Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Günaydın tatlım :)
Üşenmedin yaptın ha sporunu.. Alkış sana o zaman
Ben olsam yapamazdım ya...

İnşaAllah tatlım :) Ne çok isterim

günaydın hanımlar ...
bacağım çok fena baya bay aksıyorum yürürken bugünde geçmezse bi dr a görünücem mecburen..
bugün kızımın düğün alışverişlerini tamamlicam topallaya topallaya şimdiden gözümde büyüyor...
spor konusunda sadece yerden yapılabilecek spor tavsiyelerinize açığım..

günaydın hatunlarr dün o kfadar fazla kaçırdım ki anlatamam yaa bugüün çok uzun ve zor bugün olucakk

Sıkılaşmaya başladım bennn.cok kalorili seyler de yemiyorum artık.harika hissediyorum bugün kendimi

hatunlarrrrrr, ben geldimmmm :)

dün fitnessda step'imi yaptim, isten fitnessa fitnessdan eve kadar yürüdümmm, jillian buns&thighsi yaptim ama sadece 20dksini yapabildim, komsum kapiyi caldi aniiiden.. ilk 10dksi sIkIcIydI, sonrada zorlandim hareketleri yaparken, bugünde agrisini hissediyorum popomdaaa :))) bunu hergün yapsam kesinlikle faydasini görürüm bence, ama hiic yapacak vaktim yokkii , zaten eve fitnessdan dolayi gec geliyorum.. ama vakit buldukca yapcam herhalde :))

valla maşallah canım sanaa
bugün bi silkelenip kendime geldim artık ve tekrar hafif bi program yapıcam kendime yardım edersiniz dimi
belli bi squat
ip atlama ve karın egzersizleri yarım saat her gün yeter de artar bana

gunaydin bende bugun 37 dk lik karin bel videosu yapim kizi uyutursam birde ustune 1 saat yuruyus birde tiffany caksam benden mutlusu olmaz.yalniz gecen haftada boyle spor yaptim yememe de dikkat ettim neden kilo aldim ve olculerim de fazla cikti hala anlamiyorum

Hatunlar hepinize merhaba:)

dün arkadaşım doğum yaptı tüm gün yanındaydım onunla ilgilendim yoksa sporda 4.günümdü

Ama bugün doktor ultrason işlerim hallolsun hemen sporumu yapıcım:79:

Elmaşekerim liste çooook güzel olmuş çooook teşekkür ederim

Gözdecim hoşgeldin :79:

Sizler nasılsınız
?

hayırlı olsun canımmmmm allah analı babalı büyütsün
bu yaşta teyze oldun yani
hoşbulduk canımcım
çok güzel kahvaltı yaptım akşamüstü sporumu yapcam
kontrollerin bugün değil mi? sonuçlarını yaz mutlaka

sağol canım
ay evet bensiz annesini emmiyor görmen lazım minicik
adı da nehir
Oh afiyet lsin löp löp kas olsun:)

evet canım sabah kan aldılar yarın çıkacak sonucu ama ultrason 1de yazarım
:)

Günaydın hanımlar :) Bu hafta tatilimin son haftası o yüzden biraz geç kalkıyorum Bu hafta kuzenimin düğünü kınası vs. derken boş geçiyor. Ben spora pazartesi başlasam olur mu acaba :26:

sağol canım
ay evet bensiz annesini emmiyor görmen lazım minicik
adı da nehir
Oh afiyet lsin löp löp kas olsun:)

evet canım sabah kan aldılar yarın çıkacak sonucu ama ultrason 1de yazarım
:)

ayyy nası sevilir o fındık ısırmamak için zor tutarım ben hep kendimi.
aralıkta kuzenim doğacak onu bekliyorum yanaklarını mıncırmak için
bekliyorum sonuçlarını

canım göğüs dikleştirme demişsin videosu varsa gönderebilirmisin zahmet olmassa:)

canim arastirdim da videolari push up in 50 cesidi cikiyor bi tane hafif bi hareket buldum beginner mis zaten herhalde yeterli gelir degil mi bana?
Push Ups for Women - Beginners Push Ups or Knee Pushup - YouTube

İşte bunlar canım

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar! (;
Bugünki sporum tamamdır..
Pazartesi günü incelmiş bacaklarımı ölçmeyi iple çekiyorum..

Ay ben de çok üşürüm, yazın sıcağında battaniye örterim üstüme..
Tüm dengem alt-üst oluyor-du.. (;
Allah yardımcımız olsun, ilerde tamamen geçer ilaca ihtiyacımız kalmaz inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…