldım evlenirken.. Sonuç; fiyasko..
Çamaşır makinem bir gün giyilmiş gömlekleri bile yıkayamaz, fırçalar atarım..
Bulaşık makinem çatal kaşıklarımı paslı çıkarır...
Buzdolabım nofrost değil belki ama benimki kadar kar yapanını da görmedim...
Süpürgemi zaten eskiyi getir yeniyi götüre verdim, yenini taksitlerini ödüyorum..
Kaldı ki 4,5 senelik evliyim, eşyalarımı tam 2,5 sene kullandım...
Annemin buzdolabı Electrolux..
Söyleye söyleye nazar değecek biliyorum, ama 13 senedir tık demedi..
Asla buz yapmaz ve yapışmaz bile buzluktakiler...
Çamaşır makinesi de 15 senelik arçelik bozuldu diye değiştirdik -ki Allah var yukarda, ondan memnunduk-
Electrolux aldık ve yeni nesilde memnun olunan nadir makinelerden..
Ankastre setini de almayı düşünüyorduk mutfak yaptırınca Alla'ın izniyle..
Onu Zanussi tavsiye etti çok kişi ve servis çalışanları.. Onda kararsızız..
Ev alınca inşallah (şimdilik annemle yaşıyoruz) hepsini değiştiricem..
Asla ama asla Arçelik almam bir daha!!
Memnun olan da vardır belki ama ben artık asla düşünmüyorum!!

_SakURa_ teşekkür ederim bilgiler için...benim de annemin bulaşık makinesi arçelik,hem makineye koymadan hem de makineden çıkınca tekrar yıkıyor,o yüzden artık kullanmıyor,boşyere para verdik...ama çamaşır makinesi de arçelik olmasına rağmen ondan memnun...şans işi ama yine de en iyisine denk gelmek istiyorum ben de...sürekli alınıp durulan birşey değil sonuçta...

Tabii ki acıyor insan..
Ne yapıcam iki senelik eşyaları diyorum şimd, kullansam işe yaramaz atsam atılmaz...
Ha bir de Bosch'un buzdolabı hiç tavsiye edilmiyor ama bulaşık ve çamaşır süper diyorlar..
Annemdeki Bosch, süper bir makine..
Ama çok pahalı, servisi ve parçaları da öyleymiş..
Gerçi Electrolux'un aşağı kalır bir yanı yoktur eminim :1:
İnşallah gönlünce olur hepsi :))

bosch,siemens ve profilo aynı fabrikanın ürünleriymiş zannedersem,ama fiyatları arasında uçurumlar var...hangisinde karar kılmak lazım,araştırmak lazım :)

bosch,siemens ve profilo aynı fabrikanın ürünleriymiş zannedersem,ama fiyatları arasında uçurumlar var...hangisinde karar kılmak lazım,araştırmak lazım :)

canım valla benım herseyım bosch
cok memnunum arada bır dolabım kendı buzunu kırarken ses cıkarıo ama gercekten cok ıyı
sonucta bı kere alıp yıllarca kullanıcaksın
maddı anlamda cok sıkıntı yaratmıcaksa bence bosch al:52::52::52:

açıkçası arada 300-500 fark ediosa tabiki daha kaliteli olduğunu düşündüğüme veririm o parayı,bosch aklıma yazdım,hemen onu incelemeye başlayayım,birde siemens aklımda :)

çamaşır makinam bosch, buzdolabım profilo ikisindende memnunum fırın alıcam onudamı öyle alsam diye düşünüyorum

Ben Arçelik'ten yanayım ama nişanlım Bosch istiyor, daha kaliteli olur diye. Bir de takım olsun hepsi aynı marka olsun servis sıkıntısı yaşamayalım diyoruz ama. Siz ne düşünürsünüz?

Ben Arçelik'ten yanayım ama nişanlım Bosch istiyor, daha kaliteli olur diye. Bir de takım olsun hepsi aynı marka olsun servis sıkıntısı yaşamayalım diyoruz ama. Siz ne düşünürsünüz?

arçelik almıycam o konuda kararlıyım,bekar evime 2012 mayısta eşya alırken baya kötülediler bana arçeliği,o yüzden onu hiç düşünmüyorum,kafam bulandı bi kere :D
biz de hepsini takım alıcaz gibi gözüküyor,tabi markadan sonra bir de model telaşına düşücem,o zaman beğendiğim model olmazsa ayrı ayrı da alabilirim :)

Ben bütün beyaz eşyalarımı Siemens'ten aldım,diger firmalarla aralarindaki fiyat farkı ne kadar bilmiyorum cunku hic diğer markalara bakmadım. Onerilen tek marka buydu.
henuz kullanmadım,düğün haziran sonunda... umarım iyi olur :)

açıkçası arada 300-500 fark ediosa tabiki daha kaliteli olduğunu düşündüğüme veririm o parayı,bosch aklıma yazdım,hemen onu incelemeye başlayayım,birde siemens aklımda :)

siemens ve bosh aynı fabrikanın ürünü benimde aklımda arçelik ve bosh vardı ama arçelik artık eskisi kadar iyi değil diyorlar sürekli onun içinde bende bosh alıcam gibi gözüküyor beyaz eşya şans işi diyorlar umarım iyi olur hepimiz için.

Back
X