Yeni bir baslangic icin bugün basla!

aaaa 1 . hareketi ebru şallının 21 günde yağ yakıcı videosunda görmüştüm.
aynı hareketi yapıp Topuklarını kaldırıyordu :18: ve elnde ağırlılklar ile yapıyodu
bende denemeye çalışmıştım 2 kez yapabilmiştim sadece.
sabırsızlıkla bekliyorum bu hareketleriii çok heycanlandım şuan
:119:

Son düzenleme:
essagfurullah :)
sabah sporumu yaptım evet yeni olduğum için zor biraz daha devam etseydi ağlayacaktım su gibi oldum çok hafif egzersizler ama göründüğü gibi değil jillian michaels yapmıştım o daha kolaydı cidden
neyse 1. gün tamamdır :)
adetim düzene giriyo galiba bende hem spor yapayım alışkanlık olsun dedim ondan başladım annem ve babam her zaman yapamasan bile sporu yaşamının bi parçası haline getir diye :)

bu kadar miskinlik yeter valla bugun aksama esim gelince kosu bandini kurduruyorum.yoksa benim evin adam akilli yerlesecegi falan yok..once yuruyusle baslayaccagim..

kilom 64.5
kol 27
bel 73
gobek 85
kalca 95
bacak 51

en buyuk hedefim karin ve bel.kalcam zaten oraya ozel hicbirsey yapmasamda spora baslayinca kuculuyor.ben bele calisiyorum kalcam gidiyor..

hedeflerim
kilo 58
bel 65(ruyamda gorurum)
gobek 75
kalca90
bacak icin hedefim yok oda kendiliginden inceliyor zaten

ahaha kuzum Allah iyiliğini versin rüyanda görme gerçek hayatta bi gün uyanıp aynada kendini öyle göresin inşaallah benim kilolu halimde 58'di ama boy küçük olunca daha fazla görünüyodu bence bende yanlar var kalça anam kadar bi kaç ay önce 49 kilo oldum sonra det düzensizliğinden 52 oldum şimdi ne ara 54 oldum aklım almıyo yaaaa (( bu arada beim boy 1.53 ama biraz uzadım gibi geliyo ne zamandır ölçmüyorum. sen hangi egzersizleri yapıcaksın canımcım

dilviincim evet yaa jilliandan daha zor diyorlardi, demek gercekten dogruymus. ben oyle 30 gunluk programlara pek uyamadigim icin yapmaktan kaciniyorum ama cok iyi sonuc vericeginden eminim, insallah boyle devam edersin

ohcanimadeysin- ahaaaa iste buuu!! icindeki o spor sevdasi birden ortaya cikti demek, supersin canimmm.. aramiza hosgeldin tekrardan.. insallah yerlesmen de fazla uzun surmez, Allah kolaylik versin..

merhaba kızlar konuyu görünce anında atladım kuralları okumadım çünki başlık tam benlik
ben 6 aydır hergün spor salonunda spor yapıyorum bende listenize girebilirmiyim su anda 4. takım zayıflama gurubundayım bir hedefim vardı su anda hedefime ulastım ama sporu asla ve asla bırakmaya hiç niyetim yok spor benim için bir yasan tarzı oldu olmazsa olmaz benim için artık

Elma shekerim ben de cok istiyorum benide alın aranıza :)))))
benden cok memnu kalıcaksınız eminim :) bu konu benim için gercekden cok ciidi :)

dilviincim evet yaa jilliandan daha zor diyorlardi, demek gercekten dogruymus. ben oyle 30 gunluk programlara pek uyamadigim icin yapmaktan kaciniyorum ama cok iyi sonuc vericeginden eminim, insallah boyle devam edersin
ben de öyle sanıyodum ama diploma ve ödül törenimize kadar sıkılaşmak istemiştim çok şükür başarmıştım

Ahaha dun yaptim ben evet ama biraz farklisini btopuklar kalkmiyodu benim yaptigim videoda ama oda muthis yakiyo bacagi.

Muzeyyencim sen denedin mi 21 gunde yaglardan kurtulun videosunu ?

Yok tatlım başlamadım. sadece bi göz gezdirdim hareketlerine. hani demiştim ya iddialı vede zor diye. heh bunu yağtıktan sonra dedim ben onu

toplam spoırum 1.5 saat sürdü ölüyorum ya ömrü hayatımda buy kadar terlemedim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…