- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
geçmiş olsun canımAllah acil şifalar versin
ohh ohh canımcım erisin gelmesin bu yağlar kilo almak isteyenlere gitsinn![]()
Amin caniiim :) bu hafta baya sıkı calisiyorum ^^
Muzeyyencim telafi edersin canim uzulme :*
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohh ohh canımcım erisin gelmesin bu yağlar kilo almak isteyenlere gitsinn![]()
Elma shekerim ben de cok istiyorum benide alın aranıza :)))))
benden cok memnu kalıcaksınız eminim :) bu konu benim için gercekden cok ciidi :)
Bende hastaneye gidiyorum. Hasta ziyaretine.
Gelince baslicamm sporuma :)
toplam spoırum 1.5 saat sürdü ölüyorum ya ömrü hayatımda buy kadar terlemedim heralde![]()
11 de geldm ewe
Sadece squat yaptim ve yorgnluktan attım kndimi yataklara
Bugun Leslie vardiuffffff
gel canim bizim topigimiz herkese acik :)) hedefime ulastim dedigine göre istedigin kiloya ulastin? kactan kaca indin biraz kendinden bahset istersen canim) biz herkesten memnunuz eminimki sendende olucaz sende bizden memnun kalacaksin insallah cünkü burdaki amacimiz herkesi spora motive etmek ve motive olmak :)) canim eger incelmek istiyorsan ölcülerini yaz seni listeye alalim, eger sadece saglik ve kiloyu korumak icin sporunu yapiyorsan yaptigin sporu bize bildirmen ve burda sohbete katilman yeterli olacak
)
acil sifalar dilerim canimbende annemi görmeye gittim dün, narkozun etkisi hala vardi baya kötü görünüyordu, halsizlik vardi dün orda kalmak zorunda kaldi
![]()
süpersin fndkkrdum, terle terle iyidir) su icmeyi unutma
bende bugün gec geldim eve ama hastaneye gitmeden önce fitness'a gitmistim, bugün bodypump vardi.. dün halterime ekstra kilo koydum, daha fazla etki olsun diye, gögüs, sirt, omuz, bacak, popo, biceps, triceps calistik :)
ama eve gelip bende leslie yapacaktim yapamadim, saat 9-10 civari eve esimle geldim.. ama squatimi yapmistim fitnessda zaten)
kizlarrrrr bugün benim dogum günümmmmmmm :)) 23 yasima girdim bugün![]()
bugün programimin eglenceli günümdeyim, zumba var fitnessda ona katilacam insallah..
acil sifalar dilerim canimbende annemi görmeye gittim dün, narkozun etkisi hala vardi baya kötü görünüyordu, halsizlik vardi dün orda kalmak zorunda kaldi
![]()
bende bugün gec geldim eve ama hastaneye gitmeden önce fitness'a gitmistim, bugün bodypump vardi.. dün halterime ekstra kilo koydum, daha fazla etki olsun diye, gögüs, sirt, omuz, bacak, popo, biceps, triceps calistik :)
ama eve gelip bende leslie yapacaktim yapamadim, saat 9-10 civari eve esimle geldim.. ama squatimi yapmistim fitnessda zaten)
bugün programimin eglenceli günümdeyim, zumba var fitnessda ona katilacam insallah..
