Nasıl yaptın canım tarif yazarmısın sana zahmetYulaf lapasibyaptim puding kıvamında cevizli kakaolu. Sekrrsizin 2. Günü.. Hem ara öğün gibi hem tatl i.
Harika sensinSende harika döndün harika devam ediyorsun
Bi hisimda 73 e de dustun
Nasıl yaptın canım tarif yazarmısın sana zahmet
Teşekkür ederim canım ellerine sağlık*3 yemek kaşığı yulaf ezmesi(tek yemek kaşığı 10 gr)
*1 su bardağı laktozsuz süt
*yarim muz
*sekersiz %100 fistik ezmesi(nutemaster, fitnut markaları olabilir, migros ta vardir da falan var)
*1 tatl i kaşığı kakao
Üzerini süslemek icin ciğ badem, ceviz meyve.vs...
Malzemeleri kısık ateşte 20 dakka falan karıştırıyoruz.ben muzu çatalla ezdim koydum. yulaflar şişiyor bu surede, katilasinca ocaktan aliyoriz kenarda bekliyor .beklerken daha da puding gibi oluyor. Soguyunca da uzerini susluyoruz. Ben bazen sicak seviyorum
Bende uzun zamandır şekeri bırakmayı düşünüyorum birkaç defa denemelerim oldu ama baş ağrısına dayanamadım bugün yine yeniden başladım devamı gelir umarımŞekersiz 3. Gunden günaydın. Tam buğdaylı yarım uno tostum. Taze soğanlı omletim ve 12 zeytinim size iyi günler dilerha bir de ihlamur cayim
Ellerine sağlık canım afiyet olsunŞekersiz 3. Gunden günaydın. Tam buğdaylı yarım uno tostum. Taze soğanlı omletim ve 12 zeytinim size iyi günler dilerha bir de ihlamur cayim
Yavaş yavaş alışırsın canım sen devam et alışınca başagrın bile kalmazBende uzun zamandır şekeri bırakmayı düşünüyorum birkaç defa denemelerim oldu ama baş ağrısına dayanamadım bugün yine yeniden başladım devamı gelir umarımne zaman paketli gıdaları fazlaca tüketiyorum hemen yağlanma başlıyor hissedebiliyorum
İnşallah canımYavaş yavaş alışırsın canım sen devam et alışınca başagrın bile kalmaz
Günaydın ve afiyet olsunEki Görüntüle 2606498
İyi akşamlar kızlar niyetliydim bugün sahuru çekemedim
Akşam 19.14
Zeytinyağlı pırasa
Salata
Turşu acıbiber
Acı ezme
Zeytin ceviz
Yoğurt
Tünaydın saol gel beraber olsun canımGünaydın ve afiyet olsun
Afiyet vitamin,bal,şeker olsun canımEki Görüntüle 2606554 sabah kahvaltim ciya tohumlu yulafli muzlu protein sütü. Bugün yumurtalı kahvalti yapmak istemedim. Banka isim var bugün en azından yürüyüş olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?