Saol canım duymuştum o çayı
Ayy o selulitlerden bende de vartabi canım boyum 170 kgm 62 ama yag oranm fazla bacak bölgem cok sorunlu basen üst bacak popo selülit yağ ne ararsan var o yüzden o kısımları inceltmek istediğim için bı 5 6 kilo vermek istiyorum başlangıç kilom 62.1 ♥
hosbuldumm
bu nasıl bı çay canımetkisi cok. Ilk aldigimda 4 5 gün araliksiz ictim bol suyla. Aynada kendimde degisiklik gördum anlamlandiramamistim (ne uzun kelimeymiş :) daha genc bi ifade gibiydi ). Annem babam ve bi arkadas ayni gün yuzun degismis dediler.farkettim. Bende göz alti sisliklerimi dogustan saniyordum ama tamami dogustan degilmisM mochachocolate
sorma ya herkes boya kılon iyi diyor ama öyle değil işte orantısız benim bacaklarda tüm kilomAyy o selulitlerden bende de var
hazir cay paketleri gibi görünümü içerigini bilmiyorum canim. Ama simdi baktim goz ucuyla sende mutlaka oku bu kadar bilmiyordum simdi daha aşkla icerimbu nasıl bı çay canım
Evet aslinda boya oran iyi ama bir yerde toplaninca avantaji kalmiyor haklisinsorma ya herkes boya kılon iyi diyor ama öyle değil işte orantısız benim bacaklarda tüm kilom
süpermiş seninki hangisi benden alayımhazir cay paketleri gibi görünümü içerigini bilmiyorum canim. Ama simdi baktim goz ucuyla sende mutlaka oku bu kadar bilmiyordum simdi daha aşkla icerimvitamin deposuyms
Rooibos çayı faydaları ve yan etkileri
Son dönemde Türkiye'de popülerleşen rooibos çayı faydaları ile dikkat çekiyor. Sağlıklı beslenenler tarafından özellikle tercih edilen rooibos çayı yan etkil...www.cnnturk.com
aynen öyle kuzum pantolon giyince iyi hoş da çıkarınca :/ yağ yakmak kilo vermek istiyorum bunun içinEvet aslinda boya oran iyi ama bir yerde toplaninca avantaji kalmiyor haklisin
Baya etkiliymiş ama korkuyorum zarari olur diye cevremdede buna benzer caylar alıp zayiflayanlar var ama bırakınca daha cok kilo aldılar bide hazır bişey sonucta o korkutuyor benietkisi cok. Ilk aldigimda 4 5 gün araliksiz ictim bol suyla. Aynada kendimde degisiklik gördum anlamlandiramamistim (ne uzun kelimeymiş :) daha genc bi ifade gibiydi ). Annem babam ve bi arkadas ayni gün yuzun degismis dediler.farkettim. Bende göz alti sisliklerimi dogustan saniyordum ama tamami dogustan degilmisM mochachocolate
Benim diyetisyenim şu içmeden yağ yakmam zor olur demişti. Direk yağ yakmiyo tabiYag gider mi ki öyle su yag yakimini mi arttirir. Regl oldum karnim agriyo yine de az karin egzersizi yaptim korkudan. Bide aklima toksin attiran cayim geldi. Onu demledim iciyorum bi ondan bi su bi ondan bi su
Evet aslinda soruyu yanlis sormusum :) toksin atmak icin su sart. Toksin attikca da yag yakimi kolaylasirBenim diyetisyenim şu içmeden yağ yakmam zor olur demişti. Direk yağ yakmiyo tabi
Canim ben üyeyim. Üye olan kendi siparisini verebiliyor. Elden satmiyorlar nette bulursanda son kullanma tarihlerinde sıknti olabiliyormus. Ben bunun kapsullerini kahvelerini ve cayini almistim.süpermiş seninki hangisi benden alayım
Bu zayiflatma cayi diye satilmiyor canim. Ganoexcel kirmizi mantar icerikli kahve ve kapsuller satiyor. Cayin amaci vucudu toksinlerden arindirmak ve diger urunlerin etkisini arttirmak. Ama icine sinmeyen hic biseyi yapma tabi. Evde suya elma dogra mesela kekik kaynat suyundan ekle. Bi suru yontem var donusumlu ve ara ara yapmak daha iyiBaya etkiliymiş ama korkuyorum zarari olur diye cevremdede buna benzer caylar alıp zayiflayanlar var ama bırakınca daha cok kilo aldılar bide hazır bişey sonucta o korkutuyor beni
MasallaaahBugün 90.800 kilom
Gecen saliya göre - 800 gramdayim :)
Saliya kadar 1 kilo olsun daha ne isterim
Çok iyiiBugün 90.800 kilom
Gecen saliya göre - 800 gramdayim :)
Saliya kadar 1 kilo olsun daha ne isterim
Ne tartışması olacak canim aman dikkat. Kotu karbonhidratlar ve zararlari nelerdir buldukca kopyala yapistir yapalm biseyleri ara ara. Ben bilmiyrm bunu mesela bakacam simdi.Bugün biraz yağ ve karbonhidratlı beslendim. Ama gunluk kalorimi aşmadim.Ama yarın dengeleyip salı günü sabah ac karnına tartilicam. Bir de salı akşamı yılbaşı olayınormalde alkol kullanmıyorum ama o gün biraz içerim...neyse tartıştıktan sonra olacak bu en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?