Hayır canım sivilce ile alakalı birşey okumadım..
Ama sütü günde en fazla 2 bardak tüket, fazlası kansızlıga sebep oluyor.. (;
Yumurtayı haşlama ye ya da kokuyorsa yağda ye veya menemen tarzı tüketebilirsin veya bol peynirli..
Yumurtadaki protein çok faydalı..
Umarım yiyebileceğin kıvamı bulursun.. (;
Kızlar ben aranıza sonradan katıldığım için hiçkimseyi tanımıyorum öyle olunca da muhabbetlere katılamıyorum. Muhabbet etmeyenleri topikten şutlamıyorsunuz dimi :18:
kızlaaaaaaaaaaaaar nasılsınız bakalım
Alısveris yaparken spor yapmis oluyo muyuz yarin mesela avm ye gitsem 11 den 3 yada 4 e kadar deli gibi ordan oraya ayakta olmus olcam yuruyus yapmis gibi hemde tempolu bi sekilde kiyafet dene cikar vs desek 30 dk sadece yemek icin dinlensem eve gelince de squat + yan mekik olur mu ki
Günaydın kızlarrbugun her yerim aciyo ic bacak kalca.adim atmaya dermanim yok oyle soyleyim.
Bugün hiç işe gelesin yoktuuuu ühüüüü
Neyse ki cuma bugün.. Bu aralar hiç dinlenemedim sürekli haftasonu bişeyler çıkıyo.. bugün de kanepem ve üzerinde ki battaniye cok cekicilerdi sabah ama yine de geldim işe
dün spor yapamadım bu akşamda durumuma göre bakıcam reglim beni yıktı geçti yine sürekli yatasım var her yerim ağrıyooo
Kızlar ben aranıza sonradan katıldığım için hiçkimseyi tanımıyorum öyle olunca da muhabbetlere katılamıyorum. Muhabbet etmeyenleri topikten şutlamıyorsunuz dimi :18:
Fıstık hatunlar nasılsınız?
Çok faal değilim bu hafta nette sorun var telden takip etmeye çalışıyorum hep
Dünkü sporumu yazıyım hemen
1 saat yürüyüş
ve squat başka birşey yapmak istemedi canım
Akşamda bugünkü sporumu yazarım artık
ceza olarak karin ve belden evrmek isteyen tiffany yapsin demissinizde ben onu hergun yapiyorum ki zaten .bir video daha fazladan yapariz artik
bu arada spor yapmak resmen zorla firsat yaratiyorum...dun ve evelsi gun 40 dk lik cardio+karin+bel ahreketleri yapiyorum.bazen onden 20 dk hizli yuruyorum bazen yuruyemiyorum..bugun daha baslayamadim..derhal baslamazsam bugun kalir cunku aksama arkadasa gidecegiz.yarin da yanar alisveristi falan derkenpazar gunu bana misafir gelecek..ikramlarimi yarin hazirlamam lazim ki pazar biraz bos kalsin spor yapayim.
kızlaaaaaaaaaaaaar nasılsınız bakalım
Alısveris yaparken spor yapmis oluyo muyuz yarin mesela avm ye gitsem 11 den 3 yada 4 e kadar deli gibi ordan oraya ayakta olmus olcam yuruyus yapmis gibi hemde tempolu bi sekilde kiyafet dene cikar vs desek 30 dk sadece yemek icin dinlensem eve gelince de squat + yan mekik olur mu ki
merhaba arkadaşlar bende sabah yürüdüm .şimdide alışveriş merkezine gittim geldim. hareket şart :d yoruldu ayaklarım. benim problem göbekte en güzeli yürüyüş ... birde dans-erzersiz-aerobik. aslında kilo vermek için şartlanmadan zevk alarak hareket etmek.çocuk gibi hiç durmadan hareket etmek en güzeli. benim amcem çok hareketlidir. çokça yüyüyüş yapar günde abartısız 10-15 km yürür. yaklaşık 2 saat hızlı hızlı yürür. tv seyrederken reklam aralarında sürekli kültür fizik yaparmış. bana da der kızım sende şunları yap diye .
1- merdiveni kullan her zaman
2- günde 30dk yürü
3- en sevdiğin hareketli müzikte içeinden geldiği gibi dans et ve mutlu et kendini.
4-rejimi kısa süreli yap özgürce yemek ye kendini yemek hususunda aşırı kısıtlama
5- yemek yediğinde midenin bir avuş kadar olduğunu unutma onun alabileceği kadar ye
benim sıklıkla uyduğum yönetmeliklerim böyle başarı olurum inşallah...
slm kızlar ben sporumu yaptım ama yapmadan önce eşim bile bile benim en sevdiğim tatlıyı getirmiş dayanamadım yedim valla biraz spor yaptım sonrada açtım bi mezdeke 10 dk kadarda oryantal yaptım ter içinde kaldım valla yemesi kolay yakması zor boğazıma dur diyemiyorum :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?