- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Saol canımMiss gibi:) eline saglik
Evde olunca iyicene tıkıldık kaldık ama salma canım kendini tekrar toparlanmak lazım herkes her açıdan zor günler geçiriyoz allah'ım inş kısa zamanda daha fazla kayıp olmadan biter inş allah hepimizin yardımcısı olsunEvdeyken şunu farkettim. Disiplinim bozuldu. Yanı evet eskisi kadar saçma sapan beslenmesem de aşırıya kaçtığım öğünler oluyor....işe gidemeyince kilo aldığını da anlamıyor insan....yarın sabah diyet moduna girip kalori hesaplamaya başlayacağım tekrar...ben biraz bu işi matematiksel yapınca başarıca ulaşıyorum. 1200 kalori alıp gün içinde spor yaparsam her gün 14 gün sonra biraz farkeder diye düşünüyorum. Of bu corona ...maddi manevi saglik...her yonden yordu bizleri
Sorularımı tek tek cevapladığın için teşekkür ederim canımGörüyormuyum canım hiç bilmiyom ama suya her zaman sirke ya da limon katarım illa ki faydası olduğunu düşünüyorum 1.55 boy malesefşimdilik 55-50 arası olsam yeter dahada inebilirsem daha güzel olur tabii saol canım teşekkür ederim
Rica ederim canım inş hepimiz istediğimiz kiloya kavuşuruzSorularımı tek tek cevapladığın için teşekkür ederim canıminşallah istediğin kiloya inersin en kısa zamanda
Nefis çok hafif gözüküyor canım afiyet olsun bende deneyebilirim şeker unda yok içinde tam diyetlikEki Görüntüle 2610838 Eki Görüntüle 2610839
Sağlıklı havuc topları arkadaşlar. Ara öğünüm bunlardan 2 tanesiydi. Havuc ceviz ve hurma v keci boynuzu özü var içeriğinde
canim biseyi merak ediyorum sana sorularım var zahmet olmazsa cevaplarsan cok sevinirim :) sen bu diyeti yaptığından beri baya kilo verdin spor durumun nasil? spor yaptin mi
Estağfurullah canım tabii ki cevaplarım ilk başlarda çok düzenli olmasada yürüyüş daha çok hareket lesli yapıyordum şuan tabii çıkamıyorum dışarı evde lesli diğer oldugum gruptada her gün bir egzersiz var onu yapıyorum ölçü almıyorum kiloda orantılı gidiyor diyebilirim ama basenlerim bacaklarımda çok farkediyor kilo almaktan dapdar olan kıyafetlerim üstüme bol gelmeye başladı daha rahat oluyor şu günler bitsin birazda verirsem inş dolabı bir elden geçirecem bu gidişle canımcanim biseyi merak ediyorum sana sorularım var zahmet olmazsa cevaplarsan cok sevinirim :) sen bu diyeti yaptığından beri baya kilo verdin spor durumun nasil? spor yaptin mi
kıyafetler ne durumda
olcu aliyor musun incelmeler nasıl
süpersin canim ya cok sevindim vallaEstağfurullah canım tabii ki cevaplarım ilk başlarda çok düzenli olmasada yürüyüş daha çok hareket lesli yapıyordum şuan tabii çıkamıyorum dışarı evde lesli diğer oldugum gruptada her gün bir egzersiz var onu yapıyorum ölçü almıyorum kiloda orantılı gidiyor diyebilirim ama basenlerim bacaklarımda çok farkediyor kilo almaktan dapdar olan kıyafetlerim üstüme bol gelmeye başladı daha rahat oluyor şu günler bitsin birazda verirsem inş dolabı bir elden geçirecem bu gidişle canım
Havucu biraz tavada öldürmen gerek. Yoksa sert olur.Nefis çok hafif gözüküyor canım afiyet olsun bende deneyebilirim şeker unda yok içinde tam diyetlik
GünaydınEki Görüntüle 2611177 günaydın herkese. Bu sabah apartman bahcemde tenha bir yerde 800 kere ip atladım. Gelince de kahvalti. Öğlene doğru kahvalti yapınca akşam yemeğine kadar 2 ara öğün yetiyor :) sizde ne var ne yok
Saol canım öyle yaparım bir yerde yemiştim bisküviyle yapmışlardı güzeldi bende malzemeleri tamamlayayim yapacam inş nasil olsa evdeyiz başka yapacak bişeyde yok degişik şeyler deneyelimHavucu biraz tavada öldürmen gerek. Yoksa sert olur.
Afiyet olsun canım nefis gozüküyor süpersin ne güzel boş alanın var spor için çok iyi banada 2 öğün yeterli geliyor alıştıım artıkEki Görüntüle 2611177 günaydın herkese. Bu sabah apartman bahcemde tenha bir yerde 800 kere ip atladım. Gelince de kahvalti. Öğlene doğru kahvalti yapınca akşam yemeğine kadar 2 ara öğün yetiyor :) sizde ne var ne yok
Bırakmayın bırakmayın:)))) devam aynen.Günaydınafiyet olsun ben de diyete devam etmeye çalışıyorum kaçamaklar oluyor arada yine de bırakmak istemiyorum
Koronasavar kahvalti.:)))Eki Görüntüle 2611206
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sabah 10.30
Haşlanmiş yumurta
Zeytin Peynir tereyağ
2 kaşık konserve domates sosu
Ceviz fındık
Portakal ayva
Maydanoz nane
Çay
12.00
Türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?