gunaydınnn kızlarrrrrr :)
bende sabah kalktım ılık suyumu içtim bol limonlu vee aksamm bende tifanny yaptım amaa öldüm suan yanlarımı hissetmiyorum bide o da yetmezmiş gibi spor yapmak ıcın parka gittim ve yaklasık 1 saat yürüdüm spor yaptım suann yasayan ölü gibiyim amaaa pes etmek yok :)
gunaydin canim, limonlu suyu bende iciyorum aklima geldikce, ise yariyor galiba, metabolizmami hizladiriyor
ayy bayiliyorum senin bu kadar spor yapmana, insallah hic bikmayip birakmayip devam edersin bu sekildebizde de su park aletleri olsaydi hic fitnessa para vermezdim, hava guzel bol oksijen icine ceke ceke spor yapmak baska bi keyif olmali
![]()
Elmasekeriiim mulu yilllaaaaaar nice nice musmutlu senelere canımmm :)
Rabbim daha nice seneler gostersin. Saglikli mutlu huzurlu bi yıl gecirirsin insallah :)
Srni kocaaamaaan opuyorum :* :*
mutlu yıllar elmasekerimmmm.. dilerimm herşey dilediğin gibi olur:)
Günaydın şekerim güzel dileklerin için sağol
Anneciğinde umarım tez zamanda eski sağlığına kavuşur
Ben 8 de çıktım işten direk gittik hastaneyebu akşam telafi edicem inşallah
Buuu aradaaaaa İyi kiii doğdunnnn ŞEKERİMMMMMM
SEVDİKLERİNLE Nice MUTLU, SAĞLIKLI, GÜZEL Senelere İnşallahhhh :123:
Eki Görüntüle 788834
aminnn findigim fistigimmmcooook tesekkur ederim bende seni bol bol opuyorum
QUOTE]
rica ederimm canımmm benimmmm
ay bende kendime bayılıyorum bu aralar normalde diyete başlardım 2 günü diyette neymiş derdim amaaa bu sfeer o kadar kafaya koydum kı ınann aksam 5 den sonra agzımaaaa su dısında hiçbirsey koymuyorum bu sefer olucak evet tokluk hıssı verıyormus sıcak su dilerim bu sefer olucak yaaa basarıcammm ınsallahh ...cok keyıflı oluyorr vallah ..
zaten zayiflamak sigarayi birakmak gibi zordur, ilk 3-4 gunu atlattinmi gerisi geliyorilk haftamizi bitirdik, artik kimse bizi durduramazzz
![]()
ayyy sekerimmmm cok tesekkur ederimmmm, dilerim herkes kalbi gibi guzel, saf ve temiz bir omur gecirirpufffpuffffff, (pastanin mumlarini ufledim) ..
bu arada pasta cok leziz gorunuyor..
merhaba canım önce cok teşekkür ederim :) aranızda olmaktan mutlu olucam kesin sohbetinizi okudum biraz cok eylenceligel canim bizim topigimiz herkese acik :)) hedefime ulastim dedigine göre istedigin kiloya ulastin? kactan kaca indin biraz kendinden bahset istersen canim) biz herkesten memnunuz eminimki sendende olucaz sende bizden memnun kalacaksin insallah cünkü burdaki amacimiz herkesi spora motive etmek ve motive olmak :)) canim eger incelmek istiyorsan ölcülerini yaz seni listeye alalim, eger sadece saglik ve kiloyu korumak icin sporunu yapiyorsan yaptigin sporu bize bildirmen ve burda sohbete katilman yeterli olacak
)
![]()
süpersin fndkkrdum, terle terle iyidir) su icmeyi unutma
Kızlar ben de katılabilir miyim aranıza..daha önceden tifanny egzersizlerini yapıyordum,iki haftada beş altı santim ince almıştım göbek ve bel bölgesinden bir ayda da istediğim görüntüye ulaşmıştım..şimdi tekrar ona başlamak istiyorum,ölçüleri yarın sabah yazcam aç karnına olmalı demişsiniz..amacım sporla sıkılaşmak aynı zamanda bi kaç kilo vermek..herkese kolay gelsin..
bende katılmak ıstıyorummm yaaa sıkılaşmam gerek ama nasıl oluyorkı yanı bana bılgı verırmısınız
Göbek ve simit bölgesinden mi şikayetçisiniz tam olarak hangi bölgeden şikayetçisiniz..
tifanny rothe nin iki tane videosu var beğendiğim göbek için ben onlarla çok güzel forma girmiştim,az da olsa mekik çekiyordum yanında başka bişi yapmadım..isterseniz linklerini yazayım..
evet göbek ve basen napabilirim bu konuda acil yardım gerek