YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Kas gittikce kalori yakimin azalcak. Ne güzel fazla iste istrmiyrsan yaglari at sonra kas at
Benimde kas miktarim cok :)
Öyle olmaz :)
Katabolizma yapiyoruz. Yani simdi ikiside azalacak. Sonra anabolizma yapip kas kazaniriz :))
He yapamadim bu arada o ayri konu :))
Su diyetim gün menüsü çay saati ile bozuldu

Öyle olmaz :)
Katabolizma yapiyoruz. Yani simdi ikiside azalacak. Sonra anabolizma yapip kas kazaniriz :))
He yapamadim bu arada o ayri konu :))
Su diyetim gün menüsü çay saati ile bozuldu
Mantikli degil ama ya. Ne gerek var simdi katabolizmaya filan
Ben kaslarimi kimselere vermem :) ama diyette ister istemez kasta gidebiliyor.

Kızlar spor hocasi bana dedi ki,
Bebek var mi dedi.
Ben de evet var dedim.
Göbekten dolayi sordum, yeni mi doğum yaptiniz dedi.
Ben de Yok 3 yasinda oglum kilo aldim dedim.
Bazi üyeler doğum sonrasi hemen geliyor. Dikisler sorun oluyor dedi
Ama benim takıldıgım yer göbeğime bakip yeni mi doğum yaptin demesi (((

Benim ki 9 aylik gibiydi dik ve sivri hemde disarda pantolona sıkstirip icime cekiyrdm.
Ama neyseki simdi 8 ayliga dustu diyete baslayinca

Ben sabah güzel bir kahvaltı yaptım.Oglen etli yayla çorbası ve taze fasulye yemeği yedim.Ekmeksiz yedim hepsini.Ama çok yavaş kilo veriyorum.

Ya aslinda kilodan ziyade nasil gorundugu de onemli sporla sekillendirmek lazim. Ben 54 kiloyum ama vucudum cok salik sanki 60 kiloyum sporla basenlerim topluyo birakinca yine saliyor kafayi yiyorum

Ya aslinda kilodan ziyade nasil gorundugu de onemli sporla sekillendirmek lazim. Ben 54 kiloyum ama vucudum cok salik sanki 60 kiloyum sporla basenlerim topluyo birakinca yine saliyor kafayi yiyorum
Evde günlük 15 20 dk lik egzersiz gun ici 30 dk tempolu yuruyus kurtarir diye dusunuyorum ve tabiki sureklilik ister. Instagramda süper egzersiz videolari var. Bölgesel

Evde günlük 15 20 dk lik egzersiz gun ici 30 dk tempolu yuruyus kurtarir diye dusunuyorum ve tabiki sureklilik ister. Instagramda süper egzersiz videolari var. Bölgesel
Yuruyus pek yapamiyorum acikcasi evde hareket etmeye basladim birakmazsam insallah her seferinde birakiyorum ya. Instagram kullanmiyorum ama uygulamalar da vr youtube da videolarda onlara bakiyorum genelde

Yuruyus pek yapamiyorum acikcasi evde hareket etmeye basladim birakmazsam insallah her seferinde birakiyorum ya. Instagram kullanmiyorum ama uygulamalar da vr youtube da videolarda onlara bakiyorum genelde
Evli misin. Yuruyus tum kaslari calistiriyo keske yurusen haftada 3 kere filan. temiz oksijenli hava kalori yakimina yardimci diyorlar. Bende her seyi yarim birakyrm zayiflasam hayatimi disipline sokmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…