- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
benimde boyum 1.74 aslında boyumdan cok memnunum ama omuz genıs olunca azcık kılo alsan hemen ırılık göze batıyor o anlamda kotu bır durum.hatta eşim kamburlaştın diyordu çocuklar yuzunden..hergun sırt egzerısızd eyapıyorum o yuzden eskı halime döneyim diye...
bu arada cezamız bellı oldumuuuuubaktım baktım göremedim cok yazı vardı yarısını okudum ayrısı kaldı.
gunaydin citircan :)
ben de 1 saat once kalktim kitap okudum ama :)
ve dun sporumu yapmadigimi sabah uyandigimda farkettim
ama dun cok yorucuydu kac kere doktor bebek gezmesi.... aksam tavuk gibi erkenden uyumusum :79:
bugun guzel guzel yemegimi yiyip sporumu yapicam :) :79:
canımm sanada merhabaa
dert etme zaten çıtır hatunlarız sadece formda kalmaya çalışıyoruzvalla gelip beni odayı toplasanız baya kalori yakarsınız demedi deme
Minik tavuk daima piliç kalır diyorum :) hiç üzülmeyin ama uzatmak isterseniz de pilates falan faydalı olur bol bol evde zıplayın ben hep evdeki kirişlere zıplardım onlara ulaşmaya çalışırdım, 4 kız kardeşiz en uzunları benim :) ve benim anneciğim 146 boyunda yani oyle genetik cok uzun sayılmayız benim boyum 165-166 falan.. ben 27 yasındayım lisedeyken artık boyumun uzaması durdu zannetmiştim fakat üniye gittikten sonra 2-3cm de orda uzamısım onu da ablamdan fark ettim o benden uzundu eskiden artık degil :)
benimde boyum 1.74 aslında boyumdan cok memnunum ama omuz genıs olunca azcık kılo alsan hemen ırılık göze batıyor o anlamda kotu bır durum.hatta eşim kamburlaştın diyordu çocuklar yuzunden..hergun sırt egzerısızd eyapıyorum o yuzden eskı halime döneyim diye...
bu arada cezamız bellı oldumuuuuubaktım baktım göremedim cok yazı vardı yarısını okudum ayrısı kaldı.
Dün epey yorulmuşsun, bugün farkı kapatıp spordan sonra 2 öğün proteinli ye tatlım..
Sağlıklı kaslar kilolar olsun.. (;
Ceza olarak ne yapalım hanımlar?
Simit ve belden vermek isteyen ceza alırsa ceza aldığı gün artı olarak tiffany yapsın, kalça bacak incelmek isteyen ceza alırsa da artı olarak 17 dakikalık bir video var, onu yapsın.. (;
Sizce nasıl hanımlar? [/SIZE][/FONT]
sagol canim :)
tamam bugun et haslama yiyim bari :) bol et sulu baharatli bol ekmekli :)
simdi de guzel bi kahvali yaptim bi gevrek bol peynir, yaninda iki tane bulgur koftesi :)
birazdan vitamin kompleksimi icerim :)
sonra da meyve, spor ustune et haslama :) hihihihihih
cezalarini cok begendim nihahahaha
eger pazartesi gram almamis olursam ben de fazladan bi ogun ekliyim o gune degil mi :)
bi de haftada 4 gun yapsam sporu ideal olucak sanirim degil mi? zaten bi sekilde kaciriyorum 6 gun olmuyor
4 günün altına düşmemek kaydıyla yapabilirsin canım.. (;
En az 4 gün yapmamız gerekiyor haftada.. (;
Ama günleri dağıt, hepsini üst üste yapma 4 gün yapacaksan.. (;
Sana ceza olarak tatlı yedirelim..
Yemek de olabilir ama fazladan öğün rahatsızlık vermesin bu sefer, sağlık çok mühim.. (;
kızz hemen de yanlış anlama yani zaten zayıfız ve sadece fazla 1-2 kilo veriyoruz bunu düşüno zaman ben hic gelmiyim
ya da geliyim topliyim sonra bol proteinli besleneyim kilocuklari alayim hihihih :)
kapı kirişlerine tıplar mıydın sallanır mıydın tatlım ?Minik tavuk daima piliç kalır diyorum :) hiç üzülmeyin ama uzatmak isterseniz de pilates falan faydalı olur bol bol evde zıplayın ben hep evdeki kirişlere zıplardım onlara ulaşmaya çalışırdım, 4 kız kardeşiz en uzunları benim :) ve benim anneciğim 146 boyunda yani oyle genetik cok uzun sayılmayız benim boyum 165-166 falan.. ben 27 yasındayım lisedeyken artık boyumun uzaması durdu zannetmiştim fakat üniye gittikten sonra 2-3cm de orda uzamısım onu da ablamdan fark ettim o benden uzundu eskiden artık degil :)
zaten bütün evi silip süpürücem evde büyük olunca baya kalori yakıcam bugün :)
Tatlım odayı topladıktan sonra bir güzel sporunu yap, çok daha faydalı olur..
Vücut ısınmış olur çünkü.. (;
kızz hemen de yanlış anlama yani zaten zayıfız ve sadece fazla 1-2 kilo veriyoruz bunu düşün
hii aşke kusura bakma ben karıştırdıımm
yok canim hic de yanlis anlamadim ki :)
ben kilo almak istiyorum ya geliyim topliyim sor niyetine sonra da yemek yiyim kilo aliyim dedim dilviinim :)
hii aşke kusura bakma ben karıştırdıımmal bende ki kilolarııı bi zaten bi 5 kilo falan
o kadar iyi olur kiii
memnuniyetle canim :)
7-8 kilo da alabilirim :)
zaten bütün evi silip süpürücem evde büyük olunca baya kalori yakıcam bugün :)
ya bişey diycem ben o bölümü kaçır mışım elma sekerim neden yok sana devretti
zaten yeteri kadar çıtır
Biraz yoğunmuş sanırım canım, pek vaktinin olmadığını ifade etti..
Bu şekilde olmasını rica etti ben de kırmadım.. (;
tamam canım ben odamı tolpladım ev işine başladım bitince hemen sporumu yapar sonra duşa girerimdilviin`cim sana o sebepten hemen arkasına sporunu ekle dedim.. (;
Vücudun iyice ısındığı için depo yağların parçalanır, bu da yağlardan kilo vermeni sağlar.. (;
Tabii beslenme alışkanlığı da çok önemli.. (;
tamam canım ben odamı tolpladım ev işine başladım bitince hemen sporumu yapar sonra duşa girerim
çook sağol canım işim bitince ölmezsem gelirim
1.80 boy var ya kuzum bizdelambaya vurmak ne demek tavanı deler komşuya merhaba deriz mazallah oturak biz
Çok teşekkür ederim tatlım, hepimiz için hayırlı olur umarım..
Anladımm, siz o şekilde ip atlıyorsunuzz.. (;
Ama gerçekten ip olsa daha verimli olmaz mı sizce de canım?
Ben alıp deneyeyim, fark varsa söylerim size..
Ben üniversite okurken atlamayı denemiştim, biraz hüsran olmuştu, hem lambaya vurmalar hem nefes kesilmesi falan..
Gerçi o zamanlar epey hantaldım, şimdi kondisyon daha iyi, daha iyi bir sonuç çıkarabilirim sanırım..
canııım bizim boyumuz 1.53 ikimizden aynı ondan birbirimize takılıyoruz
sen uzunsun ablamızsın yanibiraz daha boyum uzun olsaydı keşke
Minik tavuk daima piliç kalır diyorum :) hiç üzülmeyin ama uzatmak isterseniz de pilates falan faydalı olur bol bol evde zıplayın ben hep evdeki kirişlere zıplardım onlara ulaşmaya çalışırdım, 4 kız kardeşiz en uzunları benim :) ve benim anneciğim 146 boyunda yani oyle genetik cok uzun sayılmayız benim boyum 165-166 falan.. ben 27 yasındayım lisedeyken artık boyumun uzaması durdu zannetmiştim fakat üniye gittikten sonra 2-3cm de orda uzamısım onu da ablamdan fark ettim o benden uzundu eskiden artık degil :)
Bugün uyanır uyanmaz sporumu da yaptim.leslie+ yan mekik+ crunch+ havada pedal oglenden sonra da pilates..
Ahh sorunlarım bitse keske bi yanda erkek arkadasim bi yanda annesibi yanda bekledigim haber var ins 3 güne kadar haber gelicek dua edin bana :26: spor yaparken en azindan uzaklasiyorum biraz.
memnuniyetle canim :)
7-8 kilo da alabilirim :)
o kadar iyi olur kiii
Yeni ipuçları hanımlar!
spor yaparken unutmayalım: İlk 20 dk; karbohidrat-bakliyat/ 20 dk dan sonra protein/ 45 dk dan sonra depo yağ parçalanır.
tamam canım ben odamı tolpladım ev işine başladım bitince hemen sporumu yapar sonra duşa girerim
çook sağol canım işim bitince ölmezsem gelirim
Yok tatlım, ben iple atlıyorum.. İpsiz hiç denemedim :)
Ben de daha önce hiç yapmamıştım, yapamam da sanıyordum ama inanılmaz çabuk alıştım.. :)
Çok sağol tatlım :) Ama 45 dk fazla yaaÇare yok yapıcam mecbur
Bugün uyanır uyanmaz sporumu da yaptim.leslie+ yan mekik+ crunch+ havada pedal oglenden sonra da pilates..
Ahh sorunlarım bitse keske bi yanda erkek arkadasim bi yanda annesibi yanda bekledigim haber var ins 3 güne kadar haber gelicek dua edin bana :26: spor yaparken en azindan uzaklasiyorum biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?