YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Evli misin. Yuruyus tum kaslari calistiriyo keske yurusen haftada 3 kere filan. temiz oksijenli hava kalori yakimina yardimci diyorlar. Bende her seyi yarim birakyrm zayiflasam hayatimi disipline sokmak istiyorum.
Hayiiir degilim kendime bakamiyorum daha Asla program yapamiyorum ya. Universite zamani yine spora gidiyordum.
Eve geldim geleli iyice rahata alistim. Yeni ise girdim isim de rahat yani bedenen hicbir sey yapmiyorum ama erken kalkmak bile beni bitiriyor.sanki kendime ait alanim kalmadi 7 den sonra nereye gideyim hava buz bahaneler bahaneler anlayacaginiz bir su yeni donguye alisayim da insallah yapabilirim.

Günaydın kızlar
Uyanınca 1 bardak limonlu ılık su
Sabah 10:00
10 tane zeytin
Kibrit kutusu peynir
Bir adet kivi
Bir adet mandalina
3 dilim portakal
2 tane haşlanmış yumurta
3 tane marul
Maydanoz
1 bardak yeşilçay

Cuma günleri en yoğun günüm maalesef. Yorgunluk bir yana yemek bile hazırlayamıyorum. Yine sabah musli , öğlen salata ve 1 köfte. Ara öğünde de 40 gram hindistan cevizi yedim. Sonrada yarim kuz yedim. Akşama yemek yemeyebilirim ya da sadece salata çorba... ona vakti gelince bakacagim ama en azından abur cubur yapmadım.

Gunaydinlar dun oglen ve aksam yazamadim.
Bugun Ankaraya geciyoruz yarin sinavim var.
Bugun ve yarin yeme de icmede kacamak yapaabilirimm

Sabah 2 yumurtali 4 ince parca sucuktan oluşan omlet yedim.domatrs sosu ve salça da vard i. Icinde. Öğle arrasında da yarim muz ...ve su an o kadar tokumki sanki hic acikmayacakmisim gibi sanirim mide küçülmeye basliyor sizde durumlar nasil

Sabah 2 yumurtali 4mparca sucundan oluşan omlet yedim.domatrs sosu ve salça da vard i.ögle arasında da yarim muz ...ve su an o kadar tokumki sanki hic acikmayacakmisim gibi sanirim mide küçülmeye basliyor sizde durumlar nasil
Vayyy cok guzell

Cok güzel canım böyle devam bende sabah dolu dolu yiyom acikmıyorum hemen 6 6bucuk gibi yerim ama saati gecikmeyiyim diye

Merhaba kizlar. Fazla yazamyrm ama okuyorum mesajlarinizi. Salı günü yaklaşıyor dikkat edin.
Ben henüz geçen salıya göre
-500 deyim
Pazarteside diyetisyen kontrol günüm. Ordaki ölçü farkli cikiyor tabi

Merhaba kizlar. Fazla yazamyrm ama okuyorum mesajlarinizi. Salı günü yaklaşıyor dikkat edin.
Ben henüz geçen salıya göre
-500 deyim
Pazarteside diyetisyen kontrol günüm. Ordaki ölçü farkli cikiyor tabi
Ben de bir ara diyetisyen e gitmiştim.her ölçüm günü heycanlı oluyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…