- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Afiyet olsun canım nefis gözüküyorEki Görüntüle 2616481 domates solu yogurtlu patlican
salata
1 yemek kaşığı pilav(eşimin tabağından aşırdım)
Çok iyi canım zamanla artırarak yaparsın birden yüklenince baya kaslar ağrıyor ufaktan ufaktan başlamak daha iyiKızlar çocukları anca unuttuğum için sporu 25 dakika yapabildim ama yinede iyi geldi hamlamışım arttırarak devam ederim inşAllah :)
Teşekkürler hoşbuldumm
DoyurucuGünaydın geç kahvaltı ettiğimiz için anca yazıyorum,
Tabağımda;
Otlu omlet (maydanoz ve taze soğan)
Peynir
Domates salatalık biber ve
1 adet gün kurusu var
Afiyet olsun sahurumu yaptım yeni uyandım bende canımEki Görüntüle 2616709 günaydın kızlar.. kahvaltilar yapildi mi
Afiyet olsun canım menü gayet iyiGünaydın geç kahvaltı ettiğimiz için anca yazıyorum,
Tabağımda;
Otlu omlet (maydanoz ve taze soğan)
Peynir
Domates salatalık biber ve
1 adet gün kurusu var
Allah kabul etsinAfiyet olsun sahurumu yaptım yeni uyandım bende canım
Amin canım saolAllah kabul etsin
Gitsin kilolar gelsin fit vücut ben daha odamı topluyorum sen sporu bile yapmışsın hay maşallahKızlar sporum bitti şimdi
100 jumping jack
200 ip atlama
40 dakika pilates yaptım
Valla eve bende şimdi girişicem ev işi bitsin spor yapayım dediğimde geceyi buluyo halim kalmıyo sonraGitsin kilolar gelsin fit vücut ben daha odamı topluyorum sen sporu bile yapmışsın hay maşallah
Doğru diyorsun spordan sonra enerji geliyor insana afiyet olsun bol bol yap iç canımValla eve bende şimdi girişicem ev işi bitsin spor yapayım dediğimde geceyi buluyo halim kalmıyo sonraspor yapınca dinçlik geliyor Şimdi ılık suya tarçın limon sirke koycam ara ara içicem onu
Yanina kuru yemiş de güzel olurArş öğünüm
Evet şekersiz fıstık ezmesi alıcam bulursam :)Yanina kuru yemiş de güzel olurya da sekersiz fistik ezmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?