Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Vah vah bizi sana mı emanet ettiler ? yandık o zaman
Hiç bi şeyden değil de cezandan korkarım hakime hanım
Şaka bi yana hayırlı olsun hepimiz için :)
İyi bir hocasın bunu da söylemeden edemicem :)

Teşekkür ederim canım, takdir yetkimi kullanıp cezalarda indirime gideceğim merak etmeyin..
Hem ceza dediğimiz de spor, o da yapmadığımız açığı kapatır.. (;
Umarım hepimiz için hayırlı olur..

Ben 125o kalori tükettim bugün.. (;
Güzelce de sporumu yaptım, umarım güzel güzel de şekilleniriz..

Sporumu da yaptım rahat rahat uyuyabilirim.200 havada pedal + ebrunun selulitsavarindan egzersizleri sectim ve yaptim basen ve ic bacak icin + 25 erden sag sol yan mekik.aksattiğim crunch a tekrar basladim + 20 de o bugunluk benden bu kadar.

Canım ya seni böyle görmeye alışık değiliz, problemlerini kafana takma olur mu, bir çıkış bulmaya çalış.. (;
Spor iyi gelecektir, aksatmadığın iyi olmuş, enerjini değiştirir hiç olmazsa.. (;

ay anneciiiiimm tamam canım ben 2000 de yaparım nasılsa eşlik eden var banaa

Ben de ip atlamak istiyorum hanımlar yaa ama evde çok gürültü olur diye çekiniyorum..
Bir de nedense hep lambaya vuracakmışım gibi geliyor, çok faydalı aslında ip atlamak..
Geçen spor aleti satan yerden alacaktım ama vazgeçtim, keşke alsaydım..
Pilates minderi alacağım, ip de alayım bari..
Siz ip atlarken çok ses çıkıyor mu?

Bak seeennn ben ev işi yaparken sen ne yapacaksın tembel
Çay içicen dimi
hayırr dergimi okuycam
benim odamdan çıkmam 2 saatimi alır garanti cidden
canımcım ilk önce hayırlı olsun dileklerimi ileteyim sanaa :)
parmak uçlarına basacaksın hiç ses çıkmıyo ip almana hiç gerek yok elinde var oldugunu düşün

Tamam olsun o cezaya razıyım ben :)
Umarım tatlım :)

İnşaAllah en kısa zamanda şekilleniriz :)

Apartmanda kalıyorsan onu en iyi Dilvin bilir..
Fazla değil ama yine de azacık oluyor işte...
Lambaya vurma korkusu bende de vardı, anca aştım

Son düzenleme:
1.80 boy var ya kuzum bizde lambaya vurmak ne demek tavanı deler komşuya merhaba deriz mazallah oturak biz

Çok teşekkür ederim tatlım, hepimiz için hayırlı olur umarım..

Anladımm, siz o şekilde ip atlıyorsunuzz.. (;
Ama gerçekten ip olsa daha verimli olmaz mı sizce de canım?
Ben alıp deneyeyim, fark varsa söylerim size..

Ben üniversite okurken atlamayı denemiştim, biraz hüsran olmuştu, hem lambaya vurmalar hem nefes kesilmesi falan..
Gerçi o zamanlar epey hantaldım, şimdi kondisyon daha iyi, daha iyi bir sonuç çıkarabilirim sanırım..

tamam tatlım bekliyoruz :)

canııım bizim boyumuz 1.53 ikimizden aynı ondan birbirimize takılıyoruz
sen uzunsun ablamızsın yani biraz daha boyum uzun olsaydı keşke

Allah iyiliğinizi versin..
Uzarsın canım, yaş 24`e kadar uzama imkanı var, Ebru Şallı`nın boy uzatma videosunu yapın, bende var ama hiç denemedim, yaş artık 24 olunca uzar mıyım bilmiyorum..
Siz deneyin derim.. (;

aaa bakalım ama fayda eder mi ya ? ben basket takımdan çıkmıştım 3 yıl önce mecburen ondan beri arada oynuyorum baskada bisey yapmıyorum

aaa bakalım ama fayda eder mi ya ? ben basket takımdan çıkmıştım 3 yıl önce mecburen ondan beri arada oynuyorum baskada bisey yapmıyorum

İp atlamak da çok faydalı boy için..
Pilates de yapın ara ara, kasları uzatıyor çünkü..
Ebru Şallı`nın o videosunu bulun deneyin bir, ben hiç denemedim ama duruşu değiştiriyor bir kere, 3-4 cm mutlaka fark gösteriyor.. (;

Hanımlar ben müsaademi alıyorum, yarın görüşmek üzere..
Sabahtan kalıp sporumu yapacağım.. (;
Herkese huzurlu geceler.. (;

ben baya burda durdum sonra uyudun sandım cıktım görmemişim mesajını
bizde bu saatte uyuduk zaten ama
neysee herkese kocaman günaydınlarr ben 1 saat önce odamı toplamaya başlamış bulunuyorum

ben baya burda durdum sonra uyudun sandım cıktım görmemişim mesajını
bizde bu saatte uyuduk zaten ama
neysee herkese kocaman günaydınlarr ben 1 saat önce odamı toplamaya başlamış bulunuyorum

gunaydin citircan :)

ben de 1 saat once kalktim kitap okudum ama :)

ve dun sporumu yapmadigimi sabah uyandigimda farkettim

ama dun cok yorucuydu kac kere doktor bebek gezmesi.... aksam tavuk gibi erkenden uyumusum :79:

bugun guzel guzel yemegimi yiyip sporumu yapicam :) :79:

canımm sanada merhabaa
dert etme zaten çıtır hatunlarız sadece formda kalmaya çalışıyoruz valla gelip beni odayı toplasanız baya kalori yakarsınız demedi deme

canımm sanada merhabaa
dert etme zaten çıtır hatunlarız sadece formda kalmaya çalışıyoruz valla gelip beni odayı toplasanız baya kalori yakarsınız demedi deme
o zaman ben hic gelmiyim

ya da geliyim topliyim sonra bol proteinli besleneyim kilocuklari alayim hihihih :)

canııım bizim boyumuz 1.53 ikimizden aynı ondan birbirimize takılıyoruz
sen uzunsun ablamızsın yani biraz daha boyum uzun olsaydı keşke

Minik tavuk daima piliç kalır diyorum :) hiç üzülmeyin ama uzatmak isterseniz de pilates falan faydalı olur bol bol evde zıplayın ben hep evdeki kirişlere zıplardım onlara ulaşmaya çalışırdım, 4 kız kardeşiz en uzunları benim :) ve benim anneciğim 146 boyunda yani oyle genetik cok uzun sayılmayız benim boyum 165-166 falan.. ben 27 yasındayım lisedeyken artık boyumun uzaması durdu zannetmiştim fakat üniye gittikten sonra 2-3cm de orda uzamısım onu da ablamdan fark ettim o benden uzundu eskiden artık degil :)

benimde boyum 1.74 aslında boyumdan cok memnunum ama omuz genıs olunca azcık kılo alsan hemen ırılık göze batıyor o anlamda kotu bır durum.hatta eşim kamburlaştın diyordu çocuklar yuzunden..hergun sırt egzerısızd eyapıyorum o yuzden eskı halime döneyim diye...

bu arada cezamız bellı oldumuuuuu baktım baktım göremedim cok yazı vardı yarısını okudum ayrısı kaldı.

Merhaba hanımlar! (;
Sporumu yapıp 1 saat sonra kahvaltımı yapacağım..
Hemen yazılanlara göz atayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…