Süper çok sevindimmSaol canım ay olmaz mı dapdar zor olan kıyafetlerim bollaşmaya başladı çekiştirip duruyom artıkşu virüs bitsin bişeyler almak lazım inş
Merhaba canım tabii ki katılabilirsin kilon boyun diyetin hedefin kaç canımMerhaba bende katılabilir miyim size
Çok teşekkürlerMerhaba canım tabii ki katılabilirsin kilon boyun diyetin hedefin kaç canım
Boyun varmış hedefine ulaşırsın inş canım malesef evde kalınca hareketsizlik etkiledi sen bilirsin ister fotoğraf atabilirsin yazabilirsin canın nasıl isterse farketmezÇok teşekkürler
Şuan 67.2 yim
Hedefim 59.9
Boyum 1.70
Aslında çok güzel kilo vermiştim karantina günlerinde aldım fazlasıyla
Birde öğünleri görsel olarak mı paylaşıyoruz:)
Hoşgeldin. Istersen paylaşabilirsin. Ben paylaşıyorum. Bazen unutuyorum vs. :) motive olursun. Ve yine verirsin. Ben de ilginçtir bu karantina da forma girdim.Çok teşekkürler
Şuan 67.2 yim
Hedefim 59.9
Boyum 1.70
Aslında çok güzel kilo vermiştim karantina günlerinde aldım fazlasıyla
Birde öğünleri görsel olarak mı paylaşıyoruz:)
Süpersin evde ekmek yapman hele ne güzel sporlada ilgilenmen rutin oluşturdunmu devamında gelir canım inş hep beraber vereceğiz kiloları canımBu arada kilo vermek için 2 öğün besleniyorum
Ekmeğimi hep kendim yaparım siyez çavdar vs gibi unlardan
Normalde aletli pilates ve kick boks yapıyorum ama salonlar kapalı bu ara spor yapamadım bugün oruçluyum ama yarından itibaren spor rutini oluşturmaya başlıcam
Mutlaka büyük bardağa ılık su tarçın sirke ve bikaç damla limon koyup içiyorum
Tatlı abur cubur makarna ve pilavdan uzak durmaya çalışıyorum bakalim. Yeni başladım hayalim karantinadan çıkınca yakınlarımın beni görünce aaaa ne kadar zayıflamışsın demesi
2 çocuğum var evlendiğimden beri en az 62 oldum bu sefer başarmak istiyorum desteğinize ihtiyacım var :)
Ins canımTeşekkür ederim kızlar inşAllah hep beraber çıtır olucaz
Çok güzel olmuş afiyet olsun:)Eki Görüntüle 2616481 domates solu yogurtlu patlican
salata
1 yemek kaşığı pilav(eşimin tabağından aşırdım)
SağolÇok güzel olmuş afiyet olsun:)
Teşekkürler:)Sağolsenin de menü gayet güzel olmuş
Afiyet olsun canımİftar;
1 porsiyon haşlama yemeği
Kabaklı yoğurtlu salata
Ekşi mayalı siyezli ekmek(kızarmış)
İftar sonrası tatlı krizimle mücadele ederken eşim çay ve büsküvi yiyordu dayanamadım bisküvi yedim
Şimdi çay içtim biraz midem yatışsın spor yapicam öncelikle 100 ip başlıcam bugün hergün arttırarak devam edicem birde leslie 3 mile ve 15 dk. Da çeşitli spor egzersizleri yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?