Barbunyayı haşlayıp salataya mi atıyorsun ?Eki Görüntüle 2617022 bugun bir adet poğaça yedigim icin aksam yemegini hafif tuttum. Barbunyali salata ,yanında domates sosu
Evet canim. Sadece haşladım. Salatada yağ limon ve cok az nar eksisi varBarbunyayı haşlayıp salataya mi atıyorsun ?
Denicem bende güzel gözüküyor eline sağlık :)Evet canim. Sadece haşladım. Salatada yağ limon ve cok az nar eksisi var
Su kuruyemiş yoğurt tarçınlı süt falan iç canım bastırırKarnım acıktı ama direniyorumkahvaltıma odaklıyım
Direk yatağa attım kendimi uyusam daha iyiSu kuruyemiş yogurt tarçınli süt falan iç canım bastırır
Bu arada tabloda gördüm 70 ten 58 lere nr kadar sürede düştün :)Su kuruyemiş yoğurt tarçınlı süt falan iç canım bastırır
İyı bakalım sabaha bişey kalmadı uyudunmu sabah hemen olur iyi geceler canimDirek yatağa attım kendimi uyusam daha iyi
Bugünle 4 ay oldu canımBu arada tabloda gördüm 70 ten 58 lere nr kadar sürede düştün :)
Kesinlikle direnme. Bir kac tane cig badem at agzina..cig badem daha masum, protein çünkü:)Karnım acıktı ama direniyorumkahvaltıma odaklıyım
İf tarzında beslendiğim için açlık saatinde 1 leblebi bile yememek gerekiyor emzirirken süt hurma vs ile geçiştiriyodum şimdi biraz nefsime hakim olabilmeliyim :) sağlıklı hamilelik geçirmek içinde if yapıyodum bazen bazen 5 te bırakıyodum yemeği bir gram acıkmıyordum bunu yapmamın sebebide gece midem çok yanıyordu ilaç içmek zorunda kalıyorum kuş gibi hamilelik geçirdim sıfır ödem hastane resimlerinde hiç bir şişlik yok bebeğimde 4 kilo doğdu karnım o kadar küçüktü ki annemler şoka girdi. Kendi kendime şunu kanıtladım aslında açlık şifadırKesinlikle direnme. Bir kac tane cig badem at agzina..cig badem daha masum, protein çünkü:)
Ya da sütlü filtre kahve. Benim açken kurtaricimdir
Yaa süper. Ben de hamileyim ama if yapacak kadar kendime güvenemiyorum. Çünkü acıkıyorum sürekli. Ara öğün yapmazsam mutsuz oluyorumİf tarzında beslendiğim için açlık saatinde 1 leblebi bile yememek gerekiyor emzirirken süt hurma vs ile geçiştiriyodum şimdi biraz nefsime hakim olabilmeliyim :) sağlıklı hamilelik geçirmek içinde if yapıyodum bazen bazen 5 te bırakıyodum yemeği bir gram acıkmıyordum bunu yapmamın sebebide gece midem çok yanıyordu ilaç içmek zorunda kalıyorum kuş gibi hamilelik geçirdim sıfır ödem hastane resimlerinde hiç bir şişlik yok bebeğimde 4 kilo doğdu karnım o kadar küçüktü ki annemler şoka girdi. Kendi kendime şunu kanıtladım aslında açlık şifadır
HarikaEki Görüntüle 2617277 morningggg. bir de yanında ihlamur çayı
Tabi aç kalma dikkat et kendine:) faydalı şeyler yiyince zaten sıkıntı olmuyor bu arada ben avakado ve tahin mutlaka yiyodum kahvaltıda diyetisyenim 1 kaşık tahin veriyodu kahvaltıda sütte yapıyor aynı zamanda aralarda da çiğ kuruyemiş ve muz bebeğe en çok kilo aldıran şeyler bunlar biliyosundur muhtemelen yinede faydası olur belki diye yazdım:)Yaa süper. Ben de hamileyim ama if yapacak kadar kendime güvenemiyorum. Çünkü acıkıyorum sürekli. Ara öğün yapmazsam mutsuz oluyorumiyi yapmışsınız bence
Avokado Benim pişmeyen tatlılarımın olmazsa olması. Yulaf lapalarıma bile koyuyorum bazen ciya tohumuyla beraber :) keto yaparken cok tuketirdim ama su an ketoyu biraktim. Tahini de muzla seviyorum. Aslında sağlıklı şeyler lezzetli şeyler:)Tabi aç kalma dikkat et kendine:) faydalı şeyler yiyince zaten sıkıntı olmuyor bu arada ben avakado ve tahin mutlaka yiyodum kahvaltıda diyetisyenim 1 kaşık tahin veriyodu kahvaltıda sütte yapıyor aynı zamanda aralarda da çiğ kuruyemiş ve muz bebeğe en çok kilo aldıran şeyler bunlar biliyosundur muhtemelen yinede faydası olur belki diye yazdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?