- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Evet :)Ben de bir ara diyetisyen e gitmiştim.her ölçüm günü heycanlı oluyor:))
Bazen kilo verme duruyor biraz eğzersizle halledersin sen canımEvet :)
Strese girdim. 4 gun oncesine kadar eksilerdeyken simdi 200 gram fazla 4 gundur yerimde sayiyor gibiyim canim skliyo. Salata her zaman yemiyrm. Sabah gec uyaninca kahvaltilar kaciyo oglende yiyorum. Birbirine girdi hersey suda az iciyorum. Vermezsem tepki verir :) pazartesi ola hayrola. Biraz karin egzersizi yapayimbirazslda squat yapayim bugun yarin belki 200 gram daha yag gider.
InşaAllah yoksa diyetisyenim bi anne baba gibi terbiye etmek amaçlı farklı tutumlara sözlere sahip oncedende gitmistim bi sure. Basarilisi olsam bile endise oluyoBazen kilo verme duruyor biraz eğzersizle halledersin sen canım
Diyetisyende motivasyon sağlıyor bir yandan iyi pazartesiye var daha verirsin bol bol eksiler canımInşaAllah yoksa diyetisyenim bi anne baba gibi terbiye etmek amaçlı farklı tutumlara sözlere sahip oncedende gitmistim bi sure. Basarilisi olsam bile endise oluyo
Pazartesi yazarim gittikten sonra :)
InşaAllahDiyetisyende motivasyon sağlıyor bir yandan iyi pazartesiye var daha verirsin bol bol eksiler canım
Taktik vereyim. Bu gece ve yarın sabah bol su iç. Bol bol wc ye git. Azıcık eksilir :))Evet :)
Strese girdim. 4 gun oncesine kadar eksilerdeyken simdi 200 gram fazla 4 gundur yerimde sayiyor gibiyim canim skliyo. Salata her zaman yemiyrm. Sabah gec uyaninca kahvaltilar kaciyo oglende yiyorum. Birbirine girdi hersey suda az iciyorum. Vermezsem tepki verir :) pazartesi ola hayrola. Biraz karin egzersizi yapayimbirazda squat yapayim bugun yarin belki 200 gram daha yag gider.
Yag gider mi ki öyle su yag yakimini mi arttirir. Regl oldum karnim agriyo yine de az karin egzersizi yaptim korkudan. Bide aklima toksin attiran cayim geldi. Onu demledim iciyorum bi ondan bi su bi ondan bi suTaktik vereyim. Bu gece ve yarın sabah bol su iç. Bol bol wc ye git. Azıcık eksilir :))
Afiyet olsun canımçayın tarifini bizimlede paylaşırmısın rica etsemYag gider mi ki öyle su yag yakimini mi arttirir. Regl oldum karnim agriyo yine de az karin egzersizi yaptim korkudan. Bide aklima toksin attiran cayim geldi. Onu demledim iciyorum bi ondan bi su bi ondan bi su
Hoşgeldin artemiscanım bende dahil olabilir miyim
Tabii Aramıza hoşgeldin :)canım bende dahil olabilir miyim
Sağol canim bu ganoexcelin toksin atan hazir cayindanAfiyet olsun canımçayın tarifini bizimlede paylaşırmısın rica etsem
Hoşgeldin artemis
hoşbuldum kızlar teşekkür ederimTabii Aramıza hoşgeldin :)
Rica ederiz ♡ biraz kendinden bahseder misin . Kaç kilodasın bu günlerdeki kilonu başlangic olarak kaydedelim sali günu güncelleriz.hoşbuldum kızlar teşekkür ederim
Afiyet olsunSabah:bir catal peynir
Biraz domates salatalik canim istemedi.
Oglen:iki salatalik
Bir mandalina stresten acligi unuttum yolculuk yapiyorduk
Aksam: corba iki tane sarma bir tane lahana sarma kzlenmis biber 4 5 yk kisir ev yemekleri satilan bir yere gectik.
Otele girdik can sikintisi stres uyufum uyandim yesil cay ictim cay ictim.
Dayanamadim kuruyemis yedim biraz fazla miktarda
Selamm hosgeldincanım bende dahil olabilir miyim
tabi canım boyum 170 kgm 62 ama yag oranm fazla bacak bölgem cok sorunlu basen üst bacak popo selülit yağ ne ararsan var o yüzden o kısımları inceltmek istediğim için bı 5 6 kilo vermek istiyorum başlangıç kilom 62.1Rica ederiz ♡ biraz kendinden bahseder misin . Kaç kilodasın bu günlerdeki kilonu başlangic olarak kaydedelim sali günu güncelleriz.
hosbuldummSelamm hosgeldin
Saol canım duymuştum o çayıSağol canim bu ganoexcelin toksin atan hazir cayindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?