Selammmmmm bağgggggyanlarrr
Muzos simdi popisini kaldrip spor yapicakkkk :)
Optum sizleriiii :*
Fndkkrdm zorlama babacgni
He ya erkekimsi olmuş ilki
Selammmmmm bağgggggyanlarrr
Muzos simdi popisini kaldrip spor yapicakkkk :)
Optum sizleriiii :*
Fndkkrdm zorlama babacgni
Topiğin aktif kızları bir kaç sayfanıza baktım da baya yoğun spor yapıyor gibisiniz.Sonuçlarınız nasıl?
Bİr de gün içinde birer saat şeklinde 2-3 kez spor yapmanın ekstra faydası oluyor mu?Ya da vücut o tempoya alışıp onu rutin olarak mı algılıyor?
Mesela saatte 500 kaloriden 2 saat spor yapıp,günde 1000 kalori yemekten eksiltelim.1 kg=7000 den haftada 2 kilo mümkün mü?
Bazıları çok sporun zararlı olduğunu yazıyor ama doğumdan sonra hemen toparlayan modeller falan 5-6 saat yaptıklarını söylüyolar.
kusura bakma amaAyyyyyyy sporum yarida kaldi yaaaa
Bulasiklari makinaya attim ustube domestos döktüm bide fairyy döktüm o da yetmzmis gibi deterjan gozunede fairy ve dimestos bide tablet koydum.
Basladm spora.
20 dk sonra gittim ki ne goriyimmmmmmmmmm
Adilen asitin bi filmi vardi ya tavan arasinda sabun tozu yapiyolardi kocasndan gizli. Yagmurda kopukler iniyodu merdivenden
hehhhhh Makinanin kapagindan da öyle oyle kopukler cikmiss :O
anamm makinayi bi actmmmm kopukler disari dusari cikiyo :O heryerrr köpikkk :)
Temizleye temizleye bi halde kaldim :)
Neyse yikattim suan kurutuyo ama ici hala fulll kopuk birazdan bidaha yikaticam tabletsiz
Boylelikle beceriksizligimi tescillemis oldum
Cevap için tşk fndk yeni başlycm ama leslienin fast 4 mile yaptığımda zorlanmadım.Zaten yanlış bir zorlama en az 6 aya mal oluyocanım bünyene çok zararlı. günde maksimum 1.5 saat spor yapmanı tavsiye ederim. O modellere sor bakim yemek yiyolar mıymış ağızlarına hiç bişey sürmüyolar ve bi koçla o hale geliyorlar inanma sen onlara .
yeni spora başlıcaksan 45 dk yürüyüşle başla eğer dışarda yürüyemiyorum dersen leslie sansone nin 3 mil yürüyüşünü yap evde daha sonra buna gün içinde karın hareketleride eklersin ve yürüyüşü 5 mile çıkartıp sporlarını arttırabilirsin emin ol o zaman daha güzel sonuçlar alırsın
Biz bu topikte 3 kişiyiz ( yani yolun en başından beri hiç ayrılmadık) birbirimizdeki değişimleri farkedebiliyoruz destekle ve azimle hırsla sabırla aylar sonra baya inceldik hatta elmaşekerim kalçası dışında fiziği on numara
müzeyyenle bende tembelizşaka şaka bizdede baya baya değişim var resimleirmizde var hatta
sen dediğim gibi yavaştan başla
Ayyyyyyy sporum yarida kaldi yaaaa
Bulasiklari makinaya attim ustube domestos döktüm bide fairyy döktüm o da yetmzmis gibi deterjan gozunede fairy ve dimestos bide tablet koydum.
Basladm spora.
Adilen asitin bi filmi vardi ya tavan arasinda sabun tozu yapiyolardi kocasndan gizli. Yagmurda kopukler iniyodu merdivenden
Neyse yikattim suan kurutuyo ama ici hala fulll kopuk birazdan bidaha yikaticam tabletsiz
Ayyyyyyy sporum yarida kaldi yaaaab
Basladm spora.
canım benim öyle tatlı yemek krizim olmaz sadece canım arada ve adet olunca yada yaklaşınca çiğ köfte acı ister canım
Tarçınlı yoğurt denedin mi hiçç
Acıktığın zaman bi dene istersen tadı çok güzell hem tok tutuyor
Biz pampamla yapıyoruz arada
evet bebeyim ilk haliiiilk hali mi canım :26: inşallah sonraki hali gibi olursun
oo canım hoşgeldinnn :)kızlarr merhabaa sporumu şimdi bitirdimm biraz geç kalıyorum sankiiyarın sabah spor bitecekk!! :124:
bugün dee 1 saat spor yaptım toplamda 200 squat yaptım.şimdi de yeşilçayımı içiyorum
ahahahah bebeyim gülmekten karnıma agrılar girdi zzaten agrıyoooAnnem yoktu evde makinayi calistir dedi ayyy ne bilim oyle oldugunu
Bide en yoğun yikamaya atmisimmm
Bide evlencem diyorummm : D
Eweeeettttt turklokumummm sonunda 200 squati yaptimmm ama cok fenayimm
Öncesinde 160 squat yapicaaaa pertim cikti.
Ama begendim videoyu tesekkurlerrr :* :)
Günaydın kizlarrrr :)
Ben bugün izinliyim :)
Sewdicegimin yanina gidiyorum ♥♥
Buralar size emanet
Insallah yediklerimde kacirmam öpüyorum sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?