YENİ BİR BAŞLANGIÇ

etkisi cok. Ilk aldigimda 4 5 gün araliksiz ictim bol suyla. Aynada kendimde degisiklik gördum anlamlandiramamistim (ne uzun kelimeymiş :) daha genc bi ifade gibiydi ). Annem babam ve bi arkadas ayni gün yuzun degismis dediler.farkettim. Bende göz alti sisliklerimi dogustan saniyordum ama tamami dogustan degilmis M mochachocolate

bu nasıl bı çay canım

bu nasıl bı çay canım
hazir cay paketleri gibi görünümü içerigini bilmiyorum canim. Ama simdi baktim goz ucuyla sende mutlaka oku bu kadar bilmiyordum simdi daha aşkla icerim vitamin deposuyms

süpermiş seninki hangisi benden alayım

Baya etkiliymiş ama korkuyorum zarari olur diye cevremdede buna benzer caylar alıp zayiflayanlar var ama bırakınca daha cok kilo aldılar bide hazır bişey sonucta o korkutuyor beni

Merhabalar
Kahvalti bir dilim jambon
Bir dilim salam
Ceri domates
Salatalik
Peynir.
Cay sinavdan ciktim ev yolu. Yarin is biraz yogun bir hafta

süpermiş seninki hangisi benden alayım
Canim ben üyeyim. Üye olan kendi siparisini verebiliyor. Elden satmiyorlar nette bulursanda son kullanma tarihlerinde sıknti olabiliyormus. Ben bunun kapsullerini kahvelerini ve cayini almistim.

Baya etkiliymiş ama korkuyorum zarari olur diye cevremdede buna benzer caylar alıp zayiflayanlar var ama bırakınca daha cok kilo aldılar bide hazır bişey sonucta o korkutuyor beni
Bu zayiflatma cayi diye satilmiyor canim. Ganoexcel kirmizi mantar icerikli kahve ve kapsuller satiyor. Cayin amaci vucudu toksinlerden arindirmak ve diger urunlerin etkisini arttirmak. Ama icine sinmeyen hic biseyi yapma tabi. Evde suya elma dogra mesela kekik kaynat suyundan ekle. Bi suru yontem var donusumlu ve ara ara yapmak daha iyi

Bugün biraz yağ ve karbonhidratlı beslendim. Ama gunluk kalorimi aşmadim.Ama yarın dengeleyip salı günü sabah ac karnına tartilicam. Bir de salı akşamı yılbaşı olayı normalde alkol kullanmıyorum ama o gün biraz içerim...neyse tartıştıktan sonra olacak bu en azından

Ne tartışması olacak canim aman dikkat. Kotu karbonhidratlar ve zararlari nelerdir buldukca kopyala yapistir yapalm biseyleri ara ara. Ben bilmiyrm bunu mesela bakacam simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…