YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Ögle arası
5 tane ceviz 5 tane fıstık
Akşam menüsü 18:00
8 tane köfte(ekmekiçi koymadım)
1 tane tavada cızbız domates
Bir kase yoğurt
Bol yeşilikli limonlu salata
Turp

Ben de bir ara diyetisyen e gitmiştim.her ölçüm günü heycanlı oluyor:))
Evet :)
Strese girdim. 4 gun oncesine kadar eksilerdeyken simdi 200 gram fazla 4 gundur yerimde sayiyor gibiyim canim skliyo. Salata her zaman yemiyrm. Sabah gec uyaninca kahvaltilar kaciyo oglende yiyorum. Birbirine girdi hersey suda az iciyorum. Vermezsem tepki verir :) pazartesi ola hayrola. Biraz karin egzersizi yapayim birazda squat yapayim bugun yarin belki 200 gram daha yag gider.

Son düzenleme:
Bazen kilo verme duruyor biraz eğzersizle halledersin sen canım

InşaAllah yoksa diyetisyenim bi anne baba gibi terbiye etmek amaçlı farklı tutumlara sözlere sahip oncedende gitmistim bi sure. Basarilisi olsam bile endise oluyo
Pazartesi yazarim gittikten sonra :)
Diyetisyende motivasyon sağlıyor bir yandan iyi pazartesiye var daha verirsin bol bol eksiler canım

Taktik vereyim. Bu gece ve yarın sabah bol su iç. Bol bol wc ye git. Azıcık eksilir :))

Taktik vereyim. Bu gece ve yarın sabah bol su iç. Bol bol wc ye git. Azıcık eksilir :))
Yag gider mi ki öyle su yag yakimini mi arttirir. Regl oldum karnim agriyo yine de az karin egzersizi yaptim korkudan. Bide aklima toksin attiran cayim geldi. Onu demledim iciyorum bi ondan bi su bi ondan bi su

Yag gider mi ki öyle su yag yakimini mi arttirir. Regl oldum karnim agriyo yine de az karin egzersizi yaptim korkudan. Bide aklima toksin attiran cayim geldi. Onu demledim iciyorum bi ondan bi su bi ondan bi su
Afiyet olsun canımçayın tarifini bizimlede paylaşırmısın rica etsem

Sabah:bir catal peynir
Biraz domates salatalik canim istemedi.
Oglen:iki salatalik
Bir mandalina stresten acligi unuttum yolculuk yapiyorduk
Aksam: corba iki tane sarma bir tane lahana sarma kzlenmis biber 4 5 yk kisir ev yemekleri satilan bir yere gectik.
Otele girdik can sikintisi stres uyufum uyandim yesil cay ictim cay ictim.
Dayanamadim kuruyemis yedim biraz fazla miktarda

Afiyet olsun

Rica ederiz ♡ biraz kendinden bahseder misin . Kaç kilodasın bu günlerdeki kilonu başlangic olarak kaydedelim sali günu güncelleriz.
tabi canım boyum 170 kgm 62 ama yag oranm fazla bacak bölgem cok sorunlu basen üst bacak popo selülit yağ ne ararsan var o yüzden o kısımları inceltmek istediğim için bı 5 6 kilo vermek istiyorum başlangıç kilom 62.1
Selamm hosgeldin
hosbuldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…