Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Kizlar, Sottile ile anlasmamizdan sonra, Sottilenin topik sahibi olmasinin daha mantikli oldugunu karar verdim/verdik :))
Eger sizin icinde bir sorun olmazsa, (ki olmayacagini biliyorum, cünkü cok iyi bir topik sahibi olacagindan eminim ve suanki aktifligi ile zaten burada hakimiyeti var), onu topik sahibi olarak ilan ediyorum :)) hem ben eskiden beri hic aktif olamadigim icin ve is, ev, es nedeniyle fazla giremiyecegim icin benim üzerindende büyük yük kalmis olur :) Hakime hanimiz daha iyi bir topik sahibi olacaktir. Onu simdiden kutluyorummmm, alkis alkis alkiss

Ben müzoşşşşşş hatunlar.

Üyeliğimi bazı nedenlerden dolayı pasif ettirdim.
Bundan sonra aranızda olamayacağım.
Sağlıcakla ve mutlu kalınnnn.

Son düzenleme:

Güzel sözlerinden dolayı teşekkür ederim canım, inşAllah bu güzel dinamikle devam edebiliriz.. (;
Umarım rahatsız olan arkadaşımız yoktur bu durumdan..
Hepberaber yolumuza devam edeceğiz inşAllah.. :13:

Ben müzoşşşşşş hatunlar.

Üyeliğimi bazı nedenlerden dolayı pasif ettirdim.
Bundan sonra aranızda olamayacağım.
Sağlıcakla ve mutlu kalınnnn.

Müzeyyencim, kendine çok iyi bak, arada bir de olsa uğra selam ver olur mu.. (;

insallah ) bence bu konuda rahatsiz olabileceklerini sanmiyorum

Tebrik ederim canım
rahatsızlık ne demek
elmashekerim de çok iyi bir sahibeydi
bizleri burada topladı ve gaza getirdi
seninde topikle olan alakan ortada zaten çok sevindim

Tebrik ederim canım
rahatsızlık ne demek
elmashekerim de çok iyi bir sahibeydi
bizleri burada topladı ve gaza getirdi
seninde topikle olan alakan ortada zaten çok sevindim

Çok teşekkür ederim canım, aynı gazla devam edeceğiz yolumuza inşAllah.. (;
2o14`e herkes istediği gibi girmeli.. (;

Hedef: 2o14!

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım, aynı gazla devam edeceğiz yolumuza inşAllah.. (;
2o14`e herkes istediği gibi girmeli.. (;

Hedef: 2o14!

Tebriklerrr... ne rahatsızlığı elmasekerimin yeri ayrı ama eminim sen de bize onu aratmayacaksın arada motivasyon fotolarını bekliyoruzzz

heeyyyt nolmuş buralarda şimdi kim ne oluyor ? elmaşekerim niye grup sahipliğini bırakıyor ?

bu ardaa ben spor yapmıyorum bu hafta ama kilomda azalma var

heeyyyt nolmuş buralarda şimdi kim ne oluyor ? elmaşekerim niye grup sahipliğini bırakıyor ?

bu ardaa ben spor yapmıyorum bu hafta ama kilomda azalma var

Tebrik ederim canım, spor böyle şaşırtıyor zaten, önceleri biraz şişkinlik verip kiloda fazla yansıyor sonra birden gidiyor..
Bir spor net olarak en az 1 ay sonra etkisini tam anlamıyla göstermeye başlıyor.. (;
Metabolizmanın çalışma şekli değişiyor çünkü.. (;
Ara ara da olsa yap sporunu, aksatma derim, metabolizman hızlı yakmaya başlamış anlaşılan, bu hızı kesme.. (;

ElmaShekerim ile özel konuşsanız daha iyi olur tatlım.. (;

Sottile tebrik ederim umarim senin icin en iyisi olur :))

Bence sadece benim için değil tüm topik için hayırlı olması önemli.. (;
2o14 yılını fit bir şekilde hedefliyoruz neticede.. (;
Bu arada 5 msj sayın kalmış canım, sen de şikayetçi olduğun yerleri göster de doğru yönlendirelim seni.. (;

Evet haklisiniz :) ben oyle bos yaziyim o zaman 5 mesaja tamamliyim :)

Bugun sporumu yapamadım..canım biraz sıkkındı bisey yapmak istemedim yatip uyudum butun gun.yatmadan bi kac egzersiz belki yaparim.squatta dun dizimi cok zorlamisim agri kesici merhemi surup yattim.doktora gitmek de isime gelmiyo neyse ki bugun rest gunumdu squatta.pasta borekleri de yedim bugun kacamak gun oldu.pazartesi bakalim sonuclar ne durumda olcak.cok merak ediyorum.

Haftanin 5 gunu fitness ve yapabilirsemde 3 gun pilates yapmayi dusunuyorum hafta sonlarida dinlenme günlerim. Sizce fitness a baslamaliyim?

Evet haklisiniz :) ben oyle bos yaziyim o zaman 5 mesaja tamamliyim :)

Oyun bölümünde sayını tamamlayabilirsin canım.. (;
4 msjın kalmış zaten..

Evet canım yazından da belli olduğu üzre epey canın sıkkın gibi..
Umarım çok mühim birşey değildir ve biran evvel hallolur..
Squatını doğru yapıp yapmadığına çok dikkat et, 3o günlük programı yaparken eklemimde ağrı oluşmuştu, şuan videolarda doğru yapmaya çok dikkat ediyorum, çok şükür henüz bir ağrım olmadı..
Kalkarken dize değil kalça kaslarını sık, o zaman çok daha iyi çalıştırıyor.. (;
Kuvveti kalçadan al yani canım.. (;
Pazartesi sonuçlarını ben de çok merak ediyorum, en uzun spor serüvenlerimden biri oldu bu sefer..
Pilateste 1 aya tamamladıktan sonra daha zor programa geçeceğim, bikini programını yapacağım, epey ağır diye biliyorum onu.. (;
1 ay Temmuz programını yapacağım yani şimdiki programdan sonra, iyice bir ilerleme olur diye düşünüyorum..

ayyy nası sevilir o fındık ısırmamak için zor tutarım ben hep kendimi.
aralıkta kuzenim doğacak onu bekliyorum yanaklarını mıncırmak için
bekliyorum sonuçlarını

sorma canim sorma yanindan yeni geldim daha :)

sanirim gobek adini pelin koyucaklar :)

gorsen ben de oyleyim dislerimi sikiyorum ama yok korkudan minciramiyosun iki gunluk bebegi :)

canim yarin kan sonucum cikicak, ultrasonda nodule rastlandi bi tane.. bakalim doktor ne dicek yarin...

Son düzenleme:
Haftanin 5 gunu fitness ve yapabilirsemde 3 gun pilates yapmayi dusunuyorum hafta sonlarida dinlenme günlerim. Sizce fitness a baslamaliyim?

Seni görebilirsem sana program yapmayı planlıyorum, kendinden çok ümit kesmiş bir halin var çünkü.. (;
Benim pilates programımı verebilirim, 2 ayı birlikte yapan biri 2o günde 4 kilo vererek müthiş sıkılaştığını söylemişti.. (;
Ben tek ay gidiyorum şuan..

Çok geçmiş olsun canım, aynı dertten ben de muzdaribim işte..
Kontrole gideceğim Kasım ayı gibi..
Devamlı kontrol altındayım..
Son gittiğimde nodüllerimin sayısını söylememişti doktor, o kadar çoklarmış..
Genel cerrahım bir sıkıntı bulmuyor ama hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…