Yeni bir baslangic icin bugün basla!

arkasındaki kalorileere bak hangisi daha coksa onu al marketten ama burçak sultani bunlar kalorili bisküviler

Bugün fazlasıyla sütlü tatlı yedim, 2 saat sonra tekrar spor yapacağım..
Leslie ile 3 mile mi yoksa 5 mile mi yürüsem acep.. :18:

3.5 yıllık iliskimi bitirdim az once..ne cvp verdi onu bile okumadan hemen sildim whatsappı..boyle deli gibi hic durmadan spor yapayim ben.en agir video hangisi soyleyin bana.:83:

Son düzenleme:
3.5 yıllık iliskimi bitirdim az once..ne cvp verdi onu bile okumadan hemen sildim whatsappı..boyle deli gibi hic durmadan spor yapayim ben.en agir video hangisi soyleyin bana.:83:

Bence sen önce leslieyle basla sonra vucudun ısındın sonra da jillian shred ve ya ripped falan yap ancak keser seni kendini iyice yor sonra da yat uyu biraz..

Bu arada asla ve asla canını sıkma.. hayat iniş çıkışlarla doludur ama daima, bugün şu an ne yaşıyor olursak olalım, hikayenin sonunda hep mutlu olacağız.. İster yanımızda o kişi olsun ya da olmasın buna emin ol

Şu an en güzeli çık dışarı yürü
tak kulaklıklarını da güzel müzikler dinle
en iyi terapi hatta kendini şımart tatlı falan al

Son düzenleme:

Bu yoruma kesinlikle katılıyorum..
Bazen acısı uzun sürer ama mutlaka geçer..
Yukarıdaki tavsiyeleri uygula derim..
Ve sakın canını daha fazla sıkmak için uğraşma, sil hafızandakileri..

KKendime kiziyorum sadece

Yaşananlar yaşandı, bu saatten sonra hiçbirimiz hiçbir yanlışımızı hiçbir yaşanmışlığı silemeyiz..
Bir çizgi çek ve dün`e bakma, gözlerini ufka çevir, daima yarına bak..
Kendine kızmak ve daha fazla hınç duymak yaşadığın süreci uzatmaktan başka işe yaramayacaktır..

eninde sonunda mutlaka unutursun yapman gereken müzik açıp spor yapman ve düşünmemen aklına gelince hemen başka bişey düşün ve onun için kendini üzüpte ağlama aranızda her ne geçti bilmiyorum ama inanki ne olursa olsun değmez sadece kendini yıpratırsın
-SADECE KENDİNİ
en sinir noktada bunu kimse bilmezz!

Hic aglamadim bunu ben istedim cunku. ortada hic bisey yokken bi bahane buldum buna hic hakkim yoktu aslinda cok ustune gittim.son donemde yasadigimiz seyler beni cok yipratti.en son olarak aldigi yuzuk .uzulmesin diye geri cevirmedigim o yuzuk beni fazlasiyla gerdi yani. yaptigim sey cok yanlis o uzulmesin diye bsey oolmamaliydi.bir iki gun sonra evine gonderirim artik baya bunalmisim ben basinizi agrittim kusura bakmayin

Son düzenleme:
5 mile yürüyecektim güüya, akşam olunca ev kalabalıklaştı tabi, 1,5 mile yürüyebildim ancak..
Neyse bu da kurtarır az-çok..
Bugünki spora ek olarak fena sayılmaz..
Sporkolik oldum sanırım..

Estağ. canım dert etme sen birşeyi..
Herşey yoluna girer bir şekilde.. (;

yaşamım hareketsiz değil de metabolizmam bana oyun oynuyor kansızlıktan sanıırım metabolizmam işde 45-60 dk arası sırtamdan ter boşalır zumba yaparken ama işde tartıda çok harel-ket yok. sanırım yediklerimi kontrol edemiyorum. normal yiyorum aslında rejim asal yapmıyorum ama iş de haftada bir hamur işi yemek mi acaba metobolizmamı bozuyor

her gün içerim Dilvin canım ama işd edoktor diyetisyen de demişti pirin. patates hamur işi yeme diye şde o olmayınca kiloda gitmiyor .. aman ya ben zaten fazla yemek yemiyorum metabolizmam da hızlansın artık ya

canım bi kaç gün sonra unutursun nasip değilmişş haa eğer alnınızda yazılıysa bi şekilde istemesenizde bir araya gelirsiniz ondan bırak su akar yolunu bulur
her gün içerim Dilvin canım ama işd edoktor diyetisyen de demişti pirin. patates hamur işi yeme diye şde o olmayınca kiloda gitmiyor .. aman ya ben zaten fazla yemek yemiyorum metabolizmam da hızlansın artık ya
metabolizma için kahve iç dediğim gibi hatta aromalılarından al ama sadesi daha iyi arada aromalılarla kendini ödüllendirirsin
yağ yakımı içinde yeşilçay iç kesinlikle ben yapamıyorum ama o kadar faydası var ki ben sodalı yeşilçayı yaparken yememden kesmedim ama yağlarımı yakmıştım fark edilir şekilde sen yapabiliyosan yap düzenli olarak yeşil çayını

Biri bana proteinli yiyeceklerden biraz yaza bilir mi?
Kafam çok dağınık şu an internetten arayamıyorum...

Biri bana proteinli yiyeceklerden biraz yaza bilir mi?
Kafam çok dağınık şu an internetten arayamıyorum...

Peynir, yoğurt, yumurta, et, balık, nohut, mercimek vs.. Aklıma gelenler bunlar.. (;
Yumurtayı tamamen pişirmeden yemeye özen göster canım, sarı kısmı çok hafif rafadan kıvamda olsun..
Tamamen taş gibi olunca trans yağa dönüşüyor, faydası gidiyor.. (;

Kısaca et ve süt ürünleri, sağlıklı tüm yiyecekler diye tut aklında..

Teşekkür ederim tatlım :)
Ahh ahhh yumurta yiyebilsem sorun yokta yiyemiyorum kii
Et ve süt ürünleri tamamdır yerim..
Süt sivilcesi olanlar içmesin diye bi yazı okumuştum internette bununla ilgili bi fikrin var mı?

Hayır canım sivilce ile alakalı birşey okumadım..
Ama sütü günde en fazla 2 bardak tüket, fazlası kansızlıga sebep oluyor.. (;
Yumurtayı haşlama ye ya da kokuyorsa yağda ye veya menemen tarzı tüketebilirsin veya bol peynirli..
Yumurtadaki protein çok faydalı..
Umarım yiyebileceğin kıvamı bulursun.. (;

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…