maşaallah hepinizee
açıkcası son günlerde sınav falan diyip kendimi salmıştım
eğer aranıza benide alırsanız bende artık bi düzene girmek isterim şunu belirteyim ben günde 2 öğün yiyorum sabah 8 gibi akşam 17.00 gibi ve ara öğün yapmıyorum ben az yiyen biriyim ama kalorili şeyleri çok yiyorum ee sınav diyip otur ders çalış bilgisayarda video izle yatmadan yatağa yayılıp kitap oku otobüsle git otobüsle gel vesselam hayatımız kolaylaştı diye sevinirken kilolarla başımız derde girdi diye düşünüyorum çıtır hatunlar
ama artık hem az yiyeceğim hem düzenli spor yapacağım ama gittiğim yer uzak olunca mecbur otobüse devam ve eğer kabul ederseniz ben Callanetics programını yapıcam kızlar
gunaydın kızlar bende geldimmmm aranızaa ama ben size yetişemiyorum yeni başladım burayaa anlayamıyorum da hiçbirşey ay benımde seneyeee bu sefer olcak kendımee ınanıyorummm yapıcammmmmm bendee dun 30 dakikaa eve kadar yürdüm eve gittim eşortmanlarımı giyindim ve dogru parkaaa parkta tam 20 dakikaaaa ordaki spor aletlerınlee spor yaptım veee parkı tam 5 tur yürüdüm artık eşortmanlar su gibi olduğu içinn eve döndüm duşumu aldım ve kaldıgım yerde uyuya kalmısımmm :)
Ay canim bacaklarim sanki suan daha iyi
Babamlara kalsa uzaticaklarda uzaticaklar ali de universite sinavindan sonra evlenicez diyo bende oyle istiyorum bakalim nasil olcak bi sorun cikatmazlar insallah bizimkiler
hosgeldin caniiim :) bence ilk gune ragmen gayet iyi bi spor yapmissin :)
Kızlar ya babamla tartistik platese gondermiyo dershaneye baslicaksin obur yerdeki sporada gidicem diyosun dedi oraya gidersin yakin hem dedi gondermiyo o uzden
bende plates topu bulup alicam haftada iki gun kendim yapicam platesimi obur yerde fitnessa gidicektim ya onu fitness-plates yapicam bi gun fitnessa gidicem diger gun platese .
Orasinin kayitlari baslayana kadar evde cabalicam iste
hekrese kocaman bir günaydın kızlarr
Günaydınnnnn Güzel Topiğimin Güzel ve Hırslı Hatunlarııııı
bugün regl bitti ve ölçülerimi aldım.
sadece göbüşüm 82 olmuş
diğerleri aynı kalmış
kg da 55,5
Hoşgeldin canım aramıza
Sınavlarında başarılar dilerim.
onun dışında da biraz hareketlenmek lazım.
otobüsle gittiğini söylemişsin
mesela 1 durak önce inip yürüyebilirsin bu biraz olsun hareketlendirir seni :122:
onun dışında da yatmadan önce 5 10 dk lık videolarla hareket edebilirsin
Hoşgeldinnn çiçeğimmmmmm
hoşbuldummmm çiçeğimmmmmmm
ne güzel Allah'ım mutluluğunuzu daim kılsın :)
zayıflarsın önünde koccamann 9 ay var :)
hoşbuldum :) annem izin vermiyo durak hemen bizim sitenin önü kedim ben gelene yakın durağa geçer annem balkona yada pencereye kontrol altındayım yaniHoşgeldin canım aramıza
mesela 1 durak önce inip yürüyebilirsin bu biraz olsun hareketlendirir seni :122:
Günaydın canım
inşallah canım :)inşallah canımm benimmmm inşallah hep birlikte zyıflarızzz
ayy kizlar dun aksam tam size yazarken esim geldi ve kapatmak zorunda kaldim.. burda gunluk yazdigimi biliyor ama benimle dalga gectigi icin artik soylemiyorum onasiz kadinlari anlamiyorum falan filan diyecek diye odum kopuyor
neyse fndkkrdum ve muzeyyencim ic bacak hareketlerini fitnessda antrenor esliginde yaptigim icin video gosteremiyorum size, ama antrenor hanim beni baya terletti, cuma gunu tekrar onunla fitness yapacaz insallah.. ama iki hareketle bacaklarim boyle agridi.. birini ebru salli yapiyor zaten.. uzanarak ayaklarina lastik bagliyorsun ve ac kapa yapiyorsun.. oteki hareket ise squat ama bacaklarini acabildigin kadar aciyorsun ve ayaklarini disa dogru gelicek sekilde squat yapiyorsun.. 15 tane normal 10 tane yarim, 15 normal 10 yarim yaptiktan sonra kalabildigince squat pozisyonda kaliyorsun, sizim sizim sizliyacak bacaklaryapamadiginiz yerde birakiyorsunuz..yaa benim anlatis seklim kotu oldu ama isteyim ve patron baya bi dosya birakti masamda, bugun hepsini halletmem gerekiyor, hizli hizli yazayim size, bii mola verdigimde yine gelirim zaten
cansu hosgeldin aramizaaaaaaaamasallah ne guzel spor yapiyorsun sen, sende bizim gibi suyunu cikartana kadar spor yapiyorsun istersen sende olculerini kilonu yaz, listeye alalim
dilviiin aramiza hosgeldinn, o neymis oyle sadece 2 ogun yenilirmi, biraz daha ye ama olculu ve saglikli,, birazda spor yaptinmi yasinin verdi metabolizmayla ucar gidersin canimolculerini kilonu yazarsan listeye alirim seni , pek okumaya vaktim olmadi, eve geldigimde daha detayli okur yazarim sizlere
ayy muhabbetinize katilmak isterdim ama gitmek zorundayim.. opuldunuzzzzzz
hoşbuldum :) annem izin vermiyo durak hemen bizim sitenin önü kedim ben gelene yakın durağa geçer annem balkona yada pencereye kontrol altındayım yanisizinle tekrar başlıyorum hırslı incelme yoluna :)
inşallah canım :)
ayy kizlar dun aksam tam size yazarken esim geldi ve kapatmak zorunda kaldim.. burda gunluk yazdigimi biliyor ama benimle dalga gectigi icin artik soylemiyorum onasiz kadinlari anlamiyorum falan filan diyecek diye odum kopuyor
neyse fndkkrdum ve muzeyyencim ic bacak hareketlerini fitnessda antrenor esliginde yaptigim icin video gosteremiyorum size, ama antrenor hanim beni baya terletti, cuma gunu tekrar onunla fitness yapacaz insallah.. ama iki hareketle bacaklarim boyle agridi.. birini ebru salli yapiyor zaten.. uzanarak ayaklarina lastik bagliyorsun ve ac kapa yapiyorsun.. oteki hareket ise squat ama bacaklarini acabildigin kadar aciyorsun ve ayaklarini disa dogru gelicek sekilde squat yapiyorsun.. 15 tane normal 10 tane yarim, 15 normal 10 yarim yaptiktan sonra kalabildigince squat pozisyonda kaliyorsun, sizim sizim sizliyacak bacaklaryapamadiginiz yerde birakiyorsunuz..yaa benim anlatis seklim kotu oldu ama isteyim ve patron baya bi dosya birakti masamda, bugun hepsini halletmem gerekiyor, hizli hizli yazayim size, bii mola verdigimde yine gelirim zaten
cansu hosgeldin aramizaaaaaaaamasallah ne guzel spor yapiyorsun sen, sende bizim gibi suyunu cikartana kadar spor yapiyorsun istersen sende olculerini kilonu yaz, listeye alalim
dilviiin aramiza hosgeldinn, o neymis oyle sadece 2 ogun yenilirmi, biraz daha ye ama olculu ve saglikli,, birazda spor yaptinmi yasinin verdi metabolizmayla ucar gidersin canimolculerini kilonu yazarsan listeye alirim seni , pek okumaya vaktim olmadi, eve geldigimde daha detayli okur yazarim sizlere
ya ben artık pek yiyemiyorum babamda öğlen 1 bardak süt iç ara öğün yerine metabolizmanı canlı tut daha senin yağın ne kadar olucak gelişme çağındasın hareket yap devamlı diyo artık 1 bardak süt içerim öğlen
gelelim hareketlerime ben callanetics programını yapacağım ve bu program haftada 6 gün 1 gün mola dinlenme ve bu programı yaparken başka bir program yada egzersiz yapılmıyomuş ben bu programı yapacağım başlangıç videosu 57 dakika
kızlar bende adet düzensizliğinden dolayı kilo alımı oluyo şimdi düzene giriyo gibi inşallah
kilom 54.1
kol 28
gögüs 89
bel 75
kalça 93
göbek 85
üst bacak 52
ben ne kadar şeymişim yaa şeyy iştee (tombişleştiğini söyleyemiyoo)
ay benım durumumda cok farksız degil ben bir yere gidememm tek başımaa burnumdan getirir gitsem bilee...
bizim facebok var beraer kulanıyoruzz...
zayıflamama gelınce o zayıflamamı ıstemıyor o yuzden elınden gelenı yapıyor dun aramıs adana ısmarlıyım sana dıyor bende hayır dedımmmm ve oda bu sefer kesın zayıflıycaksın kafana koymussun dedı bendee evet dedım bu sefer ınsallah zayıflıycamm .. mahalledeki kıza ınat bana 2 sene zayıflamamazsın dedı yaa sınır oldumm ...
Günaydınnnnn Güzel Topiğimin Güzel ve Hırslı Hatunlarııııı
bugün regl bitti ve ölçülerimi aldım.
sadece göbüşüm 82 olmuş
diğerleri aynı kalmış
kg da 55,5
Hoşgeldin canım aramıza
Hoşgeldinnn çiçeğimmmmmm
Desene Ağrılara dayanıklıyız artıkHissetmiyoruz bile.
benim de simitlerimde var ağrı biraz. 2 gündr tiffaniy yapmıyodumhemen etkisini gösterdii
Babadır dayanmaz kızını vermeyesende kırmadan uzatmanın anlamsız olduğunu anlat
Üzülme canımya diğerine de izin vermeseydi. bide onu düşün. dediğin gibi evde yaparsın.
diğer yerde de fitness ve pilates olarak ayırırsın
bu arada derlerine de odaklan
Günaydın canım
tatlım o zaman tam tersini yapalım :) gittiğin yere 1 durak kala in :) annen görmüş olmaz hem
Elmasekerimmm anlamadım ki hareketleri :44::44:
işlerini bitirde gel hadi
ya ben artık pek yiyemiyorum babamda öğlen 1 bardak süt iç ara öğün yerine metabolizmanı canlı tut daha senin yağın ne kadar olucak gelişme çağındasın hareket yap devamlı diyo artık 1 bardak süt içerim öğlen
gelelim hareketlerime ben callanetics programını yapacağım ve bu program haftada 6 gün 1 gün mola dinlenme ve bu programı yaparken başka bir program yada egzersiz yapılmıyomuş ben bu programı yapacağım başlangıç videosu 57 dakika
kızlar bende adet düzensizliğinden dolayı kilo alımı oluyo şimdi düzene giriyo gibi inşallah
kilom 54.1
kol 28
gögüs 89
bel 75
kalça 93
göbek 85
üst bacak 52
ben ne kadar şeymişim yaa şeyy iştee (tombişleştiğini söyleyemiyoo)
ah canım anlatırken sende kendimi gördümtek fark benimki zayıflamamı istiyo ve acaip derecede hırslandırıyo beni sinir ediyo ama o beni sinir etmese takmazdım ben açıkcası
ay benım kide hırslandırsa ne kadar güzel olcakkk ... ay müzoşaa yazdığını da gördüm sen aynı bensın bende nısanlı olmama ragmen cıkamıyorum babamm hiçbirşekilde bırakmıyor.. ablam daha yenı evlendı 1 senedir nişanlıyım.. zar zor dugun tarıını belırledık dusunyani bakalımmm hakkımızda hayırlsıı
h
ah canım anlatırken sende kendimi gördümtek fark benimki zayıflamamı istiyo ve acaip derecede hırslandırıyo beni sinir ediyo ama o beni sinir etmese takmazdım ben açıkcası
ay benım kide hırslandırsa ne kadar güzel olcakkk ... ay müzoşaa yazdığını da gördüm sen aynı bensın bende nısanlı olmama ragmen cıkamıyorum babamm hiçbirşekilde bırakmıyor.. ablam daha yenı evlendı 1 senedir nişanlıyım.. zar zor dugun tarıını belırledık dusunyani bakalımmm hakkımızda hayırlsıı
h
ablamın sevgilisi var ama elini kolunu sallaya sallaya geziyo tatile gidiyo çocukla aynı evde kalıyo felan. gece geç saatlerde geliyo ona laf yok . Biz diyoruz 5 dk yanımızdada biri olsun görüşelim yok asla diyip beddua etmeye başlıyolar.
Nedeni ise ablamın sevgilisi doktorluk okuyo zengin. Benimki şoförlük yapıyo coco colada ( geçeblirse havaalanına geçicek inşallah ) durumu kötü diye ık mık ediyolar oysa durumu bizim aile gibi ve çocuk zaten ev geçindiren biri hatta arttıran biri yinede yok allahım bu kadar ayrımcılık olmaz ya. Ailemin en nefret ettiğim huyu bu.
ablamın sevgilisi var ama elini kolunu sallaya sallaya geziyo tatile gidiyo çocukla aynı evde kalıyo felan. gece geç saatlerde geliyo ona laf yok . Biz diyoruz 5 dk yanımızdada biri olsun görüşelim yok asla diyip beddua etmeye başlıyolar.
Nedeni ise ablamın sevgilisi doktorluk okuyo zengin. Benimki şoförlük yapıyo coco colada ( geçeblirse havaalanına geçicek inşallah ) durumu kötü diye ık mık ediyolar oysa durumu bizim aile gibi ve çocuk zaten ev geçindiren biri hatta arttıran biri yinede yok allahım bu kadar ayrımcılık olmaz ya. Ailemin en nefret ettiğim huyu bu.
CANIM ALLAH SABIR VERSİNN ..
benım babamda kızıyor ama ben bir şekilde ayarlıyorum işe gidiyorum falan diyorum...babam ablamdan sonra öyle olmaya başladı.. bizim evde öyle sorunlar olmuyor bır ben birde 14 yaşında küçük kardeşim var .. biz gerçi ablamlada hiç sorun yaşamadık yaa ablam adapazarına gelin gitti . gerçekten diyorlar ya kaybetmeden yada gitmeden anlayamıyor insan sende sabret ve hiç beddua etme.. eden zaten karşılığını buluyor. merak etme sen sen her zaman hakkımda hayırlsı neyse o de ve şükret.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kızmayın bana ama sabah babamla çıkıyorum o şirkete ben dersetatlım o zaman tam tersini yapalım :) gittiğin yere 1 durak kala in :) annen görmüş olmaz hem
ay işte bu duyguyu çok iyi biliyorum bende hep dersleri bahane ediyorum gerçekten zaman yetmiyo yaaolculerimiz cok yakin birbirine.benim kilom 64 kusur ama.ay bir turlu evim yerlemsi eksigim cok baslayamadim ya spora sinir oluyorum.
hemen hemen burdaki herkesin aynı canımcım bi kaç cm fark var sadece ama 1-2 ay sonra tamamen yeni bir biz olacağız inşallah :) siz nişanlınıza- eşinize ben gelecekteki sevgilimeölçülerimiz nerdeyse aynı 1-2 cm var aramızdaincelirsin merak etme spora ve yeme içmeye bakar herşey
slm kızlar bende sizlerle yeni bir başlangıç yapmak istiyorummm kızlarr :)
boy 1.64 buçuk kilo 76 kızlar hedef 65 :)
canım bacak gününde görüceksin o hareketleri merak etme o acıyı hissediceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?