Yeni bir baslangic icin bugün basla!

haklisiniz kizlarr eski halimi dusununce hak verdim size gercekten icimden kilolarca yag cikti, biraz kalmis onuda halledicez insallah hep beraber

ayyyy koyunnn resminizi, bakip bakip halimize sukredelimmm merakla beklicem resimlerinizi kizlarr

bendee burdayımmmm kankaammm benimm yaa bendee senin sayendee kendimi tutuyorumm vallahhhh başarıcaz bu sefer..

bendee burdayımmmm kankaammm benimm yaa bendee senin sayendee kendimi tutuyorumm vallahhhh başarıcaz bu sefer..

uyyy tabi ki başarıcaz bebeğimmm

Ayyyyy bayildimmm su incecik olan kizlaraaa
Bnde yemedim fndkkrdm meyve tabagi yaptim onu yedim :)
Birazdan bel inceltme videolarimi yapicam :)

Bu arada fndkkrdm sende o kiz gibi olursun. Neden olmasin :) azim azim azimm :*

Ayyyyy bayildimmm su incecik olan kizlaraaa
Bnde yemedim fndkkrdm meyve tabagi yaptim onu yedim :)
Birazdan bel inceltme videolarimi yapicam :)

Bu arada fndkkrdm sende o kiz gibi olursun. Neden olmasin :) azim azim azimm :*

canım istenilince oluyo ya bak ne halen ne hale geldik

ben meyve bile yemedim iştahım kesildi birden

bu bel videolari hic bni tatmin etmediii hareketten cok BIT BIT konusuyolar yahuuu.
Netse tiffaniye geceyim sonra squat dustan sonra burdayim :*

kızlaaarrr 1 saattir bacak + tiffany çalışıyodum öldüüüm resmen ya bacaklarımı yarın hissedemicem büyük ihtimal. başlarda oha yta bu muydu diyodum 3 videoyuda arka arkaya yapınca işte budur demeye başladım

neyse hadi ben duşa giriyorum gelicem hemen

kızlaaar bacaklarım ölmüş resmen çok ağrıyo yürüyemiyorum desem yeri. ben çok hammışım meğer

Fndkkrdm bel videolari tirt cikti.
Cok az terledm ama tiffany ablam sagolsun bni suya sokup cikarmis gibi oldu. Ardinda da 105 tane squati yapistrdimm ohhhhh miss :)) dusumu da aldm rahatm suan :)
Bi an once senin su bacak videolarini denemk istiyorum. Heveslndirdin bni. Acaba bnm backlarda mi ham .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…