Iyi aksamlar aramiza hoşgeldin :)İyi akşamlar kızlar biraz baktım topiğiniz hayırlı olsun kabul ederseniz bende katılmak isterim cok aktif olmasamda tartı gunlerinize uyarım başla bırak kötü bir durumdayım sızın grup kilo aralıgı baya düşük maşallah
Merhaba canım hoşgeldin aramizaİyi akşamlar kızlar biraz baktım topiğiniz hayırlı olsun kabul ederseniz bende katılmak isterim cok aktif olmasamda tartı gunlerinize uyarım başla bırak kötü bir durumdayım sızın grup kilo aralıgı baya düşük maşallah
Ah ah bu yapılırmı be şaka maka alışmamız lazım evdekiler mantı yedi 1 kaşık bile tadına bakmadım çok sevmeme rağmen bir tadina baksam gerisi gelecek gibi geliyor o yüzden bakmamam daha iyiKizlar bugun gec kalktim. Saat 1 de kahvalti ettim. Kahvaltidan önce ağladim. Sinirlerim bozuldu çünku esim disardan bu yiyecekleri aldi. Kokusu müthişti bi iki kokluyum belki yeter dedim sonra uzaklasip kapida onlara baktim bana aniden ağlama geldi
Kisa ve siddetli ama yemedimm
Hoşbulduk estağfurullah bende sabah tartılayım olur mu menude paylaşmaya çalişirim motive edici olabilirIyi aksamlar aramiza hoşgeldin :)
Tesekkür ederiz. Bildirimler düzenli olduktan sonra sıkıntı yok. Evet düşük en şişmanda benimson kiloyu yazar misin listeye ekliyim
Tartıştıktan sonra yazmışım. Tartildıktan sonra yazacakkenNe tartışması olacak canim aman dikkat. Kotu karbonhidratlar ve zararlari nelerdir buldukca kopyala yapistir yapalm biseyleri ara ara. Ben bilmiyrm bunu mesela bakacam simdi.
Tesekkür ederimMerhaba canım hoşgeldin aramiza
YaaKizlar bugun gec kalktim. Saat 1 de kahvalti ettim. Kahvaltidan önce ağladim. Sinirlerim bozuldu çünku esim disardan bu yiyecekleri aldi. Kokusu müthişti bi iki kokluyum belki yeter dedim sonra uzaklasip kapida onlara baktim bana aniden ağlama geldi
Kisa ve siddetli ama yemedimm
Tarcınlı su limonlu su falan yapiyom elmalı kekik suyu falanda deneyecem saol canım önerilerin içinBu zayiflatma cayi diye satilmiyor canim. Ganoexcel kirmizi mantar icerikli kahve ve kapsuller satiyor. Cayin amaci vucudu toksinlerden arindirmak ve diger urunlerin etkisini arttirmak. Ama icine sinmeyen hic biseyi yapma tabi. Evde suya elma dogra mesela kekik kaynat suyundan ekle. Bi suru yontem var donusumlu ve ara ara yapmak daha iyi
Iyi fıkır. Aslında ben ufaktan ağırlık kaldiricam.oyle daha hizli yağ yakıldığını yazıyor internetteki makalelerde. Ben de o yuzde n bi yarım saat düşük ağırlık çalışıp arkasindan 600 yüz kere ip atlıyorumkızlar spor rutini yapalım ne dersiniz. mesela yavaştan başlayalım .
15mekik
10 squat
her bacak için 20 indirip kaldırma
25 köprü
gibi
Ya benim ust bolgem yeterince ince baya ince :) onun icin mekik falan cekmiyorum. Ama son 1 2 haftadir her gun 60 squat 100 bacak indir kaldir yapiyorum bir de birkac hareket daha resmen toplanmaya basladi pantolonim basenden sıkıuordu su an cok normal oluyorkızlar spor rutini yapalım ne dersiniz. mesela yavaştan başlayalım .
15mekik
10 squat
her bacak için 20 indirip kaldırma
25 köprü
gibi
Cok iyi yapmissin canim. Bende ev mantisina bayilirim. Ve dedigin gibi 1 kasik alsan devam riski çok yüksek. Ben yazin sebze kizartmasi yapardim. Bir kere yiyip bari derdim. Bitirip kalkardimAh ah bu yapılırmı be şaka maka alışmamız lazım evdekiler mantı yedi 1 kaşık bile tadına bakmadım çok sevmeme rağmen bir tadina baksam gerisi gelecek gibi geliyor o yüzden bakmamam daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?