- 29 Aralık 2014
- 31
- 1
- 3
- Konu Sahibi rmntkkomedi
bir arkadaşımın sayesinde biriyle tanıştım ilk tanıştığımız gün muhabbeti sohbeti çok hoşuma gitti saatlarce oturduğumuz kafeden kalkmadık.sonra arkadaşım sayesinde telefon numaralarımızı aldık birbiimizin ve ordan konuşmaya başladık.karşımdaki kişi hem güvenmek istiyor hemde yanında kendini rahat hissetmez istiyor kız arkadaşının yani bana o şekilde tanımladı.cuma günüde görüşelim diye sozleştik kendi aramızda tabi cuma gününe kadar sürekli arıyor sabahları onu uyandırmamı istiyor falan dün tekrar buluştuk beraber bowling oynamaya gittik bana orda sen çok tehlikelisin dedi ne demek istediğini anlamadım belkide oyun yüzünden söylemiştir öyle bişeyi.bowlingden çıktıktan sonra taksime gittik herşey çok güzel ve dozunda gidiyor sonra ilk girdiğimiz mekandan çıkıp başka bi mekana geçtik ama içeri girebilmemiz için büyük bir kalabalığın içinden geçmemiz lazımdı kız arkadaşım önden gitti onun arkasında o vardı onun arkasındada ben düşmemek için kolunu tutup ben kolunu tutunca oda benim elimi tuttu (çok şaşırdım hiç öyle bişey beklemiyordum) içeri girene kadar bende tuttum içeri girince bıraktım elini sonra eve gidene kadar hiç bi yakınlaşmamız olmadı ama o olay olmadan önce birbirimize küçük şakalar yapabiliyorduk.bugün eve dönerken yarı yola kadar eşilik etti bize hiç konuşmadık nerdeyse..pazartesi tekrar görüşücez nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum çok samimi olamıyorum bianda kimseyle ama yanımda olması bana güven veriyor ve uzun zamandır kimseye güvenemiyordum. bugün aramızda büyük bi soğukluk var hiç konuşmadık niye böyle bi soğukluk oldu benim napmam lazım
Son düzenleme: