- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.455
- 448
Merhaba suskun_sultan, ölçülerin ilk sayfada kayıtlı değil, aramıza katılmaya niyetliysen ölçülerini yaz ve seni listeye ekleyelim canım.. (;
Eklediğin videolar çok hoş, dans seven arkadaşlar değerlendireceklerdir eminim..
Bu arada devamlı hareket etme konusunda çok haklısın, yaşam tarzı haline getirmemiz şart bu söylediğini.. (;
Yemek-spor döngünü üst üste yapmamaya çalış canım, aralarda en az 1 saat olsun.. (;
Yemekten sonra hareket halinde olmak kalbe zararlı bir durum, insan hantallaşıyor zaten, o sebepten aralarda en az 1 saat bırakmaya özen göster.. (;
Ben 2 saati baz alıyorum kendim için..
Özellikle tatlı tarzı yedikten kısa süre sonra spor yapmaya kalkarsam midem ekşiyor.. :/
Squattan sonra benim popo j.lopez gibi olursa kizlar oyle bisey istemiyorum ben yapiyorum ama yaparken gozumun onunde kocaman bi kalca beliriyo
benim ölçüler pek değişmiyor hep aynı göbek ve bel sıkıntılı
Göğüs:91
Bel:78
Göbek:81
Kalça:91
kilo :56 kg
boy 153 cm
ben 1 ay tartıya çıkmama sözü verdim. bende 1,5 kg ödem oluyor o yüzden bir anda 55,500 iken 57 oluveriyorum.
sürekli giremeyebilirim ölçülerim değişmeyebilir ama ben terledikçe ve hareketlendilçe çok mutlu oluyorum bu bana yetiyor. ölçülüreim değişmesede ben mutluyum
size katılmayı istedim acaba benim yanlış bildiğim şeyler olabilir.
birde gerçekten incelmek istiyorum ben bunu 1 seneye yaydım ... idealimde biri var ama çok zaman lazım
saol canım gerçekte hareket yaparken zorlanıyorum bazen midemde şişiyo hareket edemiyorum bırakıyorum sonra yapıyorum :)
Yok kuzum önce kalçadaki yağları yakıyor, sonra toparlıyor ve dikleştiriyor squat.. (;
1 ayda JLo olunsaydı kadın garantiletmezdi sanırın poposunu..(;
Simdi 30 gun bittikten sonra tekrar devam mi kac gun aradan sonra devam edilir ?
O senin tercihine bağlı bir durum, squatını 5o veya 1oo`e sabitleyip hergün de yapabilirsin..
O esnada yeni bir programa başlayabilirsin pilates gibi..
Neticede sporu yaşam tarzımız haline getirmeye çalışıyoruz.. (;
Sporu bırakınca eski halimize dönmek hiç zor olmayacaktır; çünkü uzun süreli olarak bünyemize yedirmedik bunu.. (;
Yok kuzum önce kalçadaki yağları yakıyor, sonra toparlıyor ve dikleştiriyor squat.. (;
1 ayda JLo olunsaydı kadın garantiletmezdi sanırın poposunu..
Ama 1 ay tartılmayacağım demişsin, topiğimizde her pazartesi kilo-ölçüm bildirimi yaparak 1.lerimizi belirliyoruz..
Nasıl yapsak ki şimdi.. :44:
1 ay yerine her pazartesi tartılmaya ne dersin? (;
Aman kuzum dikkat sağlığına zararlı hemen arkasından eritmeye çalışmak, hem 1 saat içinde spor yaparsan kilo alma durumun da olur.. (;
Yedikten en az 1 saat sonra spor ve spordan en az 1 saat sonra yemek diyeyim ben.. (;
Sağlıklı olanı emin ol bu.. (;
O zaman cok iyi sabit 50 yaparim arada 75 olur 100 olur yuvarlanip gideriz.sporu yaza kadar birakicagimi hic sanmiyorum o plajda salina salina bikinimle yurucem
kilomu sporlamı yandım desene :)
ay canim ne guzel cok istikrarlisin :)Yaza kadar ben de sporu bırakacağımı hiççç sanmıyorum!
Gelecek yaza düğünüm olacak kısmetse, evimde hepp şort giyeceğim..
Bunun için de süper ve prüzsüz bacaklarımın olması lazım ve sımsıkı olmalılar!
Bunun için de spor şart! :18:
1 ayda JLo olunsaydı kadın garantiletmezdi sanırın poposunu..
Ama 1 ay tartılmayacağım demişsin, topiğimizde her pazartesi kilo-ölçüm bildirimi yaparak 1.lerimizi belirliyoruz..
Nasıl yapsak ki şimdi.. :44:
1 ay yerine her pazartesi tartılmaya ne dersin? (;
Aman kuzum dikkat sağlığına zararlı hemen arkasından eritmeye çalışmak, hem 1 saat içinde spor yaparsan kilo alma durumun da olur.. (;
Yedikten en az 1 saat sonra spor ve spordan en az 1 saat sonra yemek diyeyim ben.. (;
Sağlıklı olanı emin ol bu.. (;
Ben daha 21 gunluk kurume baslamadim ve simdi baslayip baslamamak arasinda kararsizim cunku aksam fazla yararinin olmadigini duymustum sizce yapmalimiyim suan spor?
yaz bizede 1000 ip atlama 150 squat hakime hanumGüzel günler fit hatunlar!
Bir çoğumuz dünü rest günü ilan ettiğine göre bugün spordan kaçışımız yok.. (;
Misafirim gelecek akşama yapacağım sporu ben kısmetse, yaptığımda yazacağım.. (;
Bugün akşam girebileceğim tekrar.. (;
Sen bir başla, vücudunu alıştır, esnet, hiç hareket etmeyen vücutla 21 gün hareket halinde olan vücut bir olur mu? (;
Hem sporu 21 gün yapıp bırakma niyetinde olmamalısın.. (;
Sonrasında ayrı bir program yaparız..
Ben de yeni bir program için pilatesimin 3o gününün bitmesini bekliyorum.. (;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?