- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
arkasındaki kalorileere bak hangisi daha coksa onu al marketten ama burçak sultani bunlar kalorili bisküvileray ben kolaya bayilirim kucuklugumden beri ama yok bak zayifim bende de var biraktim daha ancak yeni yeni kurtuluyorum...
hic icmiyo degilim belki ayda bir diyim o da denk gelirse :)
tamam canim evde simdi bebe biskuvisi var 2 gun ondan deniyim, onerebilecegin diyet biskuvisi var mi :)
Bugün fazlasıyla sütlü tatlı yedim, 2 saat sonra tekrar spor yapacağım..
Leslie ile 3 mile mi yoksa 5 mile mi yürüsem acep.. :18:
3.5 yıllık iliskimi bitirdim az once..ne cvp verdi onu bile okumadan hemen sildim whatsappı..boyle deli gibi hic durmadan spor yapayim ben.en agir video hangisi soyleyin bana.:83:
3.5 yıllık iliskimi bitirdim az once..ne cvp verdi onu bile okumadan hemen sildim whatsappı..boyle deli gibi hic durmadan spor yapayim ben.en agir video hangisi soyleyin bana.:83:
Bence sen önce leslieyle basla sonra vucudun ısındın sonra da jillian shred ve ya ripped falan yap ancak keser seni kendini iyice yor sonra da yat uyu biraz..
Bu arada asla ve asla canını sıkma.. hayat iniş çıkışlarla doludur ama daima, bugün şu an ne yaşıyor olursak olalım, hikayenin sonunda hep mutlu olacağız.. İster yanımızda o kişi olsun ya da olmasın buna emin ol
KKendime kiziyorum sadeceBence sen önce leslieyle basla sonra vucudun ısındın sonra da jillian shred ve ya ripped falan yap ancak keser seni kendini iyice yor sonra da yat uyu biraz..
Bu arada asla ve asla canını sıkma.. hayat iniş çıkışlarla doludur ama daima, bugün şu an ne yaşıyor olursak olalım, hikayenin sonunda hep mutlu olacağız.. İster yanımızda o kişi olsun ya da olmasın buna emin ol
demek vucudun ihtiyaci varmis Sottile oyle dusunme :)
KKendime kiziyorum sadece
eninde sonunda mutlaka unutursun yapman gereken müzik açıp spor yapman ve düşünmemen aklına gelince hemen başka bişey düşün ve onun için kendini üzüpte ağlama aranızda her ne geçti bilmiyorum ama inanki ne olursa olsun değmez sadece kendini yıpratırsınKKendime kiziyorum sadece
Hic aglamadim bunu ben istedim cunku. ortada hic bisey yokken bi bahane buldum buna hic hakkim yoktu aslinda cok ustune gittim.son donemde yasadigimiz seyler beni cok yipratti.en son olarak aldigi yuzuk .uzulmesin diye geri cevirmedigim o yuzuk beni fazlasiyla gerdi yani. yaptigim sey cok yanlis o uzulmesin diye bsey oolmamaliydi.bir iki gun sonra evine gonderirim artik baya bunalmisim benbasinizi agrittim kusura bakmayin
Merhaba canım, yediğin şeylerin niteliği de çok önemli..
Misal 1ooo kalori sağlıklı yiyecekle 1ooo kalori sağlıksız yiyecek aynı değerde değildir.. (;
Hareketsiz bir yaşam tarzın varsa vücudun kıtlık yaşamamak için yediklerini tutuyor da olabilir.. (;
canım öncelikle merhaba boy konusunda yanlız olmadıgımı bilmek bana kendimi iyi hissettiyriyor gerçekten
benim yaşımdan dolayı olsa gerek 53 kilodan fazla alamıyorum alsamda bi kaç gün içinde veriyorum tekrar 52-53 oluyorum yaşım 17 bu arada
benim metabolizmam türk kahvesi sayesinde yerinde şekersiz türk kahvesinin çok yararı var fakat tamamen şekersiz içmek sakıncalıymış ben kaşığın ucuyla atıyorum şifa niyetine sende dene her gün düzenli iç faydasını kesinlikle görürsünn
fit ve formda Kalman dileğiyle
canım bi kaç gün sonra unutursun nasip değilmişş haa eğer alnınızda yazılıysa bi şekilde istemesenizde bir araya gelirsiniz ondan bırak su akar yolunu bulurHic aglamadim bunu ben istedim cunku. ortada hic bisey yokken bi bahane buldum buna hic hakkim yoktu aslinda cok ustune gittim.son donemde yasadigimiz seyler beni cok yipratti.en son olarak aldigi yuzuk .uzulmesin diye geri cevirmedigim o yuzuk beni fazlasiyla gerdi yani. yaptigim sey cok yanlis o uzulmesin diye bsey oolmamaliydi.bir iki gun sonra evine gonderirim artik baya bunalmisim benbasinizi agrittim kusura bakmayin
metabolizma için kahve iç dediğim gibi hatta aromalılarından al ama sadesi daha iyi arada aromalılarla kendini ödüllendirirsinher gün içerim Dilvin canım ama işd edoktor diyetisyen de demişti pirin. patates hamur işi yeme diye şde o olmayınca kiloda gitmiyor.. aman ya ben zaten fazla yemek yemiyorum metabolizmam da hızlansın artık ya
Biri bana proteinli yiyeceklerden biraz yaza bilir mi?
Kafam çok dağınık şu an internetten arayamıyorum...
Peynir, yoğurt, yumurta, et, balık, nohut, mercimek vs.. Aklıma gelenler bunlar.. (;
Yumurtayı tamamen pişirmeden yemeye özen göster canım, sarı kısmı çok hafif rafadan kıvamda olsun..
Tamamen taş gibi olunca trans yağa dönüşüyor, faydası gidiyor.. (;
Kısaca et ve süt ürünleri, sağlıklı tüm yiyecekler diye tut aklında..
Teşekkür ederim tatlım :)
Ahh ahhh yumurta yiyebilsem sorun yokta yiyemiyorum kii
Et ve süt ürünleri tamamdır yerim..
Süt sivilcesi olanlar içmesin diye bi yazı okumuştum internette bununla ilgili bi fikrin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?