muzeyyencim anlamaman cok normal, anlatma ozurlulugum var cunkii
1. hareket
Eki Görüntüle 788123
squat gibi ama ic bacak calistiriyorsun.
yapabildigin kadar yapinca su harekette duracaksin.. yapamadigin yerde birak
Eki Görüntüle 788121
2. hareket
Eki Görüntüle 788126
yanlara dogru acma kapama yapacaksin. eger yapabilirsen lastik ile yap, cunku daha etkili oluyor..
essagfurullah :)dilviincim senide listeye aliyorum, callanetics cok zor diyorlardi, sana basarilar diliyorumhepimiz incecik olucaz insallah.. ama olculerin cok guzel gorunuyor hic tombis degilsin, gayet hos ve olculu baban sut hakkinda cok dogru demis, bisey yiyemiyorsan barii sut ic oglenleri.. bak ben esek kadar oldum hala spordan sonra sut iciyorum, daha fazla kas yapayim diye
ahaha kuzum Allah iyiliğini versinbu kadar miskinlik yeter valla bugun aksama esim gelince kosu bandini kurduruyorum.yoksa benim evin adam akilli yerlesecegi falan yok..once yuruyusle baslayaccagim..
kilom 64.5
kol 27
bel 73
gobek 85
kalca 95
bacak 51
en buyuk hedefim karin ve bel.kalcam zaten oraya ozel hicbirsey yapmasamda spora baslayinca kuculuyor.ben bele calisiyorum kalcam gidiyor..
hedeflerim
kilo 58
bel 65(ruyamda gorurum)
gobek 75
kalca90
bacak icin hedefim yok oda kendiliginden inceliyor zaten
CANIM ALLAH SABIR VERSİNN ..
benım babamda kızıyor ama ben bir şekilde ayarlıyorum işe gidiyorum falan diyorum...babam ablamdan sonra öyle olmaya başladı.. bizim evde öyle sorunlar olmuyor bır ben birde 14 yaşında küçük kardeşim var .. biz gerçi ablamlada hiç sorun yaşamadık yaa ablam adapazarına gelin gitti . gerçekten diyorlar ya kaybetmeden yada gitmeden anlayamıyor insan sende sabret ve hiç beddua etme.. eden zaten karşılığını buluyor. merak etme sen sen her zaman hakkımda hayırlsı neyse o de ve şükret.. rabbim hepimizin yardımcısı olsun
amin canim allah hepimizin yardimcisi olsun. Ben beddua etmiyorum etmem de zaten. Bizde gizli sakli bulusuyoruz o yuzden sozlumun cok zoruna gidiyo mu bisey de diyemiyorumne dese hakli... Hayirlisi olsun herseyin :)
kızmayın bana ama sabah babamla çıkıyorum o şirkete ben derseama bu aralar evde dönüyorum evi topla odamı topla yatmadan bi yarım saat dönüyorum ya her gün
ay işte bu duyguyu çok iyi biliyorum bende hep dersleri bahane ediyorum gerçekten zaman yetmiyo yaa
hemen hemen burdaki herkesin aynı canımcım bi kaç cm fark var sadece ama 1-2 ay sonra tamamen yeni bir biz olacağız inşallah :) siz nişanlınıza- eşinize ben gelecekteki sevgilime
insallah canim yeni yila yeni bir biz ollarak giricez insallah :)
muzeyyencim anlamaman cok normal, anlatma ozurlulugum var cunkii
1. hareket
Eki Görüntüle 788123
squat gibi ama ic bacak calistiriyorsun.
yapabildigin kadar yapinca su harekette duracaksin.. yapamadigin yerde birak
Eki Görüntüle 788121
2. hareket
Eki Görüntüle 788126
yanlara dogru acma kapama yapacaksin. eger yapabilirsen lastik ile yap, cunku daha etkili oluyor..
fndkkrdum anlamis, ama o bacak videosunu yapmis onceki gun belli
cansu canim olculerini merakla bekliyor olacam, okadar dedigin gibi yoksundur.. bi kere benim kadar buyuk popolu olamazsinbenimkisi jennifer lopezde bile yok eksigim yok fazlam var masallah yanii
azmiramcim olculerini kilonu birazdan yaziyorum listeye..
gecen haftanin baslangicligi ile haftanin ENlerini secemedik ama haftaya yapalim kizlarr cogaldik ne guzell
dilviincim senide listeye aliyorum, callanetics cok zor diyorlardi, sana basarilar diliyorumhepimiz incecik olucaz insallah.. ama olculerin cok guzel gorunuyor hic tombis degilsin, gayet hos ve olculu baban sut hakkinda cok dogru demis, bisey yiyemiyorsan barii sut ic oglenleri.. bak ben esek kadar oldum hala spordan sonra sut iciyorum, daha fazla kas yapayim diye
polyanacim hosgeldin aramiza, ben listeye seni yaziyorum, olculerini aldigin zaman buraya yazarsin muzeyyencigimin dedigi gibi
Ahaha dun yaptim ben evet ama biraz farklisini btopuklar kalkmiyodu benim yaptigim videoda ama oda muthis yakiyo bacagi.
Muzeyyencim sen denedin mi 21 gunde yaglardan kurtulun videosunu ?
inşallah canım umarım ben pes etmem yaainsallah canim yeni yila yeni bir biz ollarak giricez insallah :)
inşallah canım umarım ben pes etmem yaa
etmezsin canım güven kendinee başkalarından neyim eksik de kimse kilolu doğmadı zayıfta doğmadı bende yapabilirim olurum de ve inan gerisi geliyor... en önemlisi istemekk ...
haklısın canım ama işte bazen öyle umutsuzluğa kapılıyorum neyse artık buraya yazarım sizde kızarsınızetmezsin canım güven kendinee başkalarından neyim eksik de kimse kilolu doğmadı zayıfta doğmadı bende yapabilirim olurum de ve inan gerisi geliyor... en önemlisi istemekk ...
haklısın canım ama işte bazen öyle umutsuzluğa kapılıyorum neyse artık buraya yazarım sizde kızarsınız
kızarımm tabi kendinee güven umutsuzluğada kapılma yoksa ilerleyemezsin yolundaaaa
Elma shekerim ben de cok istiyorum benide alın aranıza :)))))kizlarr bugün arkadasimin nisani var, giyindim süslendim oraya gidecem birazdan. size bi yazayim dedim merak etmeyin beni diye. ayyy gece hiiiic uyuyamadimmmm( her tarafim nasil agriyorduu.. popom ve bacaklarim asiri derecede agriyordu.. bugün spor salonuna gidecektim vazgectim o yüzden. onun yerine yarin esimle giderim artik ) bide hafta sonlar esim evde oldugu icin girmem biraz zor olucak kizlar ona göre..
yeni katilanlara veya katilmak isteyenler var galiba, hos geldiniz diyeyim ilk önce, vaktim oldugunda daha detayli yazarim sizlere.
müzeyyencim bence ölcülerin gayet iyimoralin hic bozulmasin ama bel kismi sanki yanlis gibime geliyor.. benimkisi 67, seninki nasil 70 oluyo? senin belin benimkinden daha ince görünüyor.. listeye seni yazacam ama suan zaman kisitli diye yapamiyorum canim, kusuruma bakma, ilk firsatta yapacam )
fndkkrdum leslieyi benim yerime buraya ekledigin icin sagol, sen olmasan ne yapardimmm <333 motivasyon resimlerinide gördümm bu aksam kendimi zorda olsa tutacam bu resimleri gördükten sonra)
hadi kizlar kendinize iyi bakin, öpüldünüzzzz :***
işte ondan dolayı buraya geldim beni kontrol eden biri olması lazım bu konuda :) sağolun cansınız hepiniz :)kızarımm tabi kendinee güven umutsuzluğada kapılma yoksa ilerleyemezsin yolundaaaa
ben de öyle sanıyodum ama diploma ve ödül törenimize kadar sıkılaşmak istemiştim çok şükür başarmıştımdilviincim evet yaa jilliandan daha zor diyorlardi, demek gercekten dogruymus. ben oyle 30 gunluk programlara pek uyamadigim icin yapmaktan kaciniyorumama cok iyi sonuc vericeginden eminim, insallah boyle devam edersin
Ahaha dun yaptim ben evet ama biraz farklisini btopuklar kalkmiyodu benim yaptigim videoda ama oda muthis yakiyo bacagi.
Muzeyyencim sen denedin mi 21 gunde yaglardan kurtulun videosunu ?
geçmiş olsun canımBende hastaneye gidiyorum. Hasta ziyaretine.
Gelince baslicamm sporuma :)
ohh ohh canımcım erisin gelmesin bu yağlar kilo almak isteyenlere gitsinntoplam spoırum 1.5 saat sürdü ölüyorum ya ömrü hayatımda buy kadar terlemedim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?