• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni bir aşk mı ?

rmntkkomedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
31
1
3
bir arkadaşımın sayesinde biriyle tanıştım ilk tanıştığımız gün muhabbeti sohbeti çok hoşuma gitti saatlarce oturduğumuz kafeden kalkmadık.sonra arkadaşım sayesinde telefon numaralarımızı aldık birbiimizin ve ordan konuşmaya başladık.karşımdaki kişi hem güvenmek istiyor hemde yanında kendini rahat hissetmez istiyor kız arkadaşının yani bana o şekilde tanımladı.cuma günüde görüşelim diye sozleştik kendi aramızda tabi cuma gününe kadar sürekli arıyor sabahları onu uyandırmamı istiyor falan dün tekrar buluştuk beraber bowling oynamaya gittik bana orda sen çok tehlikelisin dedi ne demek istediğini anlamadım belkide oyun yüzünden söylemiştir öyle bişeyi.bowlingden çıktıktan sonra taksime gittik herşey çok güzel ve dozunda gidiyor sonra ilk girdiğimiz mekandan çıkıp başka bi mekana geçtik ama içeri girebilmemiz için büyük bir kalabalığın içinden geçmemiz lazımdı kız arkadaşım önden gitti onun arkasında o vardı onun arkasındada ben düşmemek için kolunu tutup ben kolunu tutunca oda benim elimi tuttu (çok şaşırdım hiç öyle bişey beklemiyordum) içeri girene kadar bende tuttum içeri girince bıraktım elini sonra eve gidene kadar hiç bi yakınlaşmamız olmadı ama o olay olmadan önce birbirimize küçük şakalar yapabiliyorduk.bugün eve dönerken yarı yola kadar eşilik etti bize hiç konuşmadık nerdeyse..pazartesi tekrar görüşücez nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum çok samimi olamıyorum bianda kimseyle ama yanımda olması bana güven veriyor ve uzun zamandır kimseye güvenemiyordum. bugün aramızda büyük bi soğukluk var hiç konuşmadık niye böyle bi soğukluk oldu benim napmam lazım

Son düzenleme:
Sevgi cok guzel en onemlisi guven bekle zaten o gelir yada o gune kadar gizlj bı arastir bakalim gercek guveni hak adiyormu bu arada siz ve o kisi kac yasindasiniz

soru şu elini bıraktıktan sonra aramıza bi soğukluk girdi bugün hiç konuşmadık dün o kadar güzel eğlenmişken bu soğukluk niye ve ben napmalıyım ?

soru şu elini bıraktıktan sonra aramıza bi soğukluk girdi bugün hiç konuşmadık dün o kadar güzel eğlenmişken bu soğukluk niye ve ben napmalıyım ?
Katiliyorum tabiki birakacaktin yeni tanisirken olur oyle bi tutup bi birakmalar sevgili degilmissiniz ki anladığım kadariyla

Elini biraktigin icin kusmus olamaz.
Yani kusmusse nazli herifin tekidir.
Elini birakmis olman sadece avantaj olrak olur: o kadrda kolay lokma degilim ilk gunden sıkı fıķı olamam gibisinden.
Buda erkeklerde negatief degil positief etki yaratir.

Benim aklima utandigi geldi niyeyse ya.
Tabi bu devirde utanan erkek yok ama...
Bilemedim

Bence utandi, siz elini birakinca da supheye dustu acaba ileri mi gittim diye. Sizden bir adim bekliyor olabilir, ama bence siz bekleyin, gercekten hoslaniyorsa illaki iletisime gececek :)

soğukluk dediğim o günden sonra konuşmadık hiç geçtiğimiz cuma oldu bahsettiğim olay

hmm pazarteside gorusemediniz ozaman. cok garip yani. tam uyuz oldugum erkek tipi naptigi belirsiz. bence o olaydan sonrada sogukluk koyucak bi durum yoktu, gerekcesi herneyse birden kendini geri cekmesinin tamamile dengesizlik. bence ne istedigini bilmiyor bu kisi

bugün kız arkadaşlarımla taksime gittim yanımdaki kızlar onun çocukluk arkadaşlarıydı sonra ona mesaj attım kızlara gelemem demiş ben fotograf atınca orda bana yer yok mu diye cevap aldım uzakta olduğu için gelemedi yoksa gelicekti bu ne demek şimdi

bugün kız arkadaşlarımla taksime gittim yanımdaki kızlar onun çocukluk arkadaşlarıydı sonra ona mesaj attım kızlara gelemem demiş ben fotograf atınca orda bana yer yok mu diye cevap aldım uzakta olduğu için gelemedi yoksa gelicekti bu ne demek şimdi

Ne kadar uzaktaydi sizden? Baska sehirdemi?

Back
X