gel canim bizim topigimiz herkese acik :)) hedefime ulastim dedigine göre istedigin kiloya ulastin? kactan kaca indin biraz kendinden bahset istersen canim

) biz herkesten memnunuz eminimki sendende olucaz sende bizden memnun kalacaksin insallah cünkü burdaki amacimiz herkesi spora motive etmek ve motive olmak :)) canim eger incelmek istiyorsan ölcülerini yaz seni listeye alalim, eger sadece saglik ve kiloyu korumak icin sporunu yapiyorsan yaptigin sporu bize bildirmen ve burda sohbete katilman yeterli olacak

)
acil sifalar dilerim canim

bende annemi görmeye gittim dün, narkozun etkisi hala vardi baya kötü görünüyordu, halsizlik vardi dün orda kalmak zorunda kaldi
süpersin fndkkrdum, terle terle iyidir

) su icmeyi unutma
bende bugün gec geldim eve ama hastaneye gitmeden önce fitness'a gitmistim, bugün bodypump vardi.. dün halterime ekstra kilo koydum, daha fazla etki olsun diye, gögüs, sirt, omuz, bacak, popo, biceps, triceps calistik :)
ama eve gelip bende leslie yapacaktim yapamadim, saat 9-10 civari eve esimle geldim.. ama squatimi yapmistim fitnessda zaten

)
kizlarrrrr bugün benim dogum günümmmmmmm :)) 23 yasima girdim bugün

bugün programimin eglenceli günümdeyim, zumba var fitnessda ona katilacam insallah